Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (789. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
15.952
Cevap
179
Favori
2.551.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla bende diyordum nerede bu bsh ciler


    yıllar önce hasbelkader ağzından arç çıksa katliam yapardı bunlar burada sadece arç devamını yazmana bile gerek yoktu


    o yüzden bakmam buralara


    ama foruma baktım ya arçelik diye gidiyor kimse bişey demiyor


    1-2 gün okudum okudum baktım kimse yok dedim derdimi yazayım bari


    çünkü 20 senedir bsh ile işim yok


    son olarak çam mak patlayınca buraktım siemensti oda


    istediği kadar kalteli olsun ki bana göre okadar değil iyi olsa bile kul yapımı cihaz ne olur ne olmaz


    bshde bu servisler olduğu müddetçe satın almam aldırmam nefes alsan yanında para istiyorlar


    evi komple bosch olan arkadaşımda makineler birer ikişer gidince komple arçelik kullanıyor şuan


    ama arçeliktede eski kalite göremedim cihazlarda


    servis bile model önerirmisin dediğimde yenilerde sorunsuz makine yok al 3-4 programlı birşey deyince


    5 bin tl fark vereceğime oda grundige arçelik olsa 10 bin gider hoover laıırm deyip hoover aldım bakalım hayırlısı





  • JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Servisler yolunda hocam para kazanma derdinde
  • 8-10 kg arası çamaşır kurutma makinesi fiyatları ne kadara olur
  • kamerluna kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar böyle hocam.

     BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???

     BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???

     BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???

     BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???

     BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???

     BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSH Personel -- 3 Mart 2024; 14:44:15 >




  • Pardon neyi yanlış biliyormuşum? Neye göre bir numara? Marka çalışanı olduğunuz için mi? Başka markada çalışıyor olsaydınız peki B/S/H için yine bir numara diyebilecek miydiniz? Pardon gerçi marka marka fabrikalarını gezmişsiniz.


    Bulaşık makinelerinde ısıtıcı ile tümleşik kronik sorunlu hatta taban saçının su sızdıran yerinin tam altında bulunan motorlu bulaşık makineleri mi bir numara? 3-4 senelik garantisi bittikten sonra her 2 senede bir motor değişimi isteyen bulaşık makineleri olan marka mı bir numara?


    Çamaşır makinelerinde üst modellerinde sıkmada kasaya vuran 3-4 sene sonra inverter arızası çıkaran marka mı bir numara?


    Madem bu marka bir numara üretiminde çalışıp her şeyi biliyorsunuz eski modelleri vidalı kazan iken rulman değişimi gerektiğinde kolayca müdahale edilebiliyordu şimdiki makineleri neden pres yapıştırma kazan?


    Şimdiki çamaşır makineleri neden eski seri modellerine göre daha hafif?


    Çamaşır makinelerinde az su ve saçma yazılıma bağlı olarak iyi yıkamama şikayetleri olan marka mı bir numara?


    Çamaşır makinelerinde tam dolu yükte battaniye veya yorganın sıkmalarında suyu yeteri hızda tahliye edip atamadığı için sıkmada sürekli köpük kusup süre uzatıp sürekli durulama ekleyen marka mı bir numara?


    Çamaşır makinelerinde ön yıkamalı programın ön yıkama ara sıkmasında köpük yaparsa bunu tespit edip ana yıkamaya geçmeyen takılan marka mı bir numara?


    Çamaşır makinelerinde ön yıkama gözüne bağlı hortumdan 60 derece ve üzeri yıkamalarda deterjan çekmecesi altına yoğuşma yapıp makinenin sol alt saçını zamanla pas yapan marka mı bir numara?


    Çamaşır makinelerinde sıkmada kayış sesi yapan kayış kaçıran marka mı bir numara?


    Tambur saçına hafif vurduğunuzda içe doğru göçecek kadar incelikte olan marka mı bir numara?


    Ankastre fırınlarda başka markaların yarım saatte pişirdiği keki B/S/H grubu 1.5 saatte zor pişiriyor bu marka mı bir numara?


    Arçelik üretimde ucuza kaçıyor demişsiniz. Bosch pahalıya kaçtığı halde bu sorunlar yaşanıyorsa vay halimize.


    Markada çalıştığınız için en iyisini bildiğinizi iddia ediyorsunuz. Hayır siz bir şey bilmiyorsunuz. Markadan ekmek yediğiniz için taraflı davranıyorsunuz objektif değilsiniz.


    Ha ama gerçi pardon çalıştığınız iş yeri kurumda raporlu olduğunuz için raporlu olduğunuz günlere para alamadığınız için bunun da açığını markanın çalışanlarına indirimli ürün satma hakkını kullanarak bir de bunun üzerinden kendi kafanıza göre komisyon belirleyip komisyon alarak bu bütçe açığınızı kapatmak istiyorsunuz dimi doğru

    .https://forum.donanimhaber.com/sgk-odeme-eksik--158180097


    Madem ki amacınız satış yapmak insanlara yardımcı olmak her şeye sazan gibi atlamayın her şeyi en iyi kendinizin bildiğini iddia etmeyin burda diğer insanları enayi salak yerine koyup yalanlamayın. Satış yapıp yardımcı olmak gerçekten istiyorsanız bu markanın ürününü düşünenlere yardımcı olursunuz ama reklam parası verip kendinize ayrı konu açtırır usülünce ahlaki ve etik olarak uygun şekilde yaparsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 3 Mart 2024; 21:50:50 >




  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    En büyük bilge sensin tamam :)
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    ben insanların ihtiyacı da ucuz yoldan çözülsün benimde işim olsun diye hakkımı veriyorum açık diyorsun da 4 5 ay önce ki raporlardan bahsediyorsun okumamışsın tam demekki dersini çalış öyle gel:)
  • Aman aman ay Allah razı olsun forumdaki herkes de sizi dört gözle bekliyordu zaten  

    4-5 ay önceki raporlardan bahsediyorsanız konusunu şimdi neden danışmak için açıyorsunuz o zaman devletin verdiği rapor parası tutarı hoşunuza gitmedi demek ki  

  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Hocam toplu sözleşme zamanında ameliyat olmuştum. 2 ay raporum vardı yani ekim kasım aralık ayında toplu para aldık. Zam farkı ben raporlu olduğum için o zamanlar yeni dilekçe yazdım ücretler saçma komik geldi onun için bilgisi olan varmı diye paylaştım. Yani rapor parasını aldım bu zam farkında aldığım raporun ek ödemesi. Marka konusuna gelince üretimin içinde olmadan nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz kötülüyorsunuz internet üzerinden olumsuz mesajlar okuyup mu yoksa her markayı deneyip mi! beyaz eşyada bilgi sahibi olmanız için sadece burdan okumayla olmuyor kim hangi markayı seçiyorsa seçsin kimsenin bu umrunda olmaz zaten herkes bütçesine göre hareket eder.
  • Benim de personel indirimiyle eşya çıkarmam neden zorunuza gitti onu anlamadım neden insanlar 3 4 bin fazla verip piyasadan alıcağına burda belkide yeni evlenicek insanlar her parçadan 3 4 bin lira ucuz alsa onlar için bi mutluluk siz hep kötü düşünüyorsunuz insanları kötü duruma düşürmeye çalışıyorsunuz niye böylesiniz. Bide bu yönden düşünün benim şuan her eşyadan bir ürün alma hakkım var bulaşık çamaşır klima fırın buz dolabı bunları ucuza arayan insanlar var. Hem benim işim görülür hem karşı tarafın daha fazla uzatmıycam insanların yorumları sizin zorunuza gitmesin gülüp geçin iyi günler.
  • Geçmiş olsun. Ama böyle bir numara en iyisi süper diye iddia edip bunun üzerinden satış yapmaya çalışmanız etik değil hoş değil.


    Bir şeyleri bilmek için üretimin içinde olmama gerek yok ki. Cihazların mekanik aksamını parçalarını yazılım algoritmalarına kadar ne durumda ne tepki vereceklerine kadar biliyorum yetmez mi?


    Bunlar da yorum okumayla olacak iş değil tabii ki ama sadece fabrikada çalışmayla her şeyin en iyisini bildiğinizi de iddia etmeniz saçma.

  • O zaman en iyisi über süper diye iddia etmeyin her şeye balıklama atlamayın  BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? 

  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Ben bir numara dediysem diğer markaları kullanmadığım için ben sadece bsh grubu ve Arçelik samsung grubunda çalıştım bu 3 firmanın bshın bütün beyaz eşyalarında çalıştım hala devam ediyorum arçelikte wat bölümünde çalıştım. Samsung da ev aletleri bölümünde. Diğer markaları bilmem ben bu üç marka içinden deneyimlerime göre söyledim. Herkesin görüşü farklıdır satış yapmak amacım değil. Satış yapmak istesem sarı ilana dolap vs yerlere ilan açardım. Benim amacım burada ihtiyacı olan yeni evlenicek çeyiz kurucak insanlara yardımcı olmak. Ben kendim de alıp piyasa fiyatına satmayı biliyorum ama insanlık ölmedi kısacası hocam iyilik iydir. Kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
  • Ama konunun başında tüm markalara karşı bir numara olduğunu söylediniz.


    Komisyon almayı akıl ediyorsunuz ama.


    Ha bir de onu da yapın isterseniz firmanın size verdiği hakları ihlal edip ticarete dönüştürün çok ahlaksızca olur.

  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Size göre ahlaksızlık mı? Benim ihtiyacım yok belki ihtiyacı olanlara ucuza vermek ahlaksızlık mı yoksa güldürmeyin beni
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSH Personel

    Size göre ahlaksızlık mı? Benim ihtiyacım yok belki ihtiyacı olanlara ucuza vermek ahlaksızlık mı yoksa güldürmeyin beni

    İhtiyacınız yoksa buna forumda niye bu kadar ısrarla duruyorsunuz o zaman her konuya daldan dala atlıyorsunuz?

  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Türkiye de yaşıyoruz 8 10 saat günlük çalışıyor insanlar bin lira ucuz bile olsa aynı ürünün bin lira ucuzunu alır 1 gün işçi için önemli ama seni bilmem :) beyaz eşya ihtiyacı olan pm den ulaşabilir rahatlıkla yardımcı olacağım bin lira ucuzda olsa vereceğim. Firmanın bana verdiği hakkı insanlar kaçak telefon kullanıyor ucuz olduğu için kaçak ürün satanlar zoruna gitmiyor da benim beyaz eşya hakkım mı zoruna gitti
  • Çok düşüncelisiniz gerçekten bayıldım 👏👏👏. Size son cevabım sadece en iyisi diye iddia etmeyin tonlarca sebeb şikayet sayabilirim. En azından bir numara değil  

  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    10 üzerinden 8 :)
  • bosch mikrodalga bilginiz var mı

  • 
Sayfa: önceki 787788789790791
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.