Şimdi Ara

Buzdolabi, camasir ve bulasik makinasi secimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle herkese kolay gelsin. Malum dugun sezonu, herkse evinin eksikliklerini tamamlamaya calisiyor. Ben de sizlerden secimlerim hakkinda yorumlarinizi bekliyorum. Konunun uzmani degiilim, internetten ve bayi satis temsilcilerinden edindigim bilgi ve tavsiyeler uzerine asagidaki listeyi olusturdum.

    Buzdolabi: Buzdolabini koyacagimiz yerden dolayi genis ( en az 80-85 cm) bir dolap bakiyoruz. Bosch, Siemens in XXL serisine (KDN70A40NE), Sharp (SJ-GC700V) ye baktim, inceledim. Ama en son LG GR-B802GSPW de karar kildim gibi. Hem genis (600 litre) olup hem de ekonomik cok dolap goremedim. Malzeme kalitesi baya iyi geldi bana. A+ olmasi avantaj tabi, onun disinda teknik bir sebepten dolayi aldim diyemiyecem.

    Camasir Makinesi: forumdaki olumlu yorumlardan sonra AEG-L88489FL yi ciddi dusunmeye basladim. Ama gerek AEG olmasi (servis ve muhattap sikintisi) gerek de bilinirliginin az olmasi dusunduruyor. Su an icin camasir makinesinde de LG dusunuyorum. Kurutmali makine dusunmuyoruz, nisanlim da ben de yurtdisinda kullandik, cok da gerekli bisi oldugunu dusunmuyoruz. A+++ enerji sinifi, 9 kg, 1400 devir, buharli yikama ve agilik sensoru gibi sebeplerden LG F14A7FDS5 dusunuyorum.

    Bulasik Makinasi: Herseyi LG den almisken bulasik makinasini da LG den alalim, ana secim sebebimiz oldu. Ayrica yarim yuk secenegi ve buharli yikamadan dolayi LG-D1454CF yi dusunuyorum.

    Fiyat olarak, buzdolabi 2500 bulasik ve camasir 1500 TL civarinda. Secimlerim icin yorumlarinizi bekliyorum. Benzer fiyat ve ozellikte baska tavsiyelere de acigim.

    Simdiden tesekkurler, ozellikle dugun hazirliklari yapan herkese kolay gelsin.







  • Sanirim cok uzun yazdim, geri donus olmadi. Kisaca asagidaki beyaz esyalar icin ne dersiniz, benzer fiyatta baska marka model tavsiyesine de acigim. Simdiden tesekkurler

    Buzdolabi: LG GR B802GSPW (genis oldugu icin)
    Bulasik makinasi: LG D1454CF ( buzdolabi ile ayni renk olsun diye )
    Camasir makinasi: AEG L88489FL veya LG F14A7FDS5 ( Enerji tasarrufu ve yikama performansi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yorum yapan yok mu, bi yardimci olun. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pre.drummer

    Sanirim cok uzun yazdim, geri donus olmadi. Kisaca asagidaki beyaz esyalar icin ne dersiniz, benzer fiyatta baska marka model tavsiyesine de acigim. Simdiden tesekkurler

    Buzdolabi: LG GR B802GSPW (genis oldugu icin)
    Bulasik makinasi: LG D1454CF ( buzdolabi ile ayni renk olsun diye )
    Camasir makinasi: AEG L88489FL veya LG F14A7FDS5 ( Enerji tasarrufu ve yikama performansi)

    Buzdolabı seçiminiz oldukça iyi. Bence bulaşık makinesini Lg almaktansa Profilo BM6480MG modeli çok daha iyi bir seçim olacaktır. Çamaşır makinesinde ise AEG Lg ile karşılaştırma yapılmayacak kadar üstündür.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.