Şimdi Ara

Buzdolabı konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bizim elimizde çok eski bir buzdolabı var.bildiğin çok eski.bu ay taşınacağız ve artık taşındığımız eve yeni dolap almak istiyoruz ama bu sektör hakkında en ufak bir bilgim bile yok.bilenler bana en mantıklı seçimi yapmama yardım edebilirmi 1000-1500 arası bütçe var ama siz dersenizki 200 lira fazla ver şu en mantıklı seçim oda olur ama fiyat ne kadar düşük o kadar iyi
    yardımlarınızı bekliyorum



  • ByAxe B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de sizin gibi hic bilgim yoktu bu konuda bikacgundur forumdaki konulara goz gezdirdim ve bsh grubundan(bosch siemens profilo) bir low frost almaya karar verdim. Candogan hocanin yorumlari etkili oldu diyebilirim. Kendisi 2 yil once bosch 58aw30n almis ve forumdaki bir cok kisi de onunla birlikte alip memnun kalmis durumda. Bu 3 markanin urunleri genelde ayni kalitede sadece bikac ufak aksesuar degisikligi var sanirim.
    BD3058W3VV profilonun yukarda yazdigim model icin muadili. Fiyati cok uygun bi kac ufak aksesuar eksikligi var sadece. 1500 liste fiyati. Guvenirseniz 1170+59kargo ile internetten de bulabilirsiniz. Bosch siemens yerine profilo alarak f/p cihaz almis olursunuz.
    Size onerim eger vaktiniz varsa low frost no frost farklari avantaj dezavantajlarini kendinizin okuyup fikir edinmenizdir. Low frostlar daha ucuz ve tasarrufludur fakat ufaktan buzlanma yapar senede bir temizlenmesi gerekir derin dondurucunun.
    Ayrica derin dondurucunun ustte ya da altta olmasina karar veriniz oncelikle.
    Sonra modellere bakarken harcadiklari emerji, ses seviyeleri, ic hacimleri gibi konulara da dikkat edersiniz.
    Biraz bilgi sahibi olup daha bilincli oneri isterseniz daha iyi olur.

    Ayiracak vaktiniz yoksa ustalarin onerilerini bekleyin:)




  • **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam :) yardımcı oldunuz.dondurcu üste istiyoruz ve eğer low frost lar senede bir kere temizlenmesi gerekiyorsa hiç sorun değil.ama dolapta koku falanda olmasa ne güzel olurdu be ben biraz daha araştırma yapayım o zaman
    sağolun tekrardan
  • ByAxe B kullanıcısına yanıt
    58aw30n modelinin dondurucu ustte olani 58dw30n olabilir boschun emin degilim yalniz tamamen aynimi dolaplar. Profiloda ise dondurucu ustte olanlar sanirim eski modeller bu yazdiklarimizdan arastirmanizda fayda var.
    Low frost sogutucu kismi kendi kendini eritiyor sadece dondurucu senede 1 kez temizlenecek duzeye geliyormus o da eski makineler kadar degil 1cm gibi ince tabakaymis sanirim. Yazdigim modelde koku yokmus sanirim siz son 2-3 sayfaya goz gezdirin ve candogan arkadasimizin o modelle ilgili actigi konuya bakin bu ayrintilar orada sikca dile getiriliyor. Ne demek yardimci olduysam ne mutlu bana..
  • **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam hemen bakıyorum :)
  • merhabalar arkadaşlar PROFİLO BD5772PNFI Kodlu buzdolabını 1803tl ye buldum teşir ürünü tavsiye ederseniz hemen alıcam bi yorum yapabilirseniz çok sevinirim veya aynı fiyata önerebildiğiniz başka bir dolap olursa çok sevinirim Online olan arkadaşlardan yorum bekliyorum
  • Candoğan bey siz ne dersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.