Şimdi Ara

Çakma Tommy Hilfiger,Abercrombie&Fitch hakkında bir kaç soru.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
12.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçen Pendiğe gideyim dedim.Yaw Pendik Alt geçidi Çakma Alış Veriş merkezi olmuş yemin ederim.Alt geçit biraz uzunca zaten,Saatten tut monta,monttann tut polara,polardan tut kapşonluya kadar Abercrombie ve Hollister çakmalarıyla doluydu.İnanamadım.Pendiğe git dostum.Minibüse atla.Güney sinemasına gidecem de,seni bir alt geçitte indirecek.İstersen o alt geçitten al,istersen geç lt geçitten Pendiğin içide çakmacı dolu öyle böyle değil ama.
  • avcılardan mertere minibüslede gidebilirsin metrobuslede.. yenibosnada inip metro ile de gidebilirsin. secenegin cok..

    merterdeki magazalarda adını duymadığın birsürü marka vardır. eger tanıdık bildik bir marka gorursen büyük ihtimal cakmadır.. ordaki cakmaların kalitelileride var kalitesizleride.. arayıp bulman gerek..

    orjinallik konusunda tartısmıs arkadaslar.. cok kalitesiz olmadıktan sonra bence giyilir.. ama abartı cakma olan modeller var mesela kotun üzerinde yukardan asagıya abercrombie yazıyor ve yazı karakteri farklı, rengi garip..

    sonucta kac kişi bir kazaga 150 ytl veriyor burada? ikinci el bolumunde 5 ytl'nin pazarlığını yapan insanların orjinal birşey giydiğine inanmak da komik ayrıca..
  • esenler otogar'da pasaj içlerinde bol miktarda çakma Dolca Gabbana gördüm
  • quote:

    Orjinalden alıntı: UsbÇaydanlık

    Arkadaşlar iyi akşamlar..Başlıkta da belirttiğim gibi çakma Abercrombie'ler Tommy'ler piyasada kol gezmekte..GG de onbinlerce bulmak mümkün..Bunların merter civarında satıldığını duymuştum..Merteri hiç bilmeyen birisi olarak,bu ürünlerden satan mağazaları nasıl bulabilirim..

    Dipnot:Avcılar'dan gideceğim Merter'e..

    Cevaplar için şimdiden teşekkürler..İyi akşamlar.

    hocam bugun beyazıttaakı subeye gıtmıstım ordakı carsı gıbı yerde dedıgın urunlerden dolu vardı


    otobuse bınıyosun beyeazıtta ınıyosun zaten gorursun kıyafetlerle dolu bı sokak var ordan en bastan basla asagıya kadar full aber esofman altları fılan var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !KO -- 28 Şubat 2009; 3:30:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.