Şimdi Ara

c# ile access projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba benim projem bunları içerecek login ekranından başlaması lazım bunun için neler yapmalıyım yardımlarınız lazım..Proje daha çok şey içeriyor ama ben burdan başlayarak ilerlemeye çalışıcam..teşekkürler.



  • arkadaşlar ben login ekranını zor bela da olsa yaptım. şimdi olması gereken bir yönetici ekranı .Yönetici kaynak ekler/günceller , kaynak arama/etiket düzenlme yapar. ve burada olması gereken bir başka bişey de profil bilgileri güncelleme formu .yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba ?
  • Bir yönetici formu oluşturmalısın ve buna db ni bağlaman gerekiyor. Bunun için "C# Access Connection" yazarsan bir sürü örnek dökülür önüne. Bundan sonra oluşturduğun db nin hangi satır ve sütunu, formunun hangi bölümüne geleceğini ayarlamalısın. Hatırlatma amacıyla login formunun "Tamam" butonuna "Yönetici Form"unun "load" olmasını eklemelisin. Bu arada login formunun kaybolması gerektiğini unutma.

    C# derleyicisi olarak VS kullandığını varsayarsak başlangıç olarak Data Binding form elemanını kullanabilir ve bunun üstünde çalışma yapabilirsin. Bu arada yapmak istediğin işlemler SELECT, ADD, DELETE, UPDATE işlemleri... Veritabanından bunları uygun syntax ile kullanarak çekeceksin. Bununla ilgili örnekler içinde "C# Access veritabanı işlemleri" yazarsan yine Türkçe olarak çok ciddi örnekler önüne dökülecektir.

    Şimdilik sanırım isteklerin bunlar. Yine yardımımızın dokunacağı bir nokta olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırız...

    Saygılarımla...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.