Şimdi Ara

Cadsay ile SAP2000 Kursları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cadsay , uzun yılların bölüm deneyimi ile mühendislik, inşaat, makine, mimarlık ve teknik çizim dersleri, danışmanlık ve proje hizmetleri veren profesyonel bir kurumdur.

    Cadsay yıllardan beri, mimarlık, inşaat, mühendislik, otomotiv, ulaştırma, iletişim, üretim ve eğitim üst sırada olmak üzere birçok alanda çalışan kamu kuruluşları, özel şirketler ve bireysel kişilere yönelik ders, danışmanlık ve proje vazifesi sunmaya devam etmektedir.

    SAP2000 Nedir?

    SAP2000, inşaat ve mekanik bölümlerinde çalışan statik ve dinamikçilerin; çok çeşitli materyal gösterge çizelgesinde yapılacak yapının, stabil veya farklılık gösteren çok türlü yükler altında ki davranışını mükemmel bir biçimde hesaplayabilecekleri önemli bir programdır.

    İnşaat ve Mekanik sektörlerinde statik ve dinamik üstüne projeler yaratacak mühendis ve tekniker ekiplerin özellikle yeğledikleri veya eleman tercihlerinde ilk sıralarda bulunmalarını sağlayan bir program olan SAP2000 programı statik ve dinamik tecrübenize geliştirecek ve çalışmalarınızı sorunsuz yapabilmenizi sağlayacaktır.

    SAP2000 Öğren

    SAP2000 Dersi, bu muazzam programı her koduna hakim ve doğru hesaplamalar icra etmenize yardımcı olacaktır. SAP2000 Eğitimi, programına öğrenme isteği olan her katılımcı katılabilir.

    SAP2000 Kursları hedefi, SAP2000 ile ilgili olarak; en kolayından en ağır konulara kadar detaylı şekilde örneklerle ele alıp katılımcılara aktarmaktır.

    SAP2000 Kursu, statik ve dinamik deneyimlerinizi çoğaltmanızı sağlayacaktır.

    SAP2000 Dersiile olmaz diye gösterilen çalışmalarınızı statik-dinamik bakımdan olur diyebilmeniz de size ışık tutacaktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.