Şimdi Ara

Büroteknik.Com - En Ucuz Alışveriş Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Büroteknik.Com - En Ucuz Alışveriş Sitesi


    Büroteknik, 27 yıldır müşteri memnuniyetini amaçlayan, en ucuz alışveriş sitesi olarak çalışma hayatına devam etmektedir. Ürün yelpazesi her geçen gün genişleyen Büroteknik, onlarca kategoride binlerce ürünü, en ucuz fiyat garantisi ile tüketicilere ulaştırmaktadır. Büroteknik ailesi hem kaliteli hemde uygun fiyatlı ürün ulaştırmak konusunda bir vazgeçilmez olma yolunda emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Amaçlanan en kısa sürede kargo ile müşterilerine ürünleri ulaştıran firmamızda;

    Altın,
    Telefon,
    Bilgisayar,
    Elektronik,
    Fotoğraf Makinesi ve Kamera,
    Ev / Mutfak,
    Beyaz Eşya,
    Kişisel Bakım & Sağlık,
    Isıtma ve Soğutma,
    Saat & Gözlük

    gibi onlarca kategori ile müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

    Piyasaya en ucuz iphone, en ucuz dizüstü bilgisayar gibi bir çok cihaz ile beklentileri her zaman karşılayan Büroteknik, her zaman müşteri odaklı çalışmış ve çalışmalarına bu şekilde yön vermiştir. Kar oranını en alt seviye de tutarak her kesimden tüketiciye ulaşma başarısı göstermiştir. İnternet kullanıcılarının ve internetten alışveriş yapmayı seven tüketicilerin en büyük sorusu olan; " En ucuz ürünler nerede? " sorusunun tek cevabı, tabiki Büroteknik'te dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büroteknik -- 11 Aralık 2012; 14:25:55 >







  • Büroteknik güncellemelerinden haberdar olmak ve büroteknik ailesini sosyal medyadan takip etmek için Facebook, Twitter ve Google+ hesaplarımızı takip edebilir. Kampanyalı, yeni piyasaya sürülen ve fiyatı düşen ürünlerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.






  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.