Şimdi Ara

Bu ülkede araç fiyatları ne olucak?Neden kimse dur demiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bizim milletimiz neden isyan etmiyor dogruya dogru yanlışa yanlış demiyor.Yemeyip içmeyip biriktirdiği parayı araba almak istese 20- 30 bin dolar fazla para vermeyi göze aliyor.Herkes bu kadar zengin mi umursamıyor mu ?Hükümetin etrafındaki cogu yandaş galeri sahibi.Devlet istese 1 ay'a kalmaz araç sıkıntısın cözer.Neden cözmek istemiyor.Çevresinin hiç bir şekilde işine gelmiyor.Sosyal medya platformunan takip ettiğim kişiler var.Şu araç hacıma hayırlı olsun buna hayırlı olsun hep galerici.Bayiler hepsi zaten bağlı hükümet adamlarına.Bu ülkede neden birlik olmak yok.Erdoğan diyince olur mu öyle şey bayiler fırsatcılar yüzünden böyle Erdoğana laf attırmıyor partizanlar.Bu düzenın sorumlusu Erdoğan değil mi? Ben sen fırsatcılar mı ?




  • Alışveriş olduğu sürece kimse ne oluyor demez bayilerde zaten arabaya yok millet 2.ele yöneliyor. Pandemiden beri durum böyle. İlanlardaki arabalar satılmasa zaten millet isyan etmeye başlar fiyatlar düşerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 30 Mayıs 2023; 11:41:36 >
  • İşçi sınıfı tüm dünyada solcu olur. Bizim ülkemizde ise işçi sınıfı sağcı. Tüm sorunların asıl sebebi bundan kaynaklı.

  • 5 Ülke gezdim. Her yerde araç var bizim Türkiye2de neden yok.Örnek şuanda x bir ülkedeyim bayilarr araç dolu bakmaya gelen yok. Chip krizi diye dadanmış milletin azına sakiz gibi çigneyip duruyorlar bitti geçti o çoktan

  • Arabanın sosyal statü olarak görüldüğü ülkelerde normal bir durum bu. Herkes araba sahibi olmaya çalışıyor demeyeceğim bu bir ihtiyaç ama arabası olan herkes daha iyisine binmeye çalışıyor.


    Abd'de adamlar 8-9 binlik arabalara biniyorlar, maddi güçleri olmadığından mı ? Hayır. Adamlarda bizim ülkedeki gibi aşağılık kompleksi olmadığından. Bizde malesef bir aşağılık kompleksi var, daha iyi arabalara daha iyi telefonlara sahip olmadığımız zaman kendimizi ezik hissediyoruz (ben bu kafada değilim çok şükür hala samsung j7 prime telefon kullanıyorum bu devirde, istesem en kötü iphone 13 alabileceğim halde).


    işte bu kafa düzelmediği sürece ekonomiden bağımsız olarak araba fiyatları artmaya devam eder.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 30 Mayıs 2023; 11:48:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.