Şimdi Ara

Buyrun Okuyun 5 dk İçin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alıntıda olsada bn bununları ilk defa okudum tşk ederim paylaşımın için
    quote:

    Orjinalden alıntı: FraeuLeiN

    Herkeze Teker Teker Teşekkürler Alıntı Yaptım K.byın
  • silkroad oynayıp odtü elektrik eloktronik kazanan tanıdığım var.

    düşük lwlde değil 95 şuan
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ophiafagus

    silkroad oynayıp odtü elektrik eloktronik kazanan tanıdığım var.

    düşük lwlde değil 95 şuan




    ama bu insandan insana değişiyor, yani bu demek değildirki "siz devam edin oynamaya iyi bir kazanırsınız..."
  • Oyunu bırakmak isteyen tüm itemlerini bana verebilir.
  • Boşa bunlar başladık bir kere
  • Charı Bota koyarım kız arkadaşımın gönlünü ederim + okula gidiyosam ders calısır sınavlara hazırlanırım gelir bot napmış ne etmiş ona bakarım sonra işim var sa gene onu yaparım oyunda özel günlerde savas vs. işim var der kız arkadaşımı ekerim oyunun zevkine ererim...


    Bu oyuna varıncaya kadar sigara / içki vb bagımlılık yapılan seyleri bırakmak daha mantıklı...

    Oyunu oyun oldugu için oynamak gerekir.. Abartıya maal vermemek lagzım

    Mesela 7/24 kız arkadaşınlasın telefon msn vb araclarla kızdanda sıkılırsın herşeyden de sıkılırsın :D Bi işi abartmamak lagzım
  • Oyunu bırakmak zor ama karakterinizi sattıktan sonra sevgili buldunuz mu ohhh oyunu unutursunz vallaa
    Tabi bu uzun sürmez sevgilinizden ayrıldıktan sonra bi arkadaşınız size hadi gel sro'ya dedii anda bidaha sevgili edinmeyi unutun xD genelde beni bu oyuna başlatanın ... derler nerden başladım bu oyuna yaa
  • bu oyuna herkez böyle başlıyor neymiş sigaram yok o parayı buraya yatırıyorum bu da seni körleştiriyor sen okuldayken ulen okul bitsede eve gidip demon beklesem diyorsundur veyaaa söyle aha char dc yemişmidir die düşünüyorsundur......Bunlarıda Göz Arrda ETME
  • Bahsettiğin dönemler Lise 1 ve 2 deydi.. bu sene süper kontrollü bir şekilde, görmemişlikten çıkmış halimle oynadım oyunumu. Gerçi daha çok çarımı kastırdım , oyanyamadım diyebilirim. Ayda en az 2 kere sinemaya giden birisiyim. Çar botta, ben dışarda..

    Oyunun bana tek zararı, daha güzel şeylere harcayabilceğim harçlıklarımı alması.. Bunun dışında Lise 1 ve 2 de derslerden çok çektim :) hele arkadaş ortamı falan.. Zaten seni mahfeden o oluyor ,arkadaşlarınla kapışıyorsun bir nevi. Hepsi öyle böyle bıraktı oyunu. Devam edenler vardır belki ama şükür tek adam gibi devam ettiren ben oldum. Level yükseldikçe sizde biraz ağır başlı oluyorsunuz oyunu oynama açısından. Daha kontrollü oluyorsunuz.
  • valla bende bağımlısıydım diyebilirim lise 2de tanıştım sro ile oynadım oynadım oynadım ve sonunda ne kazandım bir hiç...
    bende oyunu bırakamıyordum sürekli oynama isteği vardı ama oyunu bırakma olayım şöyle gerçekleşti yaklaşık 3 senelik bi arkadaşım ÇARIMın tüm itemlerini çalmıştı halbüki 2-3 senedir birbirimizin şifrelerini biliyorduk o hep som-sun takılırdı bende en fazla +5 olurdu ama bilmiyorum çaldı itemlerini.ve ben o gün o çarı öyle gördüğümde inanın nasıl desem sanki hiç bişey olmamış gibi davrandım heralde başka biri olsa 3 sene emek verdiği çarını böyle görse çıldırır bağırır,ama ne biliyim belki artık oynamak istemiyordum o yüzden hep bişey olsun hissi vardı belkide işte olan oldu,tabi 2 gün kadar mini bir bulanım geçirmedim değil :) tabi oda şöyle oldu 2 gün boyunca hiç kimseyle konuşmadım sadece düşündüm bi insan böyle bişey nasıl yapabilir bide bnm çarıma olmaz diye düşünüyoruzya işte oluyomuş diye. ama artık çok soğudum oyundan ha bana kazandırdığı çok güzel bi +sı var
    ben ingilizceyi çok sevdiğimden dolayı ingilizcemi gliştirmemde çok büyük bi artısı vardı :)

    şuanda kimseye oyun bağımlılık yapıyo bırakın falan diyemem,demem de zaten çünkü bende yaşadım bu olayları birileri deyince hıı hıı diye geçiştiriliyor,bu bir gerçek sanırım bir musibet bin nasihattan daha iyidir hesabı olması gerekiyor :)

    oynamadıkdan sonra ev içinde biraz daha sosyalleştim nebilim össye hazırlanmaya başladım çeşitli kurslara gidiyorum şuanda .ama silk .oynasaydım bunların bi çoğu olmazdı ayrıca 11-12 saat yerine artık 4-5 saat pc başında oluyorum toplam.:) sabah kalkarken telaşlı bi şekilde hmen uyandıktan 3- dk sornra trafic olmasın diye pc koşmuyorum rahat bi şekilde istediğim saate kalkıyorum:).inanın oyun beni kontrolüne almıştı oyun için 6.30-7 gibi kalkıyordum uykum olsa bile.sanki yapmam gereken bi görevmiş giibii



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 24 Haziran 2009; 14:13:05 >




  • Hocam Çok iyi yazmışın veya Alıntı yapmışın, çok iyi yazilar fakat bu dediklerini Silkroad Oynayan birisi için hiçbir faydasi olmaz, zaten genel de 7.sınıftan lise2 yaş ortalamsi böyle . . bunlar okuduktan sonra birşey anlamazlar.Bazı sebeblerden sonra birgün bırakırlar ve okuduğunu o zaman anlarlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: InFlames*

    Hemen duruma dahil olayım...

    Bu foruma Silkroad'a başladıktan bayağı sonra katıldım. Aege ilk açıldığında oynamaya başladım. Namı diğer KuZuCuK_TR gibi komik bir nickle. Yaşın getirdiği olgunlukla zamanla değiştim. Sabır olmadığı için bende hep yarım bıraktım kastığım charları. Şu ana kadar en yüksek 84 oldum, sonra 81 72 65 diye iniyor. Yani değerler sürekli değişti, birşeyler gelişti. Ama değişmeyen bir şey vardı hayatımda: Sosyalleşmem. Ailem küçüklükten beri der, arkadaşlıklarda hiç problem yaşamadığımı gözlemlemişler. Haklılar da. Şu ana kadar herhangi bir MMORPG yüzünden asla arkadaşlıklarımı ihmal etmedim. Ama iki tarafta da kazandım, oyundan da zevkimi aldım, çok güzel ortamlarda da bulundum. O yüzden yeni başlayacaklar kafalarında 'asosyalleşeceğim' diye şartlanmasınlar. İnsan bir şeyi istediği sürece yapamayacağı şey yok.

    İyi forumlar.



    sana katılıyorum..iradenize sahip olduktan sonra herşeyi ayarlayabilirsiniz...ben oyunumu da oynadım üniversite mi de kazandım kız arkadaşım da var çevrem de...herşey sizin elinizde bunu bilmeniz yeterli..




  • irade sahibide olsan bu oyun insanın kafasına bi kere girdimmiii artık çıkmaz
  • Bu oyunu 3-4 yıldır oynuyorum ve dediklernin hiç biri bende yok derslerim gayet iyi, sosyal yaşantım kız arkadaşım var 91 ve 97 lv charımda var önemli olan adam gibi oynamak bütün gün oynarsanız bunlar olur belki..
  • evet adam gibi oynamaktaa hırs bu
  • En ii Şey Asosyal Olmaktır İstediğini Yaparsın...
  • Harika bir yazı gerçekten paylaşım için sagol
  • Eğer oyun ile sosyal yaşantın arasındaki bağı sürekli oyuna yüklersen bu duruma düşersin ama irade sahibi doğru dürüst bi insan bunların hiç birisine yakalanmaz yaklaşık olarak 3senedir oynuyorum Kız arkadaşım arkadaşlarım çevrem var Deniz havuz olsun dışarı çıkma olsun hepside mevcut sadece oyun'u oyun diye oynarsan problem kalmıyor:)
    Şuan 98LVL 93LVL 95LVL Charlarım var allaha şükür asosyal değilim
  • Yahu şu oyuna zaten günde 20 saat zaman ayıran , ayda 100 ytl para yatıran bir insanın kafası yoktur ; ki zaten sosyalleşemediği için buna sardırmıştır ; bu benim kendi görüşüm.
    Bu arada benim de bu oyuna ekstrem bir süre ayırdığım zamanlar oldu ; ama aynı dönemde arkadaşlarımla ilişkilerimi de çok rahat bir biçimde yürüttüm , bence tüm olay sizde bitiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHitchhiker -- 26 Haziran 2009; 16:23:23 >
  • Oyun arada bir aklıma geliyor, hüzünleniyorum.
    Bambaşka birşey gerçekten.
    Ha bu arada 7-8 aydan bri oynamıyorum. Ben silk olarak 40 Tl harcadım. o 40 TL ye 2.el tertemiz bir die-cast bulabilirdim.
    İnsanda irade olursa sorun olmaz ama, 2 sene önce 1.5 ay bilgisayarı hiç kapamadan gece gündüz hem ben hem botla kasmıştım. Yaz tatilimin 1.5 ayı öyle geçmişti. Banı yiyince bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmadı. Kötü bir tecrübe yaşamak şart aslında ne kadar irade sahibi olursanız olun.
    Ama yeniden başlasam, bota bağlar diğer işlerimi hallederim. Yani zamanımı öldürmem o kadar ama yinede alacak zamanımızı.

    Ekleme: Mükemmel bir yazı olduğunu söylemeyi unutmuşum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 26 Haziran 2009; 16:42:46 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.