Şimdi Ara

c3 kasa değişecekmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • citroen c3 kasa değiştirecekmi oldukca eskidi artık bilen varmı



  • şimdiye kadar böyle bilgi ve duyum yok. bu yıl c5 ve berlingo değişim yaşıyor. c4 2010 yılında planlanıyordu en son bildiğim. c3 için bilgi almaya çalışırım ve bayiye sorarım sizin için .
  • bayilere sorma bayiler yarın yeni model gelcek olsa değişmicek der. bakınız makyajlı ford focus resimleri her yerde dolaşırken haziran sonu gelcek dediler şubat 15te patladı araba trde. ford türkiye müdürü şubatta lansman yapıcaz demişti bayilere soranlar haziranda gelcek diodu forumda. bence c3 c4ten önce değişir
  • bizim bayi farklı .. bu tip etik olaylara karşı çok hassaslar . Böyle bir durum olsada söylüyorlar. hatta örnekleyeyim biz c5 in kasa değişim olayını forumlardan ve güncel haberlerden takip edip biliyoruz ya , geçenlerde tesadüfen uğramıştım bayiye , ellerinde mevcut kasa c5 var ve ilgilenen müşteriye 2-3 ay içerisinde kasanın değişeceğini ve artıları eksileri fiyat ve donanım farklarıyla ilgili tüm ayrıntıları anlatıyorlardı . aynını ben de yaşadım 6-7 ay kadar önce bir berlingo almıştım alırken 2009 modelde kasa değişeceğini ve bu kasanın haziran temmuz gibi satışa çıkacağını taa o zaman söylemişlerdi. Bayimin hakkını iade ederim .. C3 ü de sorarım ..




  • iceman2005 kardeşim bugün uğrayabildim bayiye . C3 artık tarih olmuş yeni kasası hazır satış tarihini bekliyor adı c cactus oldu c3 ün ve tepeden tırnağa değişmiş. bu c-cactus muhabbetini konsept araçlardan hatırlıyorum . citroen.com.tr de citroen dünyasında konsept araçların arasında vardı resmi . baktım hala var . çok radikal bir değişim . umarım tutar .
  • Bu yıl sonuna gelecek. HEM Yeni C3 hemde C3 streetlounge isimli mini MPV segmenti
  • YENİ C3 PEUGEOT 207 PLATFORMU ÜZERİNE ÜRETİLECEKMİŞ. RESİMDEKİ ŞEKİLDE OLACAĞI KUVVETLE MUHTEMEL

     c3 kasa değişecekmi
  • BUDA C3 STREETLOUNGE. CASUS FOTOLARI YAYINLANDI. BU ŞEKİLDE OLACAĞI SANILIYOR.

     c3 kasa değişecekmi
  • CİTROEN C3 YENİLENİYOR

    Sıra dışı tasarımıyla kendi hayran kitlesini oluşturan Citroen C3, 2008 yılında yenilenerek görücüye çıkıyor. 2006 yılındaki Madrid Motor Show’da sergilenen C-Buggy konseptinden ilham alınarak tasarlanan yeni C3, Citroen’in model gamında önemli bir yer tutuyor. Peugeot 207 ile aynı platform üzerine şekillenen yeni C3, dış tasarımında çok fazla yenilik barındırmasa da kabin içindeki farklılıklarıyla adından söz ettireceğe benziyor. Ortaya konumlandırılmış şık gösterge paneli ve ayrı ayrı katlanıp ileri geri hareket ederek optimal taşıma kapasitesi sunan koltuklar iç mekandaki büyük değişimin ürünleri. PSA grubunun ürettiği 1.6 litrelik motorun kullanacağına kesin gözüyle bakılan yeni C3’ün dizel motor seçenekleriyse henüz bilinmiyor.
    Manuel, Sensodrive ve tam otomatik olmak üzere üç farklı şanzıman seçeneğiyle satışa sunulacak olan C3, rekabetin kızıştığı küçük sınıfta Opel Corsa, Ford Fiesta, Renault Clio, Fiat Grande Punto gibi araçlarla mücadele edecek.


    ALINTIDIR.




  • PRND süper bir bilgiler demeti sundunuz, gerçekten tebrik ederim. c-cactus kod adıyla ilgili duyumunuz oldu mu hiç ? prototipdeki gibi bir araç piyasaya sürecek kadar cesaretli davranırlar mı acaba diye sormadan edemiyor insan . vw birara Lupo diye bir model sürdü piyasaya sonra kayboldu şuan da yok öyle bir model listelerinde.c-cactusun de sonu böyle mi olur acep ?
  • acaba bu c3 dizeller kadar az yaka bilirmi?
  • SATLIK C3 DİZEL. 2004 MODEL 70 BG ve 60000 KM'DEKİ C3 DİZEL ARACIMI SATIYORUM ARKADAŞLAR. İLGİLENENLER OLURSA musaozdemir23@yahoo.com a yazabilirler. FİYAT OLARAK 17,500 - 18,500 ARALIĞINDA BİR ŞEY OLUR....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: daceroo

    PRND süper bir bilgiler demeti sundunuz, gerçekten tebrik ederim. c-cactus kod adıyla ilgili duyumunuz oldu mu hiç ? prototipdeki gibi bir araç piyasaya sürecek kadar cesaretli davranırlar mı acaba diye sormadan edemiyor insan . vw birara Lupo diye bir model sürdü piyasaya sonra kayboldu şuan da yok öyle bir model listelerinde.c-cactusun de sonu böyle mi olur acep ?


    Valla bende onu merak ediyorum. Ama bu iddialı tasarımlar için biraz daha beklemeli Citroen. Mesela Yeni C3 eğer C-CACTUS'a çok benzerse pek beğenileceğini sanmıyorum. Şuanki model bence 10 numara Yeni C3 ü ben olsam C4 e çok benzetir onun biraz daha küçük ve yuvarlak hatlı şeklini üretirdim Buarada çizim yapıyorum kendimce. bir C3 tasarlayıp resmi eklerim buraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxmuaythai -- 12 Mart 2008; 3:47:12 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.