Şimdi Ara

Buzdolabı Sharpmı Samsungmu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar SAMSUNG RL62ZBPN,SAMSUNG RT-59EBPN ve Sharp SJPT-69R HS No-Frost inox Dış Yüzey Plazma Buzdolabı arasında kaldım 1 hafta içerisinde almam gerekli yardımcı olabilirmisiniz lütfen, max 2000tl bütçem var, yer sıkıntım yok.tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.



  • Ben bu konuda forumda tavsiyelerden okuduğum kadar bilgiliyim ve gördüğüm kadarıyla genelde ilk tavsiye edilen marka Sharp, eğer yer sıkıntınız yoksa tavsiyeler Sharp'tan yana olacaktır bence.
  • bende yer sıkıntım olmadığı için sharp aldım. yaklaşık 4 hafta oldu ve buzdolabının ses ve çalışma performansı olarak gayet memnunuz.
    bir beyaz eşya için 4 haftalık bir süre yorum yapmak için çok kısa ancak forumdan da okuduğum kadarıyla sorunsuz bir marka zaten.
  • bugün bir beyaz eşya satıcısı samsung ve lg lerin çinde üretildiğini söyledi.üstünde kore yazıyor dedim.o yazılana bakma çinde üretiliyor dedi . Ttutturan tutturana. insnaın kafasını karıştırıyorlar:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali282

    bugün bir beyaz eşya satıcısı samsung ve lg lerin çinde üretildiğini söyledi.üstünde kore yazıyor dedim.o yazılana bakma çinde üretiliyor dedi . Ttutturan tutturana. insnaın kafasını karıştırıyorlar:)



    O arkadaşa sorsaydınız ne zaman çindeki fabrikayı ziyaret etmiş ?
    Artık firmaların nerede ürettiği değil ne ürettiğine bakmalı tüketiciler !!!
  • BU BAŞLIĞI OKUYUNCA GÖZLERİME İNANAMADIM...Biri Japonya nın elektronik devlerinden biri.....Diğeri Kore nin mütevazi bir markası....Çok para kazanmak isteyen bütün elektronik marketleri Kore mallarını dünyanın sekizinci harikası olarak pompalıyorlar....Samsung gördüğü ilgiye kendiside şaşırmış olacakki Türkiyedeki distrübütörlük anlaşmasını yenilememiş..Kendisi direk piyasaya girecekmiş...Yarış atıyla eşek aynı fiyata satılırmı ? Bizim memlekette süsleyip satıyorlar....başka ne yazayım ? karar ve para sizin......saygılarımla....
  • samsung eskiden mütevazi idi ama artık o da devlerden biri
    nerdeyse araba yapacaklar(allah bilir yapıyolardır)
    zaten ya sharp ya samsung öneriyor bizim forum malumunuz üzere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    BU BAŞLIĞI OKUYUNCA GÖZLERİME İNANAMADIM...Biri Japonya nın elektronik devlerinden biri.....Diğeri Kore nin mütevazi bir markası....Çok para kazanmak isteyen bütün elektronik marketleri Kore mallarını dünyanın sekizinci harikası olarak pompalıyorlar....Samsung gördüğü ilgiye kendiside şaşırmış olacakki Türkiyedeki distrübütörlük anlaşmasını yenilememiş..Kendisi direk piyasaya girecekmiş...Yarış atıyla eşek aynı fiyata satılırmı ? Bizim memlekette süsleyip satıyorlar....başka ne yazayım ? karar ve para sizin......saygılarımla....

    Samsung buzdolabında yılların markasıdır. Sözkonusu çamaşır makinesi olursa haklsınız ama Samsung'un kombi tipi yeni nesil buzdolapları bence Sharp'tan daha üstün. Üstten donduruculu modellerde ise Sharp daha önde. Bu arada Sharp buzdolaplarının çoğunda ülkemizdeki tamircilerin bozulan buzdolaplarına taktığı Embraco marka kompresörler kullanılıyor. Kötü değil elbette, Dafnoss kompresörlerden çok daha iyi ancak böyle abarttığınız gibi Dünya'nın 8. harikası da değil. Demek istediğim ikisi şu anda birbirini muadili olan markalar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: freezer80

    samsung eskiden mütevazi idi ama artık o da devlerden biri
    nerdeyse araba yapacaklar(allah bilir yapıyolardır)
    zaten ya sharp ya samsung öneriyor bizim forum malumunuz üzere



    samsungun büyük iş makinaları var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freezer80

    samsung eskiden mütevazi idi ama artık o da devlerden biri
    nerdeyse araba yapacaklar(allah bilir yapıyolardır)
    zaten ya sharp ya samsung öneriyor bizim forum malumunuz üzere

    Samsung; araba, kamyonet v.s üretiyor zaten. :-)))
    http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=samsung+otomobil&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=97c56543fe1b3708




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.