Şimdi Ara

Büyüler Gerçek Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba bu konu hakkında biraz konuşup tartışmak istedim ilk öncelikle lütfen birbirimize saygı çerçevesi içerisinde konuşalım birbirimize küfür edip hakaret etmemiz bize birşey kazandırmaz sadece nefretimizi ve kinimizi kusarız sorum: Büyüler gerçek mi madem gerçek değil tanıdığım bazı insanlara büyü yapıldı ve başlarına panarolmal diyeyim bazı olaylar geldi mesela garip garip rüyalar işlerinin ters gitmesi tüy ve saç kusmak birinin sanki onu hep takip ediyormuş ve izliyormuş gibi olması bu durumlardan dolayı intihar eden oldu etrafımda çevremde böyle kişiler gördüm sadece aklım biraz karışık bu konu hakkında tartışalım bakalım konu nereye varacak lütfen birbirimize hakaret etmeyelim



    (öne Çıkarmak için oy verirseniz çok müteşekkir olurum efendim😊)




    Not: Ateistlerin ve vb, inanışların bunları inkâr ettiğini biliyorum ama etrafımdaki bazı kişilerin kendisine büyü yapıldığını söyleyerek bazılarının kendisini öldürmesi bazılarının da bunun ile yaşaması benim küçükken tanıdığim samimi olduğum bir abim diyeyim abim sayılırdı adam üniversite de bir kız ile çıkıyormuş işte kızın belalı bir sevgilisi varmış bunu annesi anneme annem de bana anlattı sonra bu kızin eski sevgilisi gidip nerden bulmuşsa artık birine büyü yaptırmış sonra çocuk üniversite de çok kötü puanlar falan alıyormuş hayatı düzendeyken bir anda düşüşe geçmiş çocuk her sabah uyandığında saçının döküldüğünü ve dişinden kan geldiğini görüyormuş çocuğun psikolojisi bozulmuş bir ara ben çocukken markette gördüm onu yani garip hareketler falan yapıyordu sonra cocuğu 3 gündür bulamamışlar cocuk uçurumdan atlayıp intihar etmiş bende hâlâ yaşadığını falan zannediyordum küçükken şimdi benim kafam hâlâ karışık sizce eğer büyü diye birşey yoksa bu çocuğun başına gelenler ne?

    (Hakaret edene blok😉)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhametinci -- 21 Mayıs 2021; 14:35:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Düzenledim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyü gerçek olmasa Sauron tek yüzüğü nasıl yaratabilsin Büyüler Gerçek Mi? 

  • iamburak kullanıcısına yanıt

    Oha doğru.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyü diye birşey vardır İslam'da


    Büyük yapmak insanı dinden çıkarır büyük günahkar olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de din kültürü hocama bu tür sorular soruyordum her ders arasında, kendisi bilgili ve kültürlü bir insandı. Onun da halasının başına bir olay gelmiş.

    Halası yatalak, güçsüz bir kadınmış; son zamanlarda çok öfkeli ve saldırgan olmaya başlamış. İki tane erkek kolundan tutmasına rağmen durduramıyorlarmış o derece. Halbuki bu kadının daha ayağa kalkma gücü yok, nasıl oldu bu?

    Yakınları kesin büyü yaptı birisi, cin musallat oldu vs. gibi teoriler ortaya atmışlar. Ama hocamın aklına doktora göstermek gelmiş. Meğerse hormonların dengesiz artış ve azalışandan dolayı yapabilmiş bunları. Diyeceğim o ki, her şeyin bilimsel bir açıklaması vardır mutlaka

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Büyüler Gerçek Mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.