Şimdi Ara

Bu sisteme hangi PSU’yu almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar

    İ7 3820, gtx 560 asus sabertooth x79 lu bir sistemim var. En son 1 hafta hiç kapanmadan açık kaldı. 750w psu vardı üzerinde. Sonrasında pat diye kapandı açılmıyor. Psu yanmış. Ekran kartını yakın bi zamanda güncelleyeceğim 1050ti ya da gtx 900 serlsl bi kart alıp devam edeceğim.

    Sorum şu hangi psu almalıyım?
    600W yeter mi yoksa 750W mi almalıyım?
    Yeni alacağım ekran kartınıda göz önünde bulundurarak hangi marka modeli almalıyım? Highpower 750 ürünleri hepsiburadada falan hep reklam basılmıl. Açıkcası çokta bütçem yok 300-400 tl arası maksimum. Şimdiden önerileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.



  • Yardımcı olabilecek birisi yok mu?
  • Hocam highpower o fiyat aralığında en iyisi.ben yıllarca kullandım sorun yaşamadım .750 w highpower n11 de 390-450 TL arasında.dahada ucuza başka yerden alabiliyorsan tavsiye ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: die_caprio

    Hocam highpower o fiyat aralığında en iyisi.ben yıllarca kullandım sorun yaşamadım .750 w highpower n11 de 390-450 TL arasında.dahada ucuza başka yerden alabiliyorsan tavsiye ederim
    2.el forumdan bakmalı mıyım peki? corsair'in vs bu fiyatlara forumda satan arkadaşlar var. 3 sene max bu sistemi kullanıp daha ileri seviye bi sistem toplayacağım ilerde. 3 sene için değer mi sıfır psu almaya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KHeto

    2.el forumdan bakmalı mıyım peki? corsair'in vs bu fiyatlara forumda satan arkadaşlar var. 3 sene max bu sistemi kullanıp daha ileri seviye bi sistem toplayacağım ilerde. 3 sene için değer mi sıfır psu almaya?

    Alıntıları Göster
    Power ı sıfır almanızı tavsiye ederim.illaki marka alacağım diye pimpirikli olmayada gerek yok bence.yinede siz bilirsiniz.
  • https://www.teknolojipazar.com/fsp-hydro-600-600w-80-bronze-atx-power-supply-135-cm-fanli?gclid=EAIaIQobChMI_s61xdms4AIVDMKyCh3OWArYEAYYAyABEgJd3_D_BwE

    İşinizi fazlasıyla görecektir hem kısa hem uzun vadede rampage aerecool everest bilmem ne gibi kalitesiz çin malı ürünlere bulaşmayın yeter power da marka çok çok önemli
  • Markaya değil, modele odaklanmak gerekir.

    FSP Hydro serisi, vasat bir seridir. Yüksek kaliteden bahsedilecekse, Hydro X, Hydro G, Aurum PT gibi serilere doğru ilerlenmelidir.

    *

    Konu sahibi arkadaş!.. Birkaç yıl sonra PC'yi komple değiştireceksen, sıfır almak yerine ikinci el kaliteli PSU'lara bakabilirsin. Bu arada VS serisi Corsair'in en kalitesiz serisidir, bilgin olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.