Şimdi Ara

Bu sorunu çözebilen var mı? [Video] PC donuyor + Cızırtı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
27.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aynı sorundan müzdaribim bende ne yaptıysam çözemedim. ısınmayla alakalı değil pc yi boşta çalıştırıp bıraktığım zaman bile 24 saat içinde 2 kere bu sorunu veriyor. gelen ciz sorunu rahatsız edici ve hoparlörden geliyor. sesi muteli bu sorunla karşılaştığında o sesi duymuyorsunuz ve sadece pc donuyor reset atmıyor. power tuşuna basılı tutarak kapatıp açıyorsunuz. pc'yi toplayalı 3 seneden fazla oldu o gün bugündür aynı sorunla karşılaşıyorum. o kadar araştırdım ve denedim vs bir çözüme ulaşamadım malesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alekiss

    Video çıkmamış;

    link :http://www.youtube.com/watch?v=9MR24z0W35g
    Ayni sorun bendede mevcut idi. Bu durum pc nin isinmasi yuzunden oluyor. Fani temizleyin termal macunu yenileyin. Herwkirse ek sogutucu kullanin. Sorun cozulecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack'ları değiştirdiniz mi?
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar.

    Benim ekran kartım r9 290 serisinin farklı bir versiyonu ve normalde 960Mhz hızda çalışan bu seri, benim kartımda 1030Mhzde çalışıyor. Her bilgisayarı açışımda Radeon ayarlarından Mhz hızını 900'e indiriyorum. Bunu yaptığımdan beri 1 kere bile kapanmadı.
  • Bende çözdüm bir senedir uğraşıyorum hatta şu aşşağıda gördüğünüz sistemde her emulatörden 2k call of duty oynayışımda fps tam yükselişdeyken aniden cızırtılar donmalar oluyordu yukarda yazılanların hepsini düşündüm her şeyi denedim yine aynı şeyler hep oluyordu mükemmel bir oyun oynatıyordu 1080 p de ama bu cızırtılar aniden donmalar ve emülatörün birden kapanması canımı çok sıktı ve aşşağıdaki 2. Sistemi kurdum 2. Sistemdede aynı sorunları yaşamaya başlamıştım birden 8k ve 4 k video açmayı denedim normalde açması lazımdı hep donuyor izlenmiyordu netim normalde iydi sıtandart normalde 16 mps internet bile yetmeliydi yani haydi haydi bu video açmaya sonra dedimki bu video getiremeyen net bana nasıl tam çözünürlük oyun oynatacak sonra telefonu hospot yaparak pc bağladım 8k video şıkır şıkır oynatı vay be dedim oyuna girdim denedim oyunda akıcılık güzeldi kasma yok cızırtı yok donma yok anladımki internetle alakalı arkadaşlar sorunun bunla alakalı olduğunu düşünüyorum veriyi alıp işlemci işleyemediği zaman bu sorunun ortaya geldiğini düşünüyorum işlemci veriyi alır video karta verir matıksal olarak her şey düzgünse ya net ile alakalı olabilir yada hdd alakalı

    1.sistem

    asus z270p Anakart

    İntel i7 7700t işlemci

    Asus gtx 1070 ekran kartı

    32 gb cl 16 ram

    750w altın psu

    144 hz 1m s lcd


    2. Sistem

    Msi mpg carbon z490

    İntel i5 10600kf

    Asus gtx 1070

    32 gb ram

    750w psu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede korkut. -- 14 Aralık 2020; 10:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.