Şimdi Ara

BUHRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ygsde hedeflerin çooook çok gerisinde bir sıralama... bu üzüntüden sonra bir ton intihar düşüncesi... ve mezuna kalmaktan aşırı derecede tiksinme ve korkma.. korkunun alt aşamaları var tabi burdan anlatılmaz.. lysde de çekemeyeceğim aşikar çünkü hiç çalışamadım. Bu buhranda işte arkadaşlar ölüm anlam kazanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam ne ölümü ne yaptın hemen dünyanın sonu mu mezunluk basta kötü görünür ama zaman nasil gecer anlamazsın bile hemen kendini topla bu yıl gidecekmiş gibi çalış zaten sonrasina yazin karar vermek için cok zamanin olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedefin ne
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koğuş ağası

    hedefin ne

    İyi bir sıralama yapıp karar vermekti hedefim.. olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la oğlum ne bu depresif haller.millet 2-3 defa giriyor sınava.mezuna kalırsan ki inşallah kalmazsın ölüm mü var sonunda.çok şükür kafan çalışıyor,olimpiyata girmiyoruz.basit ya.sınavı büyütme bu kadar.konuyu 2-3 yerden dinle sadece izlesen bile bir şeyler kaparsın.anlaşılmayacak şeyler değilki zaten.çok zorlanıyorsan temelin zayıftır onu halledersin.

    sınava kadar sadece 1 ders seç hiç çalışasın yoksa.sadece onu yükseltmeye bak.5 net 5 nettir.boş durursan kafana kötü düşünceler çok gelir.internette takılma.her sabah bir konudan 1 soru çözüm videosu izlesen bile sınava kadar fişek olursun.

    olduki kaldın mezuna.mezunluk ölüm değil.türkiye bu forumdan ibarette değil.toplasan 1000 kişi var burda.sınava 2 milyon kişi giriyor.burdakiler kötü zor imkansız dedi diye imkansız olmaz.50 yıldır var bu sınavlar.sakin şimdiye kadar bir dünya insan girdi sınava.çok iyi derece yapmak çok abartılacak bir marifet değil.çalışan yapıyor zaten.yani ne yapıyor bunlar en basitinden kitapla başlayıp en zora gidiyor.senin benim gibi yani.ekstra bir olay yok.bu ya bu.derece yapamadım öleyim o zaman ben ne demek.kimse bu sınavdan barajı geçemedi diye aptal,derece yaptı diye zeki olmaz.

    çünkü sistem tam olarak şu
    BUHRAN

    sınav kadar normal bir şey yok inan.intihar ölüm bunlar güçsüz insanların yolu.sen o kadar kötü değilsinki.bir şeyi yapamıyorsun diye intihar düşünmek nedir?çalışırsan yaparsın.ama bu sene ama seneye.yaparsın.ihtiyacın olan en önemli şey çalışmaktanda önce
    sağlam psikoloji.şu an seni yoran dersse bırak kendini mutlu edicek şeylere daha çok zaman ayır.ruh halin düzelsin.sonra ders.önce sen önce sınav değil.


    not:bu yazıda hayvan gibi noktalama ve yazım yanlışları vardır.kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xav4ik -- 14 Mayıs 2017; 23:54:7 >




  • Aga ne olumu yaa ben esit agirlikxiyim calisiyorum ama bi yandanda mezun kalip mf den mi hazirlansam diyorum mezuna kalmak sana 1 yil kaybettirir 60yil kazandirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.