Şimdi Ara

C180 için lastik önerisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2011 C180 K, şuan 34000 de ama 30000 den bu yana lastiklere güvenmiyorum.Fabrikadan gelen Continental Spor Contact 3 lastikleri var.Asfalt sesi alıyor.Birazda sertleşti galiba, internetten baktın 72 dB sesi var.Sert hamurlu bir lastik kanaatimce eskidikçe daha da sertleşti, çünkü balans tutmuyor artık.Lastikte ise görüntüde sorun yok, dişleri iyi, çatlak yok, bir kaç balonu saymazsak tabii.Sadede geliyorum; ünlü markaları ve testleri ve bayileri araştırdım, birinin verisi diğerini tutmuyor.Ses benim 1 . önceliğim Dunlop sport maxx RT lastikleri etiket değerine göre en iyi görünüyor ama bayi bulmak mesele, vede lastikleri var mı? Olmazsa michelin primacy 3 alacağım.Continrntal ise hayatta almam,3 yıllık lastiklerin hali ortada. SporContact5 serisini tavsiye ediyorlar ama o paraya diğer markalardan birine vereceğim doğal olarak.Sonuç olarak bu lastikleri kullanan var mı tecrübelerinizi alayım?



  • aynı araç için,245genişlikte kumhonun performans lastiklerini bana çok övdüler,bu konuda bilgisi olan varmı? ne ayarındadır bu kumhonun performans lastiği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastik işini şimdilik rafa kaldırdım.Sessizlik yakıt ekonomisi ve ıslak zeminde frenleme dersek michelin primacy3 iyi, ama dunlopun pek bulunmayan modelide var sessizlikte daha da üstün.Tavsiyem lastikçinin etkisinde kalmayın, etiket değerlerine bakın, son tercihte fiyat olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.