Şimdi Ara

C++ da nasil gelisirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha once Java, JS, Python bakmisligim var ama pek proje cikarmadim. Python da ve JS de ufak projeler cikarmistim. Sunu anladim, web de motive olamiyorum. Daha muhendislik iceren, low level alanlar disaridan cok ilgimi cekiyor ama is bulamam diye cekiniyordum. Ornegin xbox, playstation konsollarinda isletim sisteminde calismak, yine ayni sekilde donanimlarin Application kisminda calismak istiyorum. Kutuphane kullanmak yerine onu low levelda yazma fikri cok hosuma gidiyor mesela. Kotu bir unide 3. sinif Bilgisayar M. okuyorum. Ilk hedefim bu yaz gonullu de olsa staj yapmakti ama mumkun degil gibi. Sorum, bu anlattiklarima gore c++ da gelismek istiyorum, bir kurs takip ediyorum ama sadece temelleri ogretiyor, c++ developer nasil olunur? ne yapmam lazim? ne gibi projeler cikarilabilir? Web de ya da mobilde roadmap vs bulabiliyorum ama low level'i hic anlamadim. Masaustu ogrenci otomasyonu vs bir ise yarar mi? Bir ise nasil kabul alirim?




  • Türkiyede iş konusunda herhangi bir faydası olacağını sanmam. Kendini geliştirmek ve hobi amaçlı yapabilirsin. Düşük seviye kodlamaya ben de meraklıyım, hobi olarak yapıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü bir üni ? Üni'nin iyisi kötüsü olmaz, tümü özdeştir çünkü. Haa birinin spor salonları, deniz manzarası vardır ötekilerinin yoktur ancak diplomaya onlar işlenmiyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin şey "gömülü yazılım"

    Ancak bunun için yazılım bilmek yetmez, low level a inmek istiyorsan donanım da bilmen lazım. Elektronik, bilgisayar mimarisi vs.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.