Şimdi Ara

C4 vtr'ciler Citroen uzmanları YARDIM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dh'nin muhtelif yerlerine konusunu açtığım şekilde bir c4 vtr alma niyetim var, aracın görünüşüne ve donanımına aşık oldum resmen. İlk arabam olacak ve tüm ekonomik varlığığımı seferber etmiş durumdayım. Sizce tercihim nasıl? Araca huzur içinde binebilir miyim? İşim gereği günlerce servislerde vakit harcamam imkansız, aracımın kafamı ağrıtmaması gerek meslek icabı. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Seçtiğiniz araç güzel bir seçim olmuş. Elektronik stabilite Program ve elektronik fren dağılımına + hız sabitleyici - Hız limitleyici gibi donanımlara sahip bir araçta kontrolün bir kısmı da araçtadır. Yani üretim olarak daha farklı fabrikalardan daha çok kalite kontrole tabi olarak gelir araç. 110bg ile 10 saniyede 100km'ye ulaşması, çok seri olmasa da yine tatminkar sonuç verecektir. 100km'de Yaklaşık 5.7 litre şehirdışı (hız sabitleme sağolsun) 9 litre de şehiriçi benzin tüketimi var aracın.

    Aslında satışta olsa idi 4000 fark ile 2.0 motorlu 180bg VTS yi önerirdim size. O zaman epey keyifli kullanım olurdu. (Yukarıdaki tüketim değerlerine +1.5 litre eklemek gerekirdi o zaman)

    Servislerde sorun yaşayanlar, genelde, zaten benzer teknolojilerle donatılmış bir aracı satın almak 50000 YTL ye malolurken, bu kadar ekonomik tercihi görmelerine rağmen, araçlarını hala daha da ucuzlatmak için donanım paketlerini seçmemesi, sonunda da Çin Halk Cumhuriyeti ve Nijerya üretimi parçalara denk gelmesi, (Kalite kontrolü onlarda da var, ama ne ka' ekmek o ka' köfte derler, anlarsınız ya) sonucu vay efendim süspansiyonum ses yapıyor, fitiller su sızdırdı, debriyaj arızalandı vs. şikayetlere sahip olabiliyorlar.

    Bir de günlerce serviste beklemeseniz bile bakımları, daha bakım km sine gelmeden yaptırınız.

    Ama yüksek donanım paketine sahip araçlarda bu tip sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz daha düşüktür.




  • sonuç olarak alınırmı bende merak ettim ?:)
  • Ben olsam alırdım, hatta rahat durmaz bir güzel de besleme (turbo) ve chip/box modifikasyonları yapmaya başlardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.