Şimdi Ara

Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
74
Favori
267.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bana maksimum 4 bin lira bir telefon lazım arkadaşlar. Oyun oynamayacağım. Sadece sosyal medya ve film dizi izlemek için kullanıyorum. Kamerası da güzel olan bir tavsiyeniz var mıdır? Oppo'lar nasıldır?
  • efendimuhendis E kullanıcısına yanıt
    Hocam kamerasından kastınız video kamera ise özellikle video stabilizasyonu için OIS desteği taşıyan cihazlardan yana tercihinizi kullanmalısınız.
    Örneğin Meizu 16th, Huawei P30 serisi (Lite hariç), S10e gibi amiral gemisi cihazlar bu özelliği barındırırken bazı üst seviye cihazlarda fiyat performans oranı yüzünden bu özellik terk ediliyor. Mi 9T Pro, Honor 20 gibi.
    Öte yandan sadece fotoğraf çekmek için kameraya ihtyacınız varsa bunu size 1300 liralık Meizu X8 de, 1500 liralık Realme 3 Pro da gayet sağlayabilir. Bu cihazların kameraları fotoğraf çekimlerinde tatminkar hatta iyi sayılabilecek sonuçlar sunuyor.
    Çünkü aradığınız özellikler bu yönde ise en kötü isteyeceğiniz şey pil kapasitesi olur bunda da özellikle Realme 3 Pro işinizi görecektir. 4000 liralık bir cihaza ihtiyacınız yok hocam eğer saydığınız özellikler dahilinde ise.
  • Samsung a70 alınır mı arkadaşlar bu civarda alınabilecek başka telefon tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yugiman kullanıcısına yanıt
    Hocam ihtiyacınıza göre cihaz tercihi yapmanızı öneririm.
    Bu fiyatta Mi 9T ile Meizu 16th performans odaklı cihazlar.
    A70 denginde hatta bir tık daha performanslı Realme 3 Pro bulunuyor 1000 lira daha az fiyata.
    Eğer sırf Samsung olsun diye A70 alıyorsanız fiyatına göre pahalı bunun yerine A50 serisine yönelmenizi öneririm şahsen. Kamera konusunda da çok başarılı cihazlar değiller orta segmentte konumlanmış A serisi cihazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla 1200 liraya alınabilecek, distribütör garantili, donma yapmayan, hafızası 32 gb bir telefon önerir misiniz? Oyun oynanmayacak, günlük kullanımda kullanılacak. Mümkünse şarjı iyi gitsin ve vatan bilgisayar'dan alınabilsin. Bu fiyata göre belki çok şey istedim ama önerilerinizi bekliyorum.

    Edit: Xiaomç Redmi 7a nasıldır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eduyardo -- 7 Aralık 2019; 11:17:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar.

    Annemin telefonunu yenilemek istiyorum. Maksimum bütçe 1900, 2000TL. Şuan iphone 5s var artık öldü. Beklentilerimiz.

    İyi bir pil ömrü
    Akıcı ve uzun süre götürecek performans(3,4 yıl)
    Çift sim kart.
    Çentik damla çentik veya küçük farklı çentik olmalı. Kalın kenar istemiyor.
    Kötü olmayan bir kamera.

    Realme 3 proya bakıyordum ama bir arıza falan oldu mu satış sonrası desteği nasıldır bilemedim. fikirlerinizi bekliyorum. içimden bir ses m30s'nin kampanyasını bekle diyor aynı zamanda.
  • En önemli beklentim kamera bütçem 4 bin tl öneriniz nedir arkadaşlar?
  • Selvolution S kullanıcısına yanıt
    +1

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eduyardo

    En fazla 1200 liraya alınabilecek, distribütör garantili, donma yapmayan, hafızası 32 gb bir telefon önerir misiniz? Oyun oynanmayacak, günlük kullanımda kullanılacak. Mümkünse şarjı iyi gitsin ve vatan bilgisayar'dan alınabilsin. Bu fiyata göre belki çok şey istedim ama önerilerinizi bekliyorum.

    Edit: Xiaomç Redmi 7a nasıldır?
    Hocam vatanbilgisayar'daki fiyatlara hakim değilim fakat Hepsiburada üzerinde orta seviyede iyi iş çıkaran Redmi 8 (64GB) Xiaomi garantili ve Meizu X8 (64GB) (Meizu TR garantili) cihazlarının satıldığını biliyorum. Fiyat olarak da bütçenize çok yakın.
    Pil konusunda Redmi 8'i öneririm. Performans konusunda ve kamerada da Meizu X8 önde. Öte yandan Redmi 7A sadece bir nesil geride olması dışında 8'e göre tek eksisi sayılabilecek özelliği çift kamerası.




  • waterloo kullanıcısına yanıt
    Hocam M30s'i küçük bir pazar araştırması ile o fiyatlarda bulabilirsiniz. Arasında kaldığınız cihazlar gayet iyi günlük işler için kullanılacaksa ve uzun süreli kullanım bekleniyorsa. Realme 3 Pro delta veya KVK distribütörlüğünde satılıyor. Delta ve diğer ithalatçı firmaların distribütörlüğü üstlendiği cihazların fiyatları daha uygun (bkz. paralel ithalat).
  • Selvolution S kullanıcısına yanıt
    Elegant Man kullanıcısına yanıt
    @Selvolution @Elegant Man
    Hocam kameradan ziyade video kamera sizin için önem teşkil etmekte ise OIS özelliği sunan bir amiral gemisi bakmanız lazım. Diğer türlü hemen hemen her türlü cihazı tercih edebilirsiniz bu fiyat aralığında. Normalde Mi 9T serisi de Honor 20 de gayet iyi sonuçlar sunuyor gerek performans gerek kamera konusunda fakat video kayıt söz konusu ise OIS destekli bir modele bakmanızı öneririm özellikle.
    Mi 9 aklıma gelen ilk örnek. Çünkü P30 serisinin fiyatları ortada. S10 serisinde de S10e'nin bile fiyatı 4.5K TL üzerinde. Öte yandan uygun fiyatlı, performanslı fakat başka bir beklentiye girmeyeceğiniz bir cihazı arıyorsanız da Meizu 16th'nin OIS destekli kamerası da iyi sonuçlar çıkartıyor. Fakat meizu cihazların android sürüm güncellemesi almadığını, yalnızca FlymeOS güvenlik güncellemelerini aldığını hatırlatmam gerekiyor.




  • A20
    M30
    Çift hat hangisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    Hocam aralarında fiyat farkı yok mu?
    Eğer A20 ile M20 diyorsanız da M20'nin pili büyük ama ekranı TFT. A20'nin pil kapasitesi biraz daha az ama ekranı AMOLED. A20 ile M30 arasında işlemci konusunda dahi fark var. M30, A50 gibi Exynos 9610 ile geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 10 Aralık 2019; 10:2:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: High Sierra

    Hocam vatanbilgisayar'daki fiyatlara hakim değilim fakat Hepsiburada üzerinde orta seviyede iyi iş çıkaran Redmi 8 (64GB) Xiaomi garantili ve Meizu X8 (64GB) (Meizu TR garantili) cihazlarının satıldığını biliyorum. Fiyat olarak da bütçenize çok yakın.
    Pil konusunda Redmi 8'i öneririm. Performans konusunda ve kamerada da Meizu X8 önde. Öte yandan Redmi 7A sadece bir nesil geride olması dışında 8'e göre tek eksisi sayılabilecek özelliği çift kamerası.

    Alıntıları Göster
    Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için. Cevabınızı okuduktan sonra Redmi 8A iyi bir tercih olur diye düşündüm. Ancak fiyat açısından Redmi 8A'nın 32 gb'lık modelini almak daha mantıklı geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba son 5 6 sayfaya göz gezdirdim de en mantıklı tavsiye ettiğiniz telefon realme 3 pro gözüküyor bende yaklaşık 1 aydır bakınıyorum bütün indirimleri kaçırmama rağmen gene bir telefon almak istiyorum şu an mı a2 lite kullanıyorum 2 kere ekran kırıldı 2 ay içinde o yüzden soğudum açıkçası çok birşey arayışında değilim oyun yok internet gezme ara sıra resim falan aslında bütçe yok 1.5 2 .2.5 3 yolu var ama 1.5 luk bile iş görür bizinki biraz heves mi a3, 9 lite, note 8, note 8 pro, 9t, oppo reno z arasında gitgeller var seçenek çok belkide o yüzden alamıyorum bütçeyi belirlesek daha rahat edeceğim doğrusu biraz uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmüş oldum valla 😀😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,


    Bütçe:2000 tl

    tanıdık bir telefoncu 1.800 tl iphone 7 32gb satıyor ama batarya durumu iyi değil.

    2.el iphone 6s plus veya 7 düşünüyorum. Oyun oynamasını seven birisiyim özellikle pubg çok oynuyorum hangisi daha verimli olur ? Şu an telefonum huawei mate 10lite şirket telini kullanıyorum ama çok berbat.
  • hakanberber53 H kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki bilakis şanssızlık. Benimki daha çok göz göre göre oldu.
    Gözüm gibi baktığımı sandığım ama bir o kadar da düşmelere karşı koruyamadığım Note5'in arkasını pert ettim. Ön panel sapasağlam, kullanımdan dolayı yıpranan sararan amoled paneli hariç. O kadar da olsun. Kamera konusunda da sıkıntılar yaşamasına rağmen inadına tıkır tıkır çalışıyor. Bakalım nereye kadar gidecek. Vazgeçesim gelmiyor. Siz yazınca aynı şekilde yazasım geldi benim de.
    Hocam dediğiniz gibi bir kullanım ile cihazla çalışacaksanız doğru kararı zaten vermişsiniz diyebilirim. Öte yandan beklentiniz daha yoğun performans odaklı ise Mi 9T ile özellikle Meizu 16th Realme 3 Pro'ya göre daha çok performans vaat ediyor. Öte yandan Realme 3 Pro'nun kötü bir tercih olmayacağını düşünüyorum.
  • Hocam performans konusunda 7 serisinin 6S serisine göre geliştirmeler sunduğunu biliyoruz. Zaten son iOS 13 ile makas açıldı diyebiliriz iki seri arasındaki. 7'nin ömrü hala var fakat 6S serisi için tehlike çanları çalıyor desek yalan olmaz.
    Pili değiştirebilirseniz iyi olur öte yandan. Plus cihazların ekran süreleri düz modele göre daha iyi oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: High Sierra

    Hocam performans konusunda 7 serisinin 6S serisine göre geliştirmeler sunduğunu biliyoruz. Zaten son iOS 13 ile makas açıldı diyebiliriz iki seri arasındaki. 7'nin ömrü hala var fakat 6S serisi için tehlike çanları çalıyor desek yalan olmaz.
    Pili değiştirebilirseniz iyi olur öte yandan. Plus cihazların ekran süreleri düz modele göre daha iyi oluyor.
    Yorum için teşekkür ederim. evet plus'ların sarjı daha fazla gidiyormuş ama sırf sadece sarjı fazla gidecek diye 7 yerine o6s plus almam heralde... Arada bazı farklar olmasa alınır tabi dediğiniz gibi 6s serisine göre 7 de illaki fark vardır.
  • Selamlar. yaklaşık 2 yıldır kullandığım ana telefonu satıyorum. Yerine en az 2 sene kullanabileceğim,güçlü bir cihaz istiyorum. Ses çipleri ortalamanın üzerinde, kamera performansı üst seviye bir cihaz olmalı.

    Mi Note 10 Pro bekledim fakat kamerası çok tatmin etmedi. 108 megapiksel,optik zom gibi özellikleri iyi ancak İphone 11 Pro Max ile karşılaştırınca keskinlik,renk kalitesi gibi konularda beni tatmin etmedi.

    Bütçe limitim yok, cihazı da 1 ay içinde almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.