Şimdi Ara

Buzdolabı? Lg vs. Bosch?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar,
    internetten araştırdım, forumu takip ettim, mağazalara gittim dolaştım.
    artık buzdolabı alma aşamasındayım. son kez sizlere danışmak istedim.
    iki seçeneğe indirdim:

    Lg gr-m652yvx http://www.lg.com/tr/beyaz-esya/buzdolabi/LG-cift-kapi-GR-M652YVX.jsp
    Bosch kdn 49a03ne http://www.bosch-home.com/tr/KDN49A03NE.html

    ikisini de 1800 civarı fiyata buldum.



    (benim gözden kaçırmış olduğum farklı bir buzdolabı öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. soğutucu bölmesi en az 350l civarında, chiller bömeli(0 derece bölmesi olan), düşük elektrik sarfiyatlı, kaliteli bir dolap almak istiyoruz.)







  • ElectroWorld' ün Ramazan kampanyasında ki Samsung RT-59EPBN buzdolabına bir bak derim
    http://www.electroworld.com.tr/UrunBrosuru2.htm
  • Lg al derim
  • ben lg 652 ysx aldım gayet memnunum.. şundan şundan memnunum diye uzun uzun yazılabilir ama. genel olarak çok şık. içindeki malzemeler çok kaliteli ve sharp kadar olmasada yeterince sessiz. bosch ile kıyaslamaya gelince bu buzdolabı bosch un xxl serisiyle aynı. ve ben bosch a bu seriyi lg üretiyor diye biliyorum. aradaki fiyat farkı bana göre sadece markadan kaynaklanıyor.

    http://www.tekcarsi.com/urun/bosch-kdn70a40ne-xxl-no-frost-buzdolabi.aspx
    http://www.tekcarsi.com/urun/lg-gr-m652ytx-no-frost-buzdolabi.aspx




  • Bosch'un sözkonusu modelini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kronik sorunları bulunan; iç plastik aksam, menteşe, kapı lastiği gibi parçaları dayanıksız bir modeldir. Bu konularda LG ile kıyaslanmaz bile. Alternatif olarak Samsung ve Sharp'tan da aynı fiyatta aradığınız özelliklere sahip cihazlar mevcut.
  • Candoğan Bey, 12 yıldır kullandığım "goldstar" marka buzdolabımı değiştirmeye karar verdim, hem enerji tüketimi açısından, hem de içine koyduğum malzemeleri(alt kısma) dondurmasından bıktığım için.Gardrop tipi haricinde kalan en geniş ve kaliteli buzdolabını almak istiyorum.Fiyat 2500 Tl ye kadar olabilir.Forumda inox olanlar parmak izi bırakıyor, kullanışsız demişler, o yüzden onları eledim..Forumda yazanları okuduktan sonra "Siemens KD70NA10NE Xxl No Frost Buzdolabı" - "Samsung RT72SASW Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı" ve "Sharp SJPT69RBE No Frost Plasma Buzdolabı-Bej" arasında kaldım.Samsung da tek tereddütüm sıfır derece yani kahvaltı bölmesi olmaması, yoksa beğendim.Bana bu kapasitede daha iyi buzdolabı önerebilir misiniz, yoksa bunlardan birini almam uygun mu?Şimdiden teşekkürler.
    Bir de beğendiğim "LG GR-M712YTA Titanyum Kaplama No-Frost Buzdolabı" var ama titanyum kaplama nedir onu anlamadım. Önerinizi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipekce -- 18 Eylül 2010; 13:50:42 >




  • Benimde eski dolabım Goldstar"dı 17sene fişi prizden çıkmadan kullanıldı. Küçük geldiğinden dolayı Sharp SJPT-69R-HS model dolap aldık 1yıldır kullanıyoruz. Dolap alacak arkadaşlara tavsiye edilir. Bosh"un XXL serisi haricindeki dolaplar Türkiye"de üretiliyor. Kullanılan malzeme ve raflar gerçekten çok dandik.XXL dolapların ise raf aralıkları çok dar yani büyük bir tencereyi ya da bir karpuzu koyma imkanınız yok.Şarpın ise oratasıda bulunan raf ayrılabiliyor
  • Gökay Bey, mesajımdan da göreceğiniz gibi benim de tercihlerimden biri sharp, sizinkinden tek farkı rengi, aslında ben de gri almak istiyordum ama temizlik sorunu ve parmak izi konusu kafama takıldığı için vazgeçtim.Siz kullanıyormuşsunuz, böyle bir sorun var mı gerçekten?Eğer yoksa onu da tercih edebilirim, fiyat frakı fazla değil zaten.Bir de sharpın servisi az diye çekiniyorum, bu işler şans işi, ne kadar kaliteli mal alsan da servise işin düşebiliyor.Goldstar buzdolabından ben de çok memnunum aslında, ben de 12 senedir fişini taşınmalar haricinde çekmeden kullandım, servis yüzü de görmedi, ama A sınıfı olmadığı için, daha geniş buzdolabı istediğim için ve buzdolabı kısmında özellikle arka duvara değen her şeyi dondurduğu için değiştirmek istedim.Bosch zaten hiç düşünmedim, siemensin de sadece XXL serisini düşünebilirim.Bu arada sanırım Goldstar şimdi LG olak üretiliyormuş, doğru mu bilmem?




  • Bu ürün de dikkatimi çekti aslında, büyüklük olarak benim için uygun.
    http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_79279_LG_712YTA_566_LT_TiTANYUM_NF_BUZDOLABI.html
  • Goldstar Lg oldu doğrudur.
    Sharp ın gri modelinde temizlik sorunun olmaz.
    Siemens in xxl serisi ile Bosh un XXL serisi aynı ve bu dolapları Lg üretiyor.Lg yi incelersen dolapların aynı olduğunu görürsün.
    Sharp ın arkasında Sabancı var Sabancı batmayacağına göre serviste bir sıkıntı yaşamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.