Şimdi Ara

Bu virüs nasıl temizlenir? (mkwrioy / otgjxei)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu dosyalardan (mkwrioy.exe / otgjxei.exe) kaynaklanan virüsü nasıl temizlerim? Antivirüs programını geçtim, antivirüs programlarının isimlerinin geçtiği siteleri bile kapatıyor. Gizli dosyaların görünmesini engelliyor. CMD ile /f /s /a /d şeklinde silinmiyor. FTP programlarında gizli dosyalar görünmesine rağmen bu dosyalar görünmüyor. Bulundukları klasörlere girince pencereyi kapatıyor. C dışındaki sürücülere girerken yeni pencerede açıyor. Binlerce kez uğraştıktan sonra siliyorum ancak saniyede yeniden geliyor. Sistem Geri Yükleme deaktif. Program ile silmek bahsettiğim gibi imkansız, ancak elimle silmem gerekiyor ki dosyayı bile gösteremiyorum. CMD ile bulup sileyim dedim, Görev Yöneticisi ile sonlandırdığım an sildim ve silindi ancak saniyede yeniden geldi. Ne yapacağım bilmiyorum. İlk kez bir virüse karşı yenildim.

    Arkadaşlar 1,5 yıldır format görmedi bu bilgisayar, prensibim değil ve arşivim nedeniyle mümkün de değil. Ancak çince sitelerde biraz çözüm önermişler, ingilizceye çevirdim ancak yine de aradığım yanıtı bulamadım. Allah aşkına yardım edin.







  • Kardeş şunu bir dene.Daha önce başka arkadaşların sorununda da vermiştim ve çözülmüştü.İnşallah sana da yardımı olur.
    DOWNLOAD:
    http://rapidshare.com/files/15541104/kill_autorun_vbs.rar.html

    Programın işlevi:
    Bu bat dosyası ve soruna neden olan dosyaların silinmesini sağlıyor, bilgisayarında bir köşede bulunsun aynı sorunu yaşarsan yeniden kullanırsın,

    Programı kuLLandıktan sonra bazı dosyaLar ekLenebiLir ama onLar zararLı değiLLer.
    Not: BiLgisayara restart atmak gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 11 Nisan 2008; 21:02:55 >
  • Çok sağolasın ama fayda etmedi, yeniden başlatmayı ve yeniden başlattıktan sonra yeniden çalıştırmayı da denedim. "avm" şeklindeki bir virüse karşı işe yarıyordu bu doğru hatırlıyorsam ancak belirttiğim virüste çalışmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.