Şimdi Ara

BU SENE TEOGA GİRENLER LİSE SEÇERKEN DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bu sene tekrardan TEOG'a girecek bir sürü genç kardeşimiz var ve hepsinin aklında deli dolu hayaller, karılar kızlar oh mis kebab şeyler dolaşıyor. Herşey güzel bir yana bırakalım size bahsetmem gereken belli başlı hususlar var.
    ----------------------
    Liseler 2'ye ayrılır
    DİSİPLİNLİ
    DİSİPLİNSİZ
    -Eğer ki disiplin seven bir öğrenciyseniz, ben üniformayı, ders saatini,katı kuralları vesayre sıkıntı etmem hardcore çalışarak emek veririm diyorsanız, bir nevi robot olmak istiyorsanız Meslek Liseleri size uygun liselerdir. Meslek lisesi seçerken dikkatli olun sonradan pişman olmayasınız.
    -Eğer ki biraz daha relax bir tipseniz, ben günlük 7-8 Saat dersten fazla ders işlemem işime gelmez,üniforma sistemi benim canımı sıkar, kurallarda o kadar katı olmasın diyorsanız Anadolu Liseleri tam size göre.
    -----
    Bir çok genç öğrenci gördüm şuanda lise 1 olan ve meslek lisesi seçtiği için pişman olan. Liseleri seçim listesine yerleştirirken oraya koyacağınız okulların her bi bokunu araştırın derim, ileride pişman olmak istemiyorsanız. Üniforma stilini, üniforma rengini, okul kurallarını,okulun dış görünüşünü iç halini düzenini tertipini temizliğini vesayre bir gözden geçirin, Gitmek istediğiniz liseye giden arkadaşlarınızla konuşun onlara sorun nasıl bir lise olduğunu, ve aman diyeyim sakın ola ki ergen gibi davranmayın, azcık olgun olun veya olgunlaşmaya çalışın..







  • endüstri meslek torna bölümünden mezunum okulum sayesinde bilkent bilgisayar mühendisliğini burslu kazandım.
  • Tam tersi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.