Şimdi Ara

BU YIL ŞAMPİYON ÇIKMAYACAK İDDİASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • UEFA Yönetim Kurulu'nun aldığı ortak karara göre ligler Nisan sonuna dek başlatılamazsa, matematiksel olarak garantilenmeyen hiçbir ligde şampiyon çıkmayacak. Maçlar geçerli sayılacak sıraya göre prim verilecek. (🗞 FranceFootball)

    France Football'ın iddiası gerçekleşirse, İngiltere'de Premier Lig'in kurulduğu günden bugüne kadar şampiyonluk yaşayamayan Liverpool hasrete son veremeyecek.



    Böyle bir iddia var ortada.

    Nasıl olur, ŞL'ye kim gider daha da ekonomik olarak önemlisi hadi bir şekilde bu yıl şampiyon çıkmadı ama sıralama bu şekilde kaldı desek onu halletti desek bu seneki Şampiyonlar ligini kim kazandı, orası paranın milyar avrolarla ölçüldüğü bir yer, yayıncı kuruluş var , sponsorlar var ve de bu kupa için yıllık yüzmilyonlarca avro harcayan kulüpler var.

    Mesela Barca oyuncu maaşından Yüzde 70'e varan kesintiler yapmış ve Messi de buna sosyal medyadan açıkça tepki gösterdi..

    tabii bir de işin seyir zevki var. Ronaldo'nun yaşı iyice geçti, Milli turnuvalar da ertelendi ve belki de bir dahakine katılamayacak, ve kukübüyle de yeni bir ŞL kupası alma hedefine de uzak kalacak.
    Aynı şekilde Messi de var.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.