Şimdi Ara

Bunu Nasıl Yapabiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.Az önce oyunda karşılaştıgım tuhaf bir saldırıyı sizlere sormak istedim.Bana saldıran kişi tüm askerlerini nasıl böyle köyümün en ortasından başlatabiliyor benim bilmedigim birşeymi var yoksa oyunda bir açıkmı var çözemedim. İlk defa karşılaştım böyle birşeyle.


    480p izlerseniz daha iyi görebilirsiniz.

    https://youtu.be/yVXzTGQO5b0



  • orda 3 kare boşluk var. gizli teslalar evet yerleştirmek için 2 kare boşluk gerektirir ama 3 kare boşluğa koyarsan o boşluğu kapatmaz, ortaya çıktıktan sonra bile. birinde aynı boşluğu görürsen sende dene..
    eğer jungle heat oynuyorsan (coc a çok benziyor) onda gizli teslalar (defdron) gizli oldukları sürece boşluk olur ama ortaya çıktıklarında o boşluk anında kapanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^navi^^ -- 4 Temmuz 2015; 1:47:27 >
  • teslalar yüzündenmi tüm askerlerini direk ortadan başlatabiliyor,hiçbir duvara engele takılmadan direk köyümün ortasından tüm askerleri salıyor.Ayrıca direk orda tesla oldugunu nasıl anlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCKLeSS17 -- 4 Temmuz 2015; 1:50:36 >
  • hocam anlamıyor sadece dikkat edersen orası boş gözüküyor onda gizli teslalar olduğu yerde boş gözükür...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk ortadan saldırı almamak için ordaki gizli teslaların yerini degistirmem yeterli sanırım.İlk defa bu tarz saldırı alınca direk ortadan garibime gitti açıkcası.
  • Gizli Tesla yer kaplamadığı için orası boşluk oluyor birimleri koyarken tam bir alan oluşturduklarından emin olmalısın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

    Merhaba.Az önce oyunda karşılaştıgım tuhaf bir saldırıyı sizlere sormak istedim.Bana saldıran kişi tüm askerlerini nasıl böyle köyümün en ortasından başlatabiliyor benim bilmedigim birşeymi var yoksa oyunda bir açıkmı var çözemedim. İlk defa karşılaştım böyle birşeyle.


    480p izlerseniz daha iyi görebilirsiniz.

    https://youtu.be/yVXzTGQO5b0

    sen olayı çok yanlış anlamışsın hani bir birimi köye koyunca belli bir sınır ekliyorya o sınır teslalar ile genişlemez tesla o sınıra etki etmez 3x3 boşluk bırakırsan içerde tam ortadaki kare boş olur oraya asker konur içerde bırakacağın boşluk 3x2 4x2 5x2 falan olabilir ama 3x3 oldumu orta boş olur zaten düzen bitince tek bir birime dokunarak yani binalardan birine dokunarak boşluk varmı kolayca görürsün




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.