Şimdi Ara

Bursa dan koruyucu köpek arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bir tanıdığımın köpeği kısa süre önce öldüğü için kendisine yeni bir koruma köpeği lazım. Ücretsiz verebileceğiniz erkek koruma köpeğiniz varsa aşı, kimlik gibi bilgilerle beni pm ile bilgilendirin lütfen. Hem iyilik yapmış olursunuz hemde köpeğinize gerçekten iyi bir aile bulmuş olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haaaapsuuu -- 23 Şubat 2014; 8:43:33 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: haaaapsuuu

    Merhaba. Bir tanıdığımın köpeği kısa süre önce öldüğü için kendisine yeni bir koruma köpeği lazım. Ücretsiz verebileceğiniz erkek koruma köpeğiniz varsa aşı, kimlik gibi bilgilerle beni pm ile bilgilendirin lütfen. Hem iyilik yapmış olursunuz hemde köpeğinize gerçekten iyi bir aile bulmuş olursunuz.

    üzüldüm kaybın için..
    tirilyeyi geçince köpek çiftlikleri vardı sanırım.. kangallar var oldukça güzeller , yavruları da var sevimli ayrıca rottweilerlar ve daha bi ton şey.. bi göz at derim eğer ulaşım şansın varsa. ücret almıyorlardı eski erkek arkadaşımla gittiğimizde veteriner tanıdığı çoktu lakin elbette ticaret üzerinedir. yine de bi bak derim. eşkel tarafına doğruydu sanırım köpek yavruları kucağımda uyuyordu ve hava gerçekten çok güzeldi bu yüzden yolu tam olarak bilemiyorum , hoş gerçi yola bakıyor olsam da tam tarif edemezdim..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.