Şimdi Ara

C'Mon 1.4 Otomatik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 0 Jazz bulamadığım için Corsa'ya dönmüş durumdayım. Otomatik vites şart, ama Easytronic'i arkadaşımda deneyip de beğenmedim için 1.4 motorlu normal otomatik vites almayı düşünüyorum. Opel'in (normal) otomatiği hakkında bilgisi olan var mı? Internet'te bu konuda pek bilgi bulamadım. Genelde herkeste Easytronic var galiba. Yakıt tüketiminin daha fazla olmasına razıyım. Önemli olan sorunsuz olması ve azıcık da performans, hiç olmazsa uzun yolda sollamalarda zor durumda bırakmasın. Yardımcı olanlara şimdiden tşk.



  • bildiğim kadarıyla eski 4 vitesli bir ünite. eski olması sorunsuz olmasını sağlar gibime geliyor ancak 4 vites ve aralıkları uzun vites oranları yüzünden biraz zorlanır hızlanmalarda.
  • Arkadasım yaklasık 2 hafta önce aldık 1.4 tam otamatik cmon. İlk gün bi oksijen sensörü arızası çıkardı korkuttu bizi ama şuan bi sorun yok.Dün tekirdağa gidip geldik memnun kaldık performanstan, sadece yokuşlarda geriye kayma oluyo bazen,hele ilk günler baya fazlaydı ama şuan eskisi kadar değil.
  • Eastronic vitesi beğenmeyen arkadaşa saygılarımı sunuyorum.Şu anda en sorunsuz şanzuman opel corsa eastronic şanzumandır.Tecrübeyle sabit.Aracım 1.3 Cdti Eastronic.
  • önce bi easytronic yazmayı öğrenelim sonra da bir normal otomatik vitesli araba kullanıp görüş bildirelim. easytronic şanzımanın artıları vardır ama konfor konusunda zayıftır normal otomatiklere göre
  • ama çok biliosun sen ne olmus yani bi harf yanlıs yazdıysam kannat notundan krıkmı vercem malmısın nesin yaa sinir oluyorum bole bilmişlere adam bişi sormus bildigimizi paylaşıyoruz sen kendine bak önce uyuz oldum.
  • easytronik bir bobin vasıtası ile vites değiştiren bi ünitedir
    gecikmeler olabiliyor
    bende 1.2 corsada denedim
    yığılma yapıyor arkadaşım
  • yığılma ondan yapmıyor guzel kardesim easytronic (oldumu dogru yazdımı canım kardesim)şanzuman normal baskı balata sistemi ile çalışır iki adet robot vardır şanzumanda birsi baskı balataya basar diğeri vites değiştirir bu nedenle vites geçşişleri normal düz vitesli araçlardaki gibi hissedilir.Otomatik şanzumanlarda ise türibinsistemi vardır bu sistemi tam olarak bilmiyorum fakat vites geçişleri pek hissedilmiyor.Burada konu olan şu easytronic şanzuman gerçekten gecikme yapıyormu ? bence yapmıyor hemde hiç düz vitesli bir araçta nekadar seri vites atabiliyorsan easytronic vitestete okadar hızlı vites değiştiriyor.Bu benin şahsi görüşümdür bir çok otomatik ve easytronic araç kullandım tecrübelerim bunlar.
  • 1.3 dizel corsa performası tatminkar olduğuna göre benzinli versiyonunu tahmin etmeye gerek yok bence

    ayrıntılı bilgi: http://forum.donanimhaber.com/m_13442360/tm.htm
  • güzel
  • Easytronic güzeldir.ama Corsa cdti olacak. performans gayet güzel çünkü dizelde.yeni Cmonda 1.4 te kalsik otom.şanzuman var.sorunsuzdur hiç düşünmeyin.ama sollamalarda zorluk çıkarabilir.performans beklememek lazım.bende Otomatik alacam.kararsızım??
  • vites geçişleri easytronice göre nasıldır.tam otomatikte manuel kullanım olanağı yok bildiğim kadarıyla
  • bugun yeni corsaya baktık
    test sürüsü yapamadık çünkü araba yoktu..neyse yenı corsa cosmo yu 35,000 liraya bırakacaklar.. yanlız söyle birsey var..corsayı kesınlıkle yarisle karsılastırmayın hatta aynı segmente bile koymayın arkadaslar.. yarısın arka koltuguna 1,85 boyunda bir ınsan zor sıgıyor bagajı çok ama çok küçük.. ama corsa aurıs kadar geniş(tam sayılmaz ama yarısten geniş işte=))... ikisi arasında kaldım ama fazla para olmadığından simdilik corsayı dusunuyoruz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.