Şimdi Ara

Bu Sistem Nasıl? Unreal ve Oyun için.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Normalde bütçem daha düşüktü ama anladığım kadarıyla Unreal Engine gerçekten yüksek sistem ve sanırım RTX istiyor. Ben de mecburen bütçeyi yükseltme kararı aldım. Zaten şuan değil 1-2 ay sonra alabilicem sadece araştırma yapıyorum.


    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/fr10500-oyuncu-bilgisayari.html

    Bu sistem nasıldır? Bütçeyi yeterince zorladım daha da arttırma şansım yok. Bu kasa satıştan kalksa bile bu sistemi kurmayı düşünüyorum alacağım zaman. Birde Ryzen 5 3600 hakkında çok ısınma problemi okuyorum. Yükseltme olarak bu sisteme eklenebilen İşlemci soğutucalardan gerçekten uygun fiyatlı olanlar arasından hangisi biraz da olsa iş görür? Eklemesem çok sıkıntı çeker miyim? (Listede ki max 300 küsür tl olanlar arasında)


    En azından 3-4 sene beni Unreal Engine konusunda sıkıntısız devam ettirebilir mi?


    Şimdiden teşekkür ederim. Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum.








  • fiyatına göre güzel sistem

    soğutucusu yeterli

  • Unreal engine hiç kullanmadım ama projenin genişliğine göre de ihtiyaç artacaktır.
    Çok aciliyetiniz yok ise sistem almayın. Şu dönemde anakart işlemci uygun fiyatlardan alınabilir. Ama ekran kartları neredeyse üretim maliyetlerinin en az 3 katına satılıyor
    20x0 serisi miningden dolayı biraz değerlendi. Yoksa milletin para etmeyecek korkusu ile elden çıkarmaya çalıştığı bir seri. Çünkü 30x0 serisi ciddi bir kas gücü performansı ve ray tracing performansı ile geldi. Uzun vadede Satma niyetiniz yok ise ve kart unreal de projenize göre başarımı iyi ise alın tabiki.
    Diğer konuda ise;
    3600 de sadece stok soğutucu biraz zayıf. Piyasada en kötü 150-200 e 3700x wraith prism soğutucuları satılıyor, ben şahsen 3600x de kullandım, şu anda da 5600x’de takılı. Gayet yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.