Şimdi Ara

Bunlar bilgisayarsa, bizimkiler nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Video'yu açmak isteyince pis fakir, sen açma ulan ayı uyarısı koyduğunuz ve moralimizi daha da bozmadığınız için teşekkürler DH.

    Bazıları pc gibi değil zaten robot gibi görünüyor,transformers olabilirler dikkat etmek lazım,filmleride berbat zaten.
  • erdi Türkçe'yi bozma gülüm...

    ekstrem değil sıradışı
    fütüristik değil gelecekten gelmiş gibi

  • Bunları gördükçe evdekine elektrik veresim gelmiyor.
  • Gta 5 kaldırır mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sendemail

    Sanırım ben yeterince ifade edememişim, yazdıklarına kısmen katılmakla birlikte şunu dile getirmeye çalıştım.

    Laptoplar, iş serileri thinkpad vb hariç pek zayıf cihazlar buna all in one ları da ekleyebiliriz.

    Mac pro bildiğin tasarım harikası, iddia ediyorum 50 sene gideri var..

    Günümüzde elektronik devrelerin, işlemciden basit diota kadar ana düşmanı ısı ve tozdur.

    Masaüstü anakartlar, işlemciler alan bolluğundan ötürü daha korunaklı hale gelebilir.



    İşte bu koruma talebinden ötürü sıvı soğutmalar, fanlar vsr olabildiğince diziliyor, e dizildikçe bari bunları şekilli yapalım diye Tayvan keranesine dönüyor kasa, güzel oluyor mu oluyor.

    K

    Bir Laptopu ve masaüstünü aynı anda açık bırak ve beş gün sonra bir bak, neyi kastettiğim ortaya çıkacak.



    Son tahlilde, Apple ın Mac pro su bence faydalı tasarım yönünden izlenmesi gereken bir yapıdır.

    Mac pro baştan aşağı akıl, Ergonomi ve gücü enfes bir şekilde ortaya koymuş.

    Esen kalın
    Mac Pro bana gore gunumuzun masaustu bilgisayarlarinin olmasi gereken sekil, 50 sene gideri olduguna katilmasam da hafiflik ve kucuk olmasi bakimindan bir 10-15 yil boyunca masaustu bilgisayarlarin bu sekilde olmasi gerektigine inaniyorum. Onumuzdeki yil yeni Mac Pro'lar cikacakmis, su anki hali gibi hafif ve kucuk olmaya devam ederse cok guzel olur bence.

    Sirket laptopumu acik unuttugumda resetlemek zorunda kaliyorum cogu zaman fakat ayni sey Mac Pro icin gecerli degil, ben de tasarim harikasi olduguna katiliyorum, gercekten begenerek kullaniyorum. Masaustunde boyle guzel dururken, tasimasi bu kadar kolay olurken burada tanitilan RGB LED fanli sistemler, dekora gizlenmis PC'ler bana cok sacma geliyor. Tabi ki ben tekduzelikten yana degilim, PC platformunu begenerek kullananlar da olabilir ama neden PC platformunda populer kasalar mini ITX degil, neden en guzel anakartlar mini ITX formunda degil, bunu anlayamiyorum. Alti ustu bir islemci, bir ekran karti, RAM ve SSD takilan bir bilgisayarin neden populer olani bu kadar buyuk kasalar, anlayamiyorum.

    Konsol buyuklugunde bir bilgisayar dusun. Monitorunu, klavyeni ve mouseunu bagladin diyelim. Bu bilgisayarin dekoratif olmasi gerekir mi? Eger konsol buyuklugunde olursa istedigin yere de koyabilirsin. Bilgisayarin dekor olmasi mi guzel olur, yoksa dekorun istedigin gibi olup bilgisayardan tamamen bagimsiz olmasi ve bilgisayari istedigin yere koymak mi guzel olur? RGB ledleri sevenler alsinlar RGB LED'leri, istedikleri gibi dekor yapsinlar, ama bunun bilgisayarin icinde olmasi bana sacma geliyor. Benim Corsair kasami bir yerden bir yere tasimaya gucum yetmiyordu, kasayi kaldirirken belim agriyordu, kasayi hicbir zaman tasiyamiyordum. Bir kasa boyle olmamali bence. Bir de Mac Pro'ya bakalim. Abartisiz soyluyorum, 2 parmagimla rahatca tasiyabiliyorum ve bu bir workstation. Icinde 2 tane ust duzey profesyonel ekran karti olan bir workstation. Boyle bir workstation yapilabiliyorsa demek ki bir masaustu bilgisayarin camasir makinesi boyutunda olmasina yada benim Corsair kasa agirliginda olmasina gerek yokmus.




  • Kardeş,



    Mac Pro deyince yemin ederim aklıma huzur getiriyor.

    Diğer üreticilerin, hazır sistem, anakart ve ekran kartı üreticileri, birlikte bir karar alıp Mac pro daki yapıya geçmeleri lazım. Nasıl iPhone da herkes taklit ediyorsa masaüstünde de etsinler.



    50 yıldan kastım ne kadar uzun soluklu olduğunu abartarak söylemekti, bir bilgisayarın yararlı ortalama ömrü 7-8 senedir. Kullanıma göre uzatılabilir kısaltılabilir.



    Diğer taraftan sizin tecrübenizi benzer şekilde yaşayan pek çok kullanıcı vardır. Umulur ki markalar bu tecrübelerden ders çıkarırlar.

    İyi bayramlar dilerim.

    Esen kalın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.