Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 6 Temmuz 2023; 12:32:39 >



  • Elektronik bölümündede ilgililer var hocam orayada konu açabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığı ile içerik arasında uyum olmalı. Arduino ile hobi amaçlı ilgileniyorum, Breadboard üzerinde Arduino ile çeşitli devreler yapıp calıştırdım, ufak programlar da yazdım. Nitekim konu başlığını Arduino ya yeni başlayan bir hobici sanarak tıkladım fakat ücretli bir iş cıktı. böyle konu açarsanız tabi kimse cvp vermez.
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyor -- 6 Temmuz 2023; 12:31:39 >
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Linkteki board'un işlemcisi 32bit ve RAM 32KB, 8bitlik Arduino Uno ya göre oldukça yüksek. Tahminen kablosuz veri iletimi için bu özelliklerde işlemci ve RAM gerekiyor. Aynı işi Arduino Uno'yu modifiye ederek dahi olsa, yapmak biraz zor görününüyor veya yapılabilse bile iyi bir elektronik deneyimi gerektiyor gibi. O deneyimde kişi bulman bence zor.
  • Haberleşme tipi ne uart mı spi mi neyi değiştireceksin ekstra paket mi ekleyeceksin. Videosunu attığın kart ile arduinoyu mu haberleştireceksin. Bu bilgiler bakanları için yardımcı olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Ops ciddi iş bu. PCB dahil üretilen bir ürün var. Bu bilgiler ilk gönderide olsa ona göre yorumum değişirdi. Bu board'a göre kodlama yapacak "embedded programmmer" "gömülü programcı" bulman mümkün olabilir. Kod en az RAM kullanacak şekilde tasarlanmalı. Öyle kodu ben de yazabilirim fakat bu hobi kapsamını aşan, ciddi bir iş ve en az birkaç gün alır. O yüzden bu olayı UzmanKirala.com 'a proje ilanı olarak açmanı öneririm. İlanda yukarda verdiğin detayları dahil et. gelecek tekliflerde uygun bir eleman çıkar diye tahmin ediyorum.
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Proje oldukça iyi. Bununla ilgilenecek kişi sadece ücret olarak değil güzel proje old için de ilgilenmeli. Bende 2 Arduino Uno var biriyle Breadboard üzerinden basit devreler (yürüyen LEDler) denyorum, digerinde de Ethernet+MicroSD 'li Mezzanine taktım, Ethernet üzerinden odamın ışığını laptoptan kapatıp açıyorum. Yani tamamen hobi. Senin proje hobinin birkaç tık ötesinde. C/C++ programcı adayı bulursan ancak işe uygunluğundan emin olmazsan, elemanla ilg bilgi iletirsen (mahremi bilgiler korunacak şekilde) o konuda da yorum yapabiliriz.
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    2. linkteki kod repertuarını anlamak ve hedef sistemine uyarlayabilmek açısından: Arduino ile hiç C kodu yazıp Arduino üzerinde denedin mi? Ayrıca C/C++ programlama bilgin hangi düzeyde? Bu ikisine el atarsan, linkteki kodları da anlayabilir ve hedef sistemine uyarlayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.