Şimdi Ara

Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle, dikkate alıp okuyanlara teşekkür ederim.

    Forumda pek çok konu dönüyor partilerle ilgili. Dikkat ediyorum hepsi meclisteki dört adet düzen parisiyle alakalı. Ülkede 37 tane parti var. Kimse canı sıkıldı diye parti kurmaz. Bu insanların da birer davaları var ve bunlar belki sizin de aslında istediğiniz davalardır. Tabiki bunun en büyük sebebi baraj ancak eğer insanlar istedikleri partiye oy veremiyorsa, meclistekilerden başka alternatif düşünemiyorsa burada demokrasiden söz edilemez.

    Bu düzen partilerine göz atmak istiyorum:

    AKP: Mevcut hükümet yüzde 32 oyla geldi, sonra 42 ve 49 oldu. Şimdi ise sonucu bekliyoruz. Aslında büyük bir başarı çünkü hem çalıyor, hem çaldık diyor hem de yüzde elliye yakın oy alıyorlar. Burada milyar liralar dönüyor arkadaşlar, çaldı ama yaptı çok yanlış bir kavram. Ülkemizdeki açlık sınırı 1400 TL, asgari ücret 980 TL. Dolar cinsinden bakarsak 380 dolara denk geliyor. Bu rakam batmış Yunanistan'da 1208, İspanya'da 1888, Slovenya'da 1280, Hollanda'da 2671, İsveç'te 2726, İsviçre'de 5600, İtalya'da 2078, Fransa'da 2845, İngiltere'de 3657... Bu liste uzar gider.

    Her yeri özelleştirerek milyonlarca insanı iş verenin kucağına atan AKP. Saman ithal eden, tarım ve hayvancılığı bitirme noktasına getiren AKP. Asırlardır dört mevsim yaşanan Anadolu bırakın kendini doyurmayı, artık ne bulursa ithal ediyor. Zamanında Diyanet Başkanı kurban kesmeyin demeye getirtmedi mi? Bunlar nasıl olaylardır?

    Dine sahip çıkıyormuş. Siz eğer hiçbir mülkü olmadan vefat eden peygamberin, özel konuğu geldiğinde devletin lambasını kapatıp, kendi lambasını yakan Hz. Ömer'in varisi olarak bunları görüyorsanız, bu İslam'a yapabileceğiniz en büyük hakarettir. Vekillerinin yok efendim Erdoğan'a dokunmak bile ibadettir, Erdoğan bizim için ikinci peygamberdir gibi laflarına girmiyorum bile.

    Dünya lideriymiş. O kadar komik ki. Onlarca örnek varken sadece en son olayı anlatacağım. Geçen hafta İran, Ortadoğu'dan elini çeksin diye açıklama yaptı. En son İran'a gittiğinde ne karar çıktı? Türkiye Yemen meselesinde İran ile birlikte harelet edecektir. Davutoğlu'nun Fransa'da yaşadığı rezilliklere değinmiyorum bile.

    HDP: PKK'nın siyasi kolu. Bilinmelidir ki mevcut hükümetin yüz vermesi sebebiyle bu kadar azıttılar. Arkadaşlar Güneydoğu'da devlet yok. Oradan gelen herhangi bir kişiyle konuşun anlatsınlar. Adamlar haraç kesiyor, adamlar kendi mahkemelerini kurup kendi polisiyle yol kesiyor, vatandaş korkudan yaylalara çıkamıyor. Sadece Cizre'de 180 tane hendek var. Polis giremiyor oraya. Alıştırıyorlar insanları. Başkanlık sistemi eyaletleri beraberinde getirdiği için bu yolla özerklik verilecek kendilerine. Sadece Güneydoğu değil, üniversitelerde, batıdaki sokaklarda bile artık PKK bezleri, İmralı'dakinin posterlerini görmek zorunuza gitmiyor mu? Sırf solcu diye oy verenlere bunu söylüyorum. Kürt kardeşlerime ise yukarıda anlattımlarımı bana yapmıyorlar, yine Kürtlere yapıyorlar. Güya onları savunuyorlar ya. Ülkede 15 milyona yakın Kürt vatandaş varken acaba 5 milyon oy alabilir miyiz diye üç buçuk atıyorlar. Silah zoruyla alabildikleri oy Kürtlerin yüzde 30'u.

    CHP-MHP: Biri Türkçülük, diğeri Atatürkçülük sömürüsü yapıyor. Arkadaşlar alternatif yok diyip bunlara oy atıyorsunuz da, bunların sizi düşündüğü yok ki. CHP zaten sırf adından dolayı oy topluyor, yapacaklarından, programından dolayı değil. Parti mensupları Dersim için özür diledi. Başkanın adı zaten Dersimli Kemal'e çıktı. Başkan Gazi Kemal iken Dersimli Kemal oldu. Çözüm sürecine destek veriyorlar. Bir düşünün eğer Atatürk olsaydı PKK denen eşkiya topluluğu iki hafta dayanabilir miydi?

    MHP'de aynı şekilde. Ülkücülere bile illallah çektirdiler. HDP ile ittifak yapmak ne demek? Bunu seçmenine nasıl yaparsın? Sen koltuk sevdasından seçmeninin davasını satıyorsun. Aynı zamanda AKP'nin kötü gün dostları. Örneğin tezkere mevzusu. Bik bik öttüler peşmergeler topraklarımızdan geçerken. Tezkereye siz onay verdiniz, öngöremediniz mi bunları? Baktım parti programına bedelli askerlik olmayacakmış artık. En son siz onay vermediniz mi buna? Bu ne iki yüzlülüktür? Bahçeli desen kuru sıkı laf.

    13 senedir AKP'nin oyunu arttırmaktan başka hiçbir işe yaramıyorlar. Bu milletini düşünen vekiller milletten 23 kat fazla maaş alıyor. Her sene 500 küsür milyon lira partilere tanıtım yapmaları için para veriliyor. Vekil adaylığı sırasında verilen yah çantalardan bahsetmiyorum bile. 13 senede bu milyar liraları ne yaptılar? Yediler arkadaşlar yediler!

    Bugün bu devletin dağıttığı paraları reddeden, sadece aidatlarla ayakta duran, çocuklarımızın harçlıklarıyla kurduğu merkezlere sahip bir parti var: HEPAR

    Sizden tek ricam sitemizdeki partinin programını okumanız ve parti mensuplarının geçmişleri ile ilgili bilgi sahibi olmanızdır. Vatanseverliğinden, sosyal devletten ödün vermeyecek bağımsız adaylarla seçime giriyoruz. Bağımsız adaya oy vermek oyları bölmek demekte değil! 112 bin oy yeterli oluyor.

    Sizeen tek ricam elinizi vicdanınıza koymanız ve ne kimliğinizden, ne de onurunuzdan ödün vermemenizdir.

    Başı Dik Devlet, Onurlu Millet!

    http://hepar.org.tr/siyasal-ve-toplumsal-ilkeler

    http://m.youtube.com/watch?v=MEiBj04TEYw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kalıpları kırmalıyız. Bunca zaman kendimiz için oy verdik artık çocuklarımız için oy vermeliyiz. Yaşasın Vatan Yaşasın Türk Milleti!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki AKKARA lardan bunu bekleme onların fikri değişmez...AMA YOL YAPTI der geçerler..

    tek derdimiz VATAN BÖLÜNMESİN...


     Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı Bu Vatan Şehidimin Kanıyla Yıkandı




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.