Şimdi Ara

Bugün 164 Tel Saçım Döküldü. Kellik Ne Derece Yakın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. öncelikle yaşım 21 ve saçlarım uzun. rahatça bağlanabiliyor. günün yaklaşık 12 saati boyunca saçım arkadan toplu bir biçimde günlük faaliyetlerimi gerçekleştiriyorum. ve saç dökülmeleri de en çok saçımı bağladığım bölge ve çevresinde meydana geliyor. az önce eve geldim, saçlarımı açtım ve tarak ile daha tarağa saç gelmeyinceye kadar taramaya başladım. dökülen saçlarımın hepsini tek tek saydım ve toplamda 164 tel saçımın döküldüğünü gördüm. bu 164 tanesinin yaklaşık 30 tanesi kısa, geri kalanı saçlarımın normal uzunluğunda tellerdi.

    -normalde tarak ile saçlarımı tarama gibi bir alışkanlığım yoktur. hep saçlarım karman çorman gezerim. az öncede tarağı sadece bu sayımı yapma amacıyla kullandım.

    -saçları uzun süre bağlı tutmak saçları döker diyorlar çünkü saç saatlerce gergin duruyor ve bu tellere zarar veriyormuş.

    -saç dökülmesi anne ve baba tarafımda da var. ama onlarda 45 li yaşlardan sonra başladı bu saç dökülmesi .


    günde 100 teli aşarsa bu dökülme olayı, sıkıntı var diyorlar doktorlar. saçımın uzun olması, neredeyse hiç saçlarımı taramamam ve 12 saat boyunca bağlı kalması faktörlerini göz önüne alırsak, 164 tel saç ne derecede normaldir ?







  • Her gün taramadığın için böyle bir durum olmuş olabilir, ayrıca bağladığına göre çok saçın var dolayısı ile üç numara saçtan düşen tel ile senin saçından düşen tel bir olmaz; kısaca kafana takma bence normal.
  • cmea06 kullanıcısına yanıt
    yorumun için çok teşekkürler. acaba saçların nefes alması için 3 e mi vurdursam. o zaman bir değişiklik meydana gelir mi ?
  • Masallah nasil saydiniz okadar sac telini neyse oncelikle şunu soyliyeyim saclarini kisa tut. Benim yasadigim tecrube ettiklerim kadar anlatayim benimde seninki kadar cok dokuluyodu bioxcin in serumunu kullandim duzenli yani hergun bir haftada dokulme kesildi bir yil falan kullandim sac falan cikarmadi sadece dokulme olayi bitti cok sukur saclarin ciksin istiyorsan yada guclensin kalinlassin iki karisimdan olusan bana ulas mailden ucret mucret yok sadece alacagin malzeme ucreti var onuda eczane ve aktardan alirsin fiyatida uygun zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.