Şimdi Ara

Cadsay ile MATLAB Öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cadsay , uzun yılların iş alanı tecrübesi ile mühendislik, inşaat, makine, mimarlık ve teknik çizim kursları, danışmanlık ve proje hizmetleri veren profesyonel bir kuruluş.

    Cadsay yıllardan beri, mimarlık, inşaat, mühendislik, otomotiv, ulaştırma, iletişim, üretim ve eğitim üst sırada olmak üzere bir sürü alanda çalışan kamu kurumları, özel şirketler ve bireysel kişilere yönelik eğitim, danışmanlık ve proje hizmetleri vermeye devam etmektedir.

    MATLAB Nedir?

    MATLAB (matrix laboratory), matematiksel hesaplama ve dördüncü nesil programlama dili. MathWorks tarafından güncelleniyor.MATLAB, matris işlenmesine, fonksiyonlar ve data çizilmesine, algoritmalar uygulanmasına, kullanıcı arayüzü oluşturulmasına ve farklı lisanlar ile yazılmış programlar ile etkileşim oluşturulmasına izin verir. C, C++, Java, ve Fortran dillerini barındırır.

    MATLAB Eğitimi

    Matlab Dersi: Matlab, ismi Matrix Laboratory kelimelerinin birleştirilmesiyle oluşmuştur. İlk olarak sadece Matrix işlemlerini hızlı yapmak için geliştirilen 'gelişmiş hesap makinesi' artık Matematik Labaratuvarı olarak da adlandırılmaktadır.

    Matlab Eğitimi boyunca, Matlab'ın ileri araç kutularını, programlama ferahlığını, gelişmiş görsellik özellikleri sayesinde öğrenmek mümkündür.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.