Şimdi Ara

BUG VE +BASMAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: volkanakar

    siz dionuz hile yapmayın zart zurt yapanlar yapıyo bizide ezip gecio sonra da dalga gecio
    adamların set ya +16 ya +25 ya da bunların arası donateli de var ama bug kullanan da var
    mutlaka bilen vardır ama solemiodur mesela ornek veriom bole bisi yok ''scrolll u yere at al bunu 3 defa yap...'' bunu soyleyebilirsin ama yok ben guclu olıyım digerleri kendi haline baksın . nie????

    arjix senden özur diliyorum .sözumu geri alıyourum




  • quote:

    Orjinalden alıntı: swer21


    quote:

    Orjinalden alıntı: eray.gns

    cosmodream infinity skills'e gel manyak zevkli


    ewet eray kardeşim cok zevkli oluyo seni kesmek




    yenilen pehlivan güreşe doymaz




    unutma benimde seni kesecegim gunler gelecek




  • ya arjix sen ne anlarsin + basmaktan sen anca milletin elindeki silahi calarsin yada donate yaparsin sonrada yok sole bastim bole bastim yok bunun taktigi bu falanda filandi diye konusursun anca ufak at biraz .o oyunda + basanlarin cogu donatli veya gm lerin arki ya da şansina basan senin benim gibi insanlardir hilesi olsa coktan biri cikar burda anlatirdi bence...
  • anlattım ya deneyen olmadımı?
  • beyler alın bası ya bu gibi polemiklere gerenk yok arjix sen donate yaptın mı
  • Ya bırakın bu işleri arkadaşlar! Bu işin net bir cevabı yok! Ben daha bugüne kadar + böyle basılır diyen birini görmedim! yani açık ve net olarak! Burda bahsedilen yöntemlerin hepsi de çok komik! Ciddi anlamda bence hiçbiri işe yaramaz!
  • valla bi çoğunu denedim olmadı biri hariç ama halen deneme aşamasında o da bi +12 yaptim 13 te patladı ama dikkatli olmak gerekiyo her seferinde bi kere yapılırsa olur oda şole arkadaşlar extreme serveri her gün 1 artı basma hakkı olabilir ama halen test aşamasında garantie almadan yazmim :)
  • Arkadaşım her serverın açıkları farklıdır .. Her serverın bug ları farklıdır.. Bence sen hangi server için bilgi istiyorsan onu yaz...



    Al sana Dragonda bizim yaptığımız server lagından yararlandığımız bir enchant basma tekniği.. Önce serverın laga girmesini bekle..Bunu nasıl yapacağım dersen sürekli mana pot yada heal pot içerek kontrol et..(başka şeylerde bulabilirsin bunlar şart değil amaç server laga girdimi) Tabi çantan açık kalsın ve tabiki enchant scrollunda.. Baktın server ss lagda potları içmiyor ss patlamıyor itemine scrollu bas ve hemen ardından yere at... Sana şunu diyebilirim 1. başarılı olursan yerden + basılmış şekilde alırsın. 2.si başarılı olamazsan yerden kristale dönmemiş+ basılmamış itemi alırsın...

    Ama bu taktik sadece kısa süre işe yaradı çünkü belli bir süre sonra fixlediler. Scroll bastıktan sonra yere atamıyordun.
    Not : lagda item yere düşmez diyebilirsin ama item lag geçtiği anda yere fırlıyordu..
    Anlayacağın her serverın açıkları farklıdır.. Ve çoğu serverda artık ss lagı daha az.. Ve bu anlattıklarım C3 te ikendi .Yani C4 te iken neler olabilir bunu hiç bilemeyeceğim..

    Bir yöntem de sürekli basabileceğini söyleyen bir çok serverda denediğini söyleyen ve her zaman tuttuğunu söyleyen bir arkadaşımındı..( O kendini biliyor ama uzun süredir forumları takip etmiyor ;) ) Npc lerden silah aldığını ve silahları öyle bir aldığını söylediki silahlar üst üste sıralanıyor ve çantanda 5 tane aynı silah üst üste duruyor demişti.. Yani crystal dagger ın üstüne gelince aynı potlarda olduğu gibi sayısı yazıyordu.. Ve scrollu basınca hepsine birden basıyordu yani birisi patlasa bile diğerleri çantanda kalıyordu..
    Not : B gradeler için değil çünkü npc lerde satılmıyordu ve crystal dagger +20 yi herkes ister.

    Ama sonuç ne oldu Serverda daha önceden bu bug fixlenmişti ve silahlar üst üste binmiyordu..

    Dediğim gibi serverın için bug ara genele vurma .. Ya yapabildiğini ve kimseye anlatmayacağını söyleyen birilerinin yazılarını okursun yada tonla denenen ve başarısız olan tekniklerle zaman kaybedersin...




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.