Şimdi Ara

Bütçeye Göre Cihaz Tavsiyeleri [MART 2022] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.608
Cevap
74
Favori
267.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Hocam bana da bir tane ürün önerebilir misiniz uzun süredir telefon piyasasını takip etmiyorum vaktinde mi 6 almıştım beni baya bi götürdü sağolsun. Bütçem maksimum 4000 bandında,alabileceğim en iyi ürün nedir şuan? Şimdiden teşekkür ederim.

  • Dexertesss D kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçenizin üstünde Mi 10 Lite 5G çok performanslı bir model.

    Bir de aşağısında Galaxy M51 ile Reno4 var. Bunlar da performans olarak iyi fakat Mi 10 Lite 5G'nin bir tık gerisinde diyebiliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halihazırda neredeyse 4 senedir iphone 7 plus kullanıcısıyım. Yeni telefon alma ihtiyacım doğdu. İphone 12 leri bekliyordum esasında ama halen fiyatlar açıklanmadı ve mini modelinin 9 k dan falan gireceği konuşuluyor. Bugünki xiaomi lansmanından sonra mi10t pro da karar kıldım 5800 e önsipariş + kulaklık hediyesi ile. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu cihazı alsam beni 2-3 sene sıkıntısız götürür mü ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei p30 pro için uygun fiyatlı orijinal kulaklık önerir misiniz? Kablolu kablosuz fark etmez. Eski iPhone kulaklığımı kullanırım diyordum fakat girişleri farklıymış. Alışveriş uygulamalarında gördüklerim de güven vermedi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle fiyata dinamik biçimde ekran tazeleme hızı değişen donanımı en güçlü çipsetlerden biri ile sağlanmış kamera konusunda mükemmel seviyeye yakın bir cihaz daha bulmanız zor. Poco F2 Pro gibi düşünün ama her konuda günlük kullanıma daha yatkın 10t Pro. Fiyat da güzel ekonomik koşullar altında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Hocam ben artık kablolu kulaklık kullanmayı bıraktım.

    Ben 2 aydır Haylou Gt1 pro kullanıyorum. Kardeşime de bu 11 11 indirimi fırsat bilip kulaklığı bozulduğundan Haylou T15 aldım.

    Biliyorsunuz Haylou Poco ve Redmi gibi direkt Xiaomi'ye ait diyemesem de ortak bir markası Xiaomi'nin diyebiliriz. Yani en azından orijinal bir marka. Vaat edileni yapabiliyor.

    İki kulaklık da gayet iş görüyor. T15'in kutusunda devasa bir pil var. Bitmiyor bildiğiniz. Gt1 pro daha mütevazi. Ses konusunda tam bir fark göremedim ama T15'in oyuncu kulaklığı iddiası ile geliştirildiğini bildiğimizden sanırım gecikme hızı kısmına ayar çekmişler.

    Evde 2.4Ghz modem var. Kablosuz mouse vs var aynı frekansı kullanıyor hepsi. Böyle atıyorum müziğin belli bir yerinde şans eseri bir saniye dahi sürmeyen anlık parazitlenme yaşamam dışında -Ki bu kulaklığın suçu değil. Çoğu ürün Bluetooth'un 2.4Ghz frekansından yararlanıyor.- iki cihazdan da gayet memnunuz. Bu da bizim suçumuz eğer evde 5Ghz modem olsa böyle bir durumla karşılaşmayız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 13 Kasım 2020; 9:37:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Peki bunların fiyatları nedir ve nereden alabilirim? Teşekkür ederim.
    https://urun.n11.com/bluetooth-kulaklik/haylou-t15-bluetooth-50-kablosuz-kulaklik-distributor-garantili-P432421834

    Bu mağazanın puanı yüksek ve fiyat bu. Uygun mudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 13 Kasım 2020; 9:46:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrb mi-note 10 10 lıte arrasındakı 1000 farka deger mı -- bıde oneplus 8 pro cıktı ust segment olrak gozkuyor

    sorum su mı note 10--- one 7 pro mu bılgılı ardslar ıkı kelam edersenız sevınırım pazar alıcam ıphone7 takas seklınde

  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba Akakçe cimri epey siteleri üzerinden fiyat değerlendirmesi yapabilirsiniz çok iyi olur. Biz 164 liraya Hepsiburada üzerinden almıştık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Tamamdır tekrardan teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 buçuk yıldır s8 kullanıyorum ve şarjının felaket kötü olması dışında gayet memnunum. sizce 230€ya poco x3 mü almalıyım yoksa bütçeyi 400€ ya çıkarıp huawei p40, poco f2 pro, s10 lite, pixel 4a almaya değer mi? telefonu en az 3 yıl kullanmak istiyorum

    batarya ve ekran kalitesi önemli benim için ekranın s8den kötü olmamasını istiyorum. ayrıca google servislerinin olmaması ne kadar etkiler apk indirip halledemez miyim?

    italyadayım ve üni 150€luk bonus veriyor yani 80€ ya poco x3 mü yoksa 250€ ya diğerlerini mi önerirsiniz?

  • Merhaba arkadaşlar. Yeni telefon alacağım fakat araştırmalar sonrası kafam allak bullak oldu. Telefondan beklentim boyutunun çok büyük olmaması, sarj süresinin uzun olması ve hafızasının iyi olması. Bunun dışında normal standartlarda bir kamera işimi görür. Piyasada telefon araştırması yaptım ama aklıma yatan bir telefon malesef bulamadım. Öneri yapabilecek olan var mı?


    Not: Iphone SE (1.nesil) kullanıcısıyım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blagger -- 13 Kasım 2020; 20:32:20 >
  • LieWoneR L kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni çıkacak Mi 10T Pro ile Poco F2 Pro en iyi alternatifler olur.
    P40 kamera konusunda üstünlüğe sahip.
    ---
    Poco X3 ise orta segment bir model. Mümkünse S765G 5G çipsetli uygun fiyatlı diğer modellere yönelmek daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blagger B kullanıcısına yanıt
    Hocam boyut konusunda SE 2020 harici hiçbir model sizi tatmin edemez. Bir de iPhone 12 Mini.
    Eğer bpyutların bir tık büyük olmasına fakat taşınabilirliğe razıysanız donanımı oldukça güçlü fakat google mağaza problemi olan P40 Lite ile 800 900 lira üstündeki Reno4'e bakabilirsiniz Android kanadında.
    Detaylı bir bütçe belirlerseniz memnun olurum ayrıca.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    3500 TL Bütçe ile oyun ve Youtube ağılıklı hangi telefonu önerirdiniz.

  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçenize uygun ve isteklerinize uygun tek model P40 lite olurdu fakat GMS sorunu var. Yani cihazda YouTube yok. Siz ancak Vanced kurarsanız ihtiyacınızı giderirsiniz.
    Bu sebeple boyutu büyük olsa da ihtiyacınızı görecek modeller Redmi Note 9 Pro ile Realme 6 Pro'ya sırasıyla Akakçe üzerinden fiyatlarına bakıp terich etmenizi öneririm. RN9 Pro pil konusunda avantajlı. R6 Pro ise kamera ve şarj hızı konusunda başarılı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Hocam şöyle bir durum var uzun süredir telefon piyasasına uzak olduğum için androidlerin bataryası ne kadar gider vs kalite konusunda kararsız kalıyorum. Bu yüzden bütçeyi yükselttiğimde hep aklım Iphone 11'e kayıyor. Tabi ki bu benim piyasa bilgisizliğimden kaynaklı diye düşünüyorum. Iphone SE boyutunda olmaz zorunda değil ama 6.7'lik bir ekmek tahtası taşımak istemiyorum. 6.1 inch telefonlar makul geliyor şu anda. Bütçe 3000-7000 arası.

  • Hocam Reno4'ün boyutları ele avuca daha oturur konumda. 6.4" fakat çerçevesiz tasarım. 160.3 x 73.9 x 7.7 mm boyutları bu şekilde.

    Bence mantıklı bir tercih olabilir. Fakat 7000 liraya kadar ne var derseniz, SE 2020 (pil konusunda yetersiz gelebilir.) ile çerçeveleri dışarı çıkmış iPhone 11 harici (bunu deme sebebim 6.1" burada aslında gayet büyük bir kasada sunuluyor oluşu, fakat geri kalanında gayet başarılı bir model.)


    Android cihazların pil konusunda 2 nesildir iyi bir yere geldiğini söyleyebiliriz. En azından pil konusunda ve RAM kullanımı konusunda yeterli bir konuma geldiler.


    Bir de UFS standartı sayesinde cihazların anlık yazma okuma hızları geliştirildi. Bu sayede cihazda depolama birimi doldukça o yaşanan yavaşlık takılma sorununun önüne geçildi diyebiliriz.

  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Android cihazların son zamanlarda bu açıklıklarını kapattıklarını bilmiyordum. Oppo markasını pek tanımıyorum ama telefonu inceledim. Iphone XR konusunda karar vermiştim ama sizin tavsiyenizden sonra bu telefonun XR'a göre daha iyi olduğuna karar verdim. Araştırmalarım sonucunda Reno4'ü satın aldım, %17 gibi bir indirim var şuanda 4000 TL fiyat bence telefon için çok makul geldi. Tavsiyeniz için çok teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blagger -- 14 Kasım 2020; 14:58:45 >
  • blagger B kullanıcısına yanıt
    Hocam şunu belirteyim tekrar altını çizeyim.

    Android cihazların asıl noksanı yazılım desteğinde. Google, OnePlus ile Samsung harici hiçbir üretici 3 OS güncellemesi vermiyor cihazlarına. Hoş iOS gibi uygulama desteğiniz geri çekilmiyor eski sürümde kaldığınızda. Android 6'da faal çalışan bir Dashlane uygulaması yok örnek veriyorum. Bahsettiğim sürüm 5 yıllık. Tabi güvenlik konusunda desteklerini kaybettiklerini hatırlatmamız gerekiyor.

    Oppo Reno4'ü tamamen ilk bütçe sınırınız için örnek verdim ve iOS ekosistemi için önerim olan 11 ile SE 2020'den bahsettim. İki cihazın performansı birbirine benziyor. Bir de bir nesil eski XR var değinmeyi unutmuşum. Boyutları 11 ile benzer ve sundukları pil süreleri bakımından XR bir tık geride kalsa da zaman zaman iyi bir konumda XR.

    iOS cihazlar performans odaklıdır aslında. Sorun pildi hep. XR ile ve asıl 11 ile son dokunuş yapıldı. SE 2020 için bu kadar parlak konuşmamız zor tabi.

    En basitinden işletim sisteminin tamamen Apple'ın üretim sisteminden çıkması. 5 yıl aralıksız OS ve güvenlik güncellemesi alması. Ayrıca daha da önemlisi Apple'ın kendi tasarımı A serisi çipsetlerin yüksek performansı ve başarılı pil tüketim senaryolarına imza atması. Bunun yanında NVMe depolama da hızlı bir depolama birimine sahip olmanızı sağlıyor.

    Yani yanlış anlaşılmasın günün sonunda Android cihaz iyi bir yere geldi diye iOS'u geçti kesinlikle XR yerine Reno4 alın demeye çalışmıyorum. Sadece uygun bir bütçede Reno4 de iş yapacaktır demek istiyorum.

    Şimdi sorunuza geleyim. Reno4 Lite ile Reno4 arasındaki fark nedir?

    SoCleri farklı iki cihazın.

    Reno4 Lite'da 3 nesil eski (ki Cortex A78 ile X1'i 2021 nesili sayarsak 2 nesil eski demek de doğru olacaktır.) Cortex A75 ağır yük çekirdekleri ile Cortex A55 pil tasarrufu çekirdeklerine sahip Mediatek Helio P95 çipseti ile geliyor. Şahsi fikrim eğer tercih G95'den yana yapılsaydı daha alınabilir bir cihaz olabilirdi. Bu haliyle de çok kötü değil.

    Reno4 ise daha güçlü 2 nesil eski (üstteki değerlendirmeye göre 1 nesil eski de diyebiliriz.) Cortex A76 ağır yük çekirdekleri ile Cortex A55 küçük çekirdeklerinden oluşan Snapdragon 720G ile geliyor.

    İki cihaz da 128GB depolama kapasiteye sahip ve 8GB RAM ile geliyor.

    İki cihazın temel farkı Reno4 kaliteli IMX 586 sensör ile geliyor. 4 Lite ise bir tık daha zayıf seviyede diyebileceğimiz Isocell GM1ST ile geliyor.

    Tercih sizin. İki cihaz da günün sonunda sizi kurtarır. Ama uzun yıllar yazılım desteği arıyorsanız bir iOS cihaz size bunu layığı ile sunacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.