Şimdi Ara

Büyük hafta geldi çattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Calderon_


    quote:

    Orijinalden alıntı: yursey00

    Valla kardesim ben yurtdisindayim calisiyorum cok sükür de 3-5 biseyler ****(ortanin biraz assagisi diyelim ekonomik durumum)..PS3 sifir aldim birde kol aldim yaninda da Naruto oyununu aldim..Sonraki dönemde hep 2. el oyunlar almaya basladim yari fiyatina aldim bütün oyunlari su anda 12 tane oyun var ama hepsini toplayinca gercekten verdigim paraya aciyorum,birde düsün 2. el almama ragmen..Onun icin sana tavsiyem eger seni maddi acidan zor durumda birakacaksa off,püff yaptiracaksa hergün biraz daha düsün derim....

    tüm ps3 alma hislerimi baltaladın.gene ikileme düştüm


    playstation'ı uzun zaman harçlıklarımı biriktirip almıştım sene 98.. sonra 2003 ps2 .. yine benim için çok fazla sayılacak bi parayı vermiştim ... sene 2009 ps3 ü hiç de diğerleri gibi büyük bi hevesle almadım.. yaş da ilerledi diye belki.. ama şunu söyleyeyim ki şimdiye kadar hobilerime ya da elektroniğe harcadığım para içinde hiç üzülmeyeceğim şey playstationlara verdiğim paradır.. en çok karşılığını aldığım ürünlerden biri de bunlardır...zamanında dolu dolu oyunlar anılar eğlenceler; benim görüşüm bir playstationa verilen para asla çöpe gitmiş olmaz... playstation konsollar içinde candır canandır kesinlikle, o parayı zaten başka bi şeye harcaycak veya çar çur edeceksen yazık etme.. adres ps3... ps3 şimdiden hayırlı olsun.. oyunları da shopto gibi yerlerden sorunsuz bir şekilde temin edersin 30- 60 tl aralığında birçok oyun var... hatta 1-2 sene önce çıkmış mükemmel oyunları 20 - 30 tl aralığında bulursun hepsi sıfır tabiki.. eğer zor durumda kalmayacaksan tatil için kendine iyi bir hediye ps3...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denizler İmparatoru

    quote:

    Orijinalden alıntı: cz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Denizler İmparatoru

    Evet bu hafta konsol alacağım hafta.Bu hafta dediğim 7 günlük zaman dilimi :) Evet ilk defa konsol alıyorum.Büyük bir kararsızlıktan sonra PS3 te karar kıldım.Aslında xbox 360 slim türkiyede satılıyo olsa xbox 360 slim alırdım.Elite neden almıyosun derseniz.Slim olmayan modellerde maalesef wi fi olmadığı için alamıyorum.Benim modem zaten Wireless.Boşuna 5 metre ethernet kablosu çekmeye gerek yok diye düşünüyorum.Yani PS3 te kesin karar kıldım.Ancak henüz nerden alayım diye düşünüyorum.Şokta PS3 kampanyası varmış 650 lira.Garantiliyse çok güzel kampanya ordan alayım diyorum.Garantili olmasada pek bi şansım yok zaten bizim şehirde bi teknosa var bide küçük gold bayisi.Best buy electroworld mediamarkt ta kampanya olsada alamayacam o yüzden.
    Onun dışında sormak istediğim 250 gb modeli 120 gb modelinden hard disk büyüklüğü dışında üstün bir yanı var mıdır?
    Benim wireless modem TP-LINK W8901G bu modem PS3 le uyumlu çalışır mı peki?
    Birde şok kampanyasındaki PS3 tüm şok marketlere gelir mi?
    Spot PS3 alsam sony mağazasına götürsem ücret karşılığıda olsa PS3 ümü tamir ederler mi olası bir sorunda?


    Bende TP-LINK WR741N wireless router var(modem özellikli değil). İnternetse Uydunet'ten. Modemi Scientific Atlanta EPC2203.

    Son derece kolay bir kurulum gerçekleştirdim. Hatta hiçbir şey yapmadım. İki bilgisayarı ağ kablosundan bağladım, router'ı modem'e wan'dan bağladım ve sonra router'a güç verdim(hızlı kurulum yazılımı gerisini halletti ki, gerek var mıydı şüpheliyim). PS3 içinse wireless kullandım. Kablo bağlantılı iki PC + wireless bağlantılı PS3 üçlüsü, aynı anda kullanıldıklarında da sorunsuz.
    Tek yaptığım, wireless için şifre belirlemek oldu (en yüksek güvenlik düzeyini seçtim).

    Sizin modelde sanırım ADSL modem özelliği de var; ancak kurulum kolaylığı açısından bir şey değişeceğini sanmıyorum. PS3'ten her şeyi auto bırakırsanız, kendisi tanıyacaktır. Bir tek, şifre atadıysanız, bir kereliğine şifre yazmanız gerekecektir.

    250 GB modeller ile 120 GB modeller arasında, belirtildiği gibi, başka bir fark yok. Herhangi bir model sabit disk sonradan da takılabiliyor zaten. Yanılmıyorsam 1 TB'ye kadardı.
    Bu arada, şu an Türkiye'deki modeller CECH-2004A(120GB) - CECH-2004B(250GB) serisinden. Aslında dünyada pek çok yerde de böyle(sondaki rakam değişiyor tabii).
    Ancak CECH-21xx serisi modeller de çıktı. Bunların ana farkı, GPU RSX'in 65nm yerine 45nm üretilmesi (Cell ise 2000'de de 2100'de de 45nm). Bu sayede, güç tüketimi daha az, sıcaklıklar muhtemelen daha az ve konsolun ağırlığı da biraz daha azalmış.
    Şu aşamada, hele Türkiye'de bu modellerin bulunduğunu hiç sanmıyorum. Yine de aklınızda bulunsun, CECH-2104B ismi :)
    Ha bir de, CECH-25xx serisi geliyormuş, duyduğuma göre. Alımı geciktirirseniz önemli olabilir.

    Not: Bu kodları, eğer oyunun resmini falan barındıran büyük dış kutu söz konusuysa sol yan yüzde altta; yok eğer içteki sade tasarımlı standart kutuysa alt yüzden görebilirsiniz.


    quote:

    best buydan ps3 250gb + world cup +2.kol =870 liraya aldim 12taksitle sonrada 150lirayada 5 oyun aldim(killzone 2, infamous, bioshock, far cry2, little big planet(bu sifirdi) 2.el oyun alirsan makul fiyat oluyor=)

    İstanbul'da Best Buy olsaydı düşünmeden alacaktım. O pakete nakit 870 TL bile çok iyiyken, üstüne bir de 12 taksit fiyatı böyle. İzmir ve Ankara'da oturanlar kaçırmasın.

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ama araştırdığıma göre bu konuda pek bilgi yok.Daha büyük kapasiteli olması gündemdeymiş.Onu sonradan bende takarım.Hele bi ilk konsolumuzu alalımda gerisi kolay

    usta konsolu almak en kolayi oyun almak mesele 5oyuna 150lira verdim icim acidi wala:) ki 2.el bunlar ve cok uygun olmasina ragmen




  • cvplar içini karartmasın ama çok haklılar
    benzinli araba alıp benzin parasını gözünde büyütmek gibi bişey
    bikere bayılınca alışıyosun
  • Yok öyle çok oyun hastası değilim.Bi spor oyunu bi fps oyunu bide gta tarzı oyun yeter bana
  • Yani arkadaşlar görende ayda 5 tane oyun bitiriyorsunuz sanacak Yani öyleyse durumunuz kötü sabah akşam ps3 mü oynuyorsunuz yazık gözünüze sağlığınıza yazık yani :) Shopto'dan ayda en fazla 2 oyun alsanız maliyeti en çok 80€'dur ki her ay yeni oyunda çıkmıyor bu fiyatta düşer kimseyede koymaz vereceği para :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denorath -- 25 Haziran 2010; 6:24:12 >
  • Şimdiden hayırlı olsun.
  • spot al yanında istediğin oynu al sana ps3 ün normal garantili satıldığı yerdeki fiyattan daha düşüğe gelir ayrıca bozulursa gene spotçulara gidersin tamir ederler , ama yok garantili alıcam diyorsan benim sana sölemem nekadar çok kişi garantili alsa bozulsa ve götürse onlar biryerden birşey bulur sana gene o parayı ödettirir bide şöyle birşey vardı ps3 ü alırsın garantili bozulma riski daha fazladır veya garanti süresi geçerse direk bozulur garantisiz alırsın daha az bozulma riski vardır benim dediklerimi dinle spotçuya git ps3 ü alırken yanında 70 liralık dandirik oyunlar veriliceğine alırsın bir red dead redemption 700 e bağlarsın valla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.