Şimdi Ara

bu sistem bu paraya alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb arkadaşlar elimde olan yamaha 361-joniour hop seti-definitive pro sub 1000'i 1200 tl sattım gibi bie sitedede sony 1200es-wharfadel evo 10-sony ta 570es ve sony ekolayzır oda ortalama 1200 ytl civarında adamın elindeki tüm ürünleri alırsan bu fiyatlara verecek gibi tam bi pazarlık yapmadım elimdekileri satıp bu sistemi alayımmı?



  • Sen o 1200 YTL'nin üstüne biraz daha ekle önce,
    Sağlam bir AV Receiver al sefa ve sonra da bir çift sağlam hoparlör,
    Aksi halde yine mutsuz olucaksın diye düşünüyorum,
    Nitekim bu virüs, seni asla bırakmaz sonra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 24 Ocak 2009; 11:27:31 >
  • önerin için tşk kürşat aslında benim amacım stereo sistem kurmak ama sistemi satan arkadaş elindeki tüm ürünleri çıkarmak için bu fiyatları yazmış yoksa sende biliyosunki 1200es piyasada 700 tl civarı -evo 10 nitekim 650 tl civarı 570 es stereo anfi 500 tl olsayani bayagı ucuz almış oluyoruz ürünleri ama dediğin gibi benim düşündüğüm sadece evo 10 idi onuda tek satmıyor arkadaş neyse o zaman biraz daha düşünelim bakalım dediğin gibi bu aralar bu virüs peşimi bırakmıyor
    quote:

    Orjinalden alıntı: kursad_75

    Sen o 1200 YTL'nin üstüne biraz daha ekle önce,
    Sağlam bir AV Receiver al sefa ve sonra da bir çift sağlam hoparlör,
    Aksi halde yine mutsuz olucaksın diye düşünüyorum,
    Nitekim bu virüs, seni asla bırakmaz sonra





  • üstadlardan hiç öneri gelmedi nedense.kürşatcım yamaha rx 397 ve wharfadel atlantik 500 serisi önerdi bir arkadaş, ama benim sistemden şaşalı bir fark yaratacağını pek zannetmiyorum başka önerileri bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference 757 -- 27 Ocak 2009; 8:56:12 >
  • Bahsi geçen ürünleri bilmiyorum, ancak ekolayzır dediğin şey hifi cı adamı bence bozar. Hem sese yüksek sadakat diyeceğiz hemde tonajlarla oynayacağız.

    Stereo sisteme dönmek istiyorsan 1200 es ile bir ilişiğinde olmamalı diye düşünüyorum.

    Bence idealen elindekileri satıp üzerine ne kadar zamanda ne kadar para koyabileceğini düşün. Ufak ama süper kaliteli bir stereo sistem istiyorsan b&w685 ile Marantz budget amfi+cd player, dahada iyi çıkabiliyorsan 685+ roksan amfi+cd player almanı tavsiye ederim. Ama bu önerilerimin hepsi senin düşündüğün rakamın üzerinde. Hoparlörler bütçenin tamamını alıyor. Benim tavsiyem hoparlörleri taksit ile al. Amfi ve cd player ı ikinci el peşin al fiyat kır. Bu gün gider marantz alırsan yarın gider ister lambalı alırsın ister Roksan alırsın ister Naim ister Cyrus. Bu gün mid range bir stereo yapacak olsam başka hiçbir şeye bakmam. Yıllar yılıda kullanırsın bu dediklerimi. İleride çok istersen birde Bencmark Dac eklersin usb li. İster amfini power pre ayırırsın. Çok bass istiyorsan bir sub alırsın. Bence yapabileceğin en kaliteli stereo lardan bir olur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.