Şimdi Ara

Bütçe max 55.000 tl.Sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bütçem belirttiğim gibi maksimum 55bin tl. Sıfır bir araç istiyorum.İstanbul'dayım malum 2.el piyasası. Dizel sedan düşünüyorum.Aklımda Focus III ağır basıyor tabiki bütçe barajımı belirleyen fiyatıda ağır basıyor :) yaklaşık 10 bin tl fark eden, listede hyundai accent blue, skoda rapid,citroen c-elysee ve kopyası peugeot 301 var.Değermi diye düşünüyorum bu fiyat farkına. Ekleyeceğiniz marka model varsa yada hangisini neden seçmeliyim yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.



  • renaulty megan III ler 1,5 dci motor max 55 dediğiniz için 1,6 dci 130bg motoru pas diyorum
  • Öncelikle dizel bir motora gerçekten ihtiyac duyacak kadar çok yol yapıyor musunuz?

    Örneğin 7 bin TL ucuza 1.0 ecoboost kıyasla 1.6 tdci bir ford focus'un kendini amorti etmesi senede 25 bin km'den 5. yılın sonunda oluyor. 5. yılın sonunda arabayı yine bugünkü parayla 4500 lira pahalı satacağınızı kabul ederek.

    Ancak araba 6 yaşına gelince geçmiş oluyorsunuz, o da o zaman zarfında mazot/benzin fiyatlarının şu anki oranında seyredeceği varsayımı ile.

    Senede 20 bin km yapan bir sürücü için bu sayı 7 yıla çıkıyor.

    Vw jetta veya golf için bu durum çok daha kötü.
  • Merhaba kardeşler... Allah kısmet ederse 3 ay içinde sıfır araba almayı planlıyorum benim için burda bana önerilebilicek arabalar ve tavsiyeler çok önemli .. manuel araçtan yanayım dolayısıyla hangi araçları önerirsiniz + benim içinn en önemli şey yakıt .. bana yardımcı olabilirmisiniz mesela 1.2 motor alsam ne gibi zararlarla karşılaşırımm en az kaç motora yönelmeliyimm hangi marka araçları tavsiye edersiniz bütçem en fazla 3o.oooTL ...
  • c4 comfort plus 1,6 hdi 92 bg yada 112 bg önerrim
  • Honda Cıvıc / Vw Passat
  • Senede 25binkm yi cok rahat gecerim diye dusunuyorum.Istanbulda yasiyorum ve buranin trafigi dur kalklari helede benzinli aracin yakit tuketimine bakinca dizel harici hic dusunmedim.Senede 2-3 kez tatil icin memlekete de gidecegimi dusununce 5bin+ km simdiden yaziyorum haneye fransiz araclarini kime sorduysam 'sakin' alma diyor.hickullanmadim bilmiyorum tabi.hyundai accent blue hakkinda nedusunuyorsunuz ? Full paketi 46bin civari. Distan guzelde içi meçhul .focus 3 1.0 ecoboost kullandm performans gusel ama tuketim 9 civari karmada.sanirim ibre 1.6tdci ye sapiyo yine :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.