Şimdi Ara

Bu Sabah Öldürülüyordum. ( Polis bu tiplere bulaşma dedi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
3
Favori
44.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkem2626

    Çoğu polisimizin çok önemli işleri var lütfen. Ekip otosun da candy crush oynamak gibi işini hakkı ile yapanları tenzih ediyorum. Ama geneli böyle polisler bile pisliğe bulaşmak istemiyor.
    Madde 1 – Polis, asayişi amme, şahıs, tasarruf emniyetini ve mesken masuniyetini korur. Halkın ırz, can ve malını muhafaza ve ammenin istirahatini temin eder. Yardım isteyenlerle, yardıma muhtaç olan çocuk, alil ve acizlere muavenet eder. Kanun, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri ve ilgili mevzuatın kendisine verdiği vazifeleri yapar.

    Bakın burada polisin görev tanımı yazıyor. Bu kişiler devletten bu görev için maaş alıyorlar.

    Daha önceden farklı bir sebepten -konuyu burada anlatmak istemiyorum- Cimer ile iletişime geçtim; birinci ve ikincide bir çözüm olmadı. 3. kez aynı konuyu önceki talep numaralarıyla birlikte yazdığımda sorun anında (talepten 1 gün sonra) çözüldü. Cimer'e yazsam da bir şey değişmez demeyin. Eğer sorununuz ilk talebinizde çözülmezse, bir sonraki talebinize çözülmeyen talep numarasını da iliştirin. Haklıysanız bakın nasıl çözülüyor...




  • yasaların uygulanmadığı yerlerde herkes kendisini böyle kabadayı sanması normal.

    poliste hangi biriyle uğraşsın. diyelim uğraştı şikayetçi oldunuz. zaten ülkedeki yasa sistemi o adama ceza vermiyor ki. tedbirli olarak serbest bırakıyor. mahkemesi oluyor. gidiyor gitmiyor derken mahkeme 2-5 yıl arası sürüyor. en sonunda da takipsizlikten sonlanıyor. elde var kocaman sıfır.

    ben başka platformlarda genelde şunu söylerim.
    Trafikte herkes haklıdır. olabildiğince kimseyle tartışmamak gerekir. bağırmak, kavga etmek, küfür etmek, hatta bıçak çekmek , kurusıkı olsa bile silah çekmek böyle şeyler inanin karşı tarafa değil size zarar verir.

    konuyu açan arkadaşıma sadece şu soruyu yöneltiyorum. diyor ki tornavidayi aldı salladı, tornavida yerine gerçek bir tabanca ile size ateş etse ve olay yerinden kaçsa ve siz hayatınızı kaybetseniz (Allah korusun , Allah uzun ömür versin) Değer mi ? değer mi o adamın yanına gidip söylenmeye ? hani kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi , sevdiklerinizi kısaca geride bırakabileceginiz kişileri düşünün.

    Bu şahıs zaten Allahından bulur. size tornavida salladığı gibi başka birisine aynı hareketi yapar , psikopatin birisine denk gelir, adamda gelir bunu vurur.




  • Çok geçmiş olsun öncelikle. İnşallah yolu bir gün Kocaeli tarafına düşer de karşılaşırım yolda bu cani ile..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arkadaş bayrampaşa migrosda calışıyor araba kendisinin mi şoförmü şuan bilemiyorum,ama size yardımcı olabilirim,dünya küçük derlerdi inanmazdın olaya bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 21 Ocak 2019; 9:17:47 >
  • Geçen gün televizyonda bir haber kanalında denk geldi. İhbar edip yakalatana 300 bin tl ödül ödül verilecek bir terörist yakalnmış mahkemeye çıkmış ve bu katile bizim mahkemelerimiz 18 yıl hapis cezası vermiş. Yakalanan bu teröristin yaşı daha genç. O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki anlatamam annemin yanında kendimi kaybetip küfürler etmeye başladım.

    Bir çok kişinin canına kıymış ve nir çok vatan evladını şehit etmiş bu o...ç... larına bu ülkede 18 yıl gibi komik bir ceza verilirken senin başına gelen ve yarın bizim başımızada gelmesi çok muhtemel böyle olaylara bir ceza beklememiz çok doğru çalışan hukuk devletimize ekstra yüktür. Sana yapılan bu çirkin saldırı devletin her hangi bir kademesinden bir kişiye yapılsaydı o adamı bulurlar fetöcü bilmem kim diye mahvederlerdi.

    Geçmiş olsun diyorum ve bu işe yaramaz hukuk sistemini kimler yönetiyorsa esefle kınıyor allaha havale ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçmiş olsun kardeşim, benzer olaylar sürekli çevremde oluyor bende zaman zaman benzer şeyler yaşıyorum, sakin kalmak önemli, hiç bir şey canımızdan daha değerli değil, bu ara kimseye bulaşmamak lazım herkes çıldırmış gibi özellikle trafikte, herkes kendine çok dikkat etsin, çoluğunuzu çocuğunuzu eşinizi ailenizi düşünerek hep heraket edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demoprazol -- 21 Ocak 2019; 0:41:30 >
  • Türkiye Polis okullarında öğretilen en önemli şey:
    "hemşerim kendin hallet"
  • Gittikçe Yaşanılmaz hale geldi.. Buralardan gitmek için yol arıyorum gerçekten çocuklarımı bu bataklıkta büyümek istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bagok

    Gittikçe Yaşanılmaz hale geldi.. Buralardan gitmek için yol arıyorum gerçekten çocuklarımı bu bataklıkta büyümek istiyorum
    esenyurt bu iş için ideal kardeş, orada büyütebilirsin..
  • Ucuza silah nereden bulurum gençler?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • polis o lafı dediyse vay haline ülkenin.
  • Bölge çok önemli bizim semt içi böyle yapsa bir güzel ağzına sıçar sonrada o kamyonu malum yerine sokardık.

    Ülkemizde ne yazık ki adalet yok buna göre davranmak şart ve bu barzolar ne yazık ki ceza dahi almadan hayatına devam edecek ta ki biri tarafından cehenneme yollanana kadar.
  • İyi polisleri tenzih ediyorum, ki bu zamana kadar adli bir sicili olmayan ben sadece şahit olduklarıma dayanarak söylüyorum, ciddi anlamda liyakatsız, edepsiz, hak hukuk gözetmez, kendisini hakim savcı yerine koyan, suçları sınıflandırıp derecelendirip, uygulamaya geçilip geçilmeyeceğine karar veren, kendini bilmez, suçsuzu çoğunlukla hayal kırıklığına uğratan bir ''polislik'' oluşumuyla karşı karşıyayız. Yazıklar olsun sana bunu yapana, yapanı yol üstünde tutana. Umarım ''karma'' senin için de felsefesini gerçekleştirir.
  • İnsanımızda yoğun bir nefret duygusu var. Çöpçüsünden doktoruna kadar kimse hayatından memnun değil. Herkeste ''soylu olduğu imparatorluktan kaçırılıp gurbette zorla köle olarak çalıştırılan biri'' havası var. Adam yaptığı işi ne kadar gurur kırıcı olarak görüyor ki basit bir ''yanlış yerden dönüyorsun'' uyarısıyla cinayet işleyecek kadar gözü dönüyor. Kamyon sürmeyi ya da başkasının mallarını taşımayı kendine yakıştırmıyorsan çalışıp daha iyi yerlere geleceksin. Eleştirilmeyi kimse sevmez ama bazıları bunlar sayesinde kendini geliştirecek motivasyonu bulur. Bizim milletin büyük çoğunluğu vasat altı olmasına rağmen burnundan kıl aldırmayıp kendini mükemmel gördüğü için çoğu kalitesine uygun işte çalıştığı halde öz beklentilerini karşılayamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitolojiden Biri -- 21 Ocak 2019; 6:21:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hapishaneler %130 kapasitede şu anda. Bırak boş yeri, millet kucak kucağa yatıyor içerde. Bir şey olmayacağı doğru üstelik şikayet edersen adını, adresini ve aileni de öğrenecek. Kendi adaletini kendin sağlayıp bu işi hukuki boyuta taşımamalısın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi adaletini kendin sağla diyenlerin bahsettiği şey adalet değil, intikam. Adalet, bıçak çeken adamı cezalandırmayı değil; o kişiye masum birine bıçak çekmenin vicdanen yanlış olduğunu öğretmeyi konu alır. Herkes adalet adı altında intikam almak için ülkü ocaklarından adam tutup milleti vurdurursa işimiz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun, trafikte mümkün mertebe kimse ile kavga etmeyin. Sabır sınırlarınızı genişletin ve uzak durmaya bakın, şans eseri yaşıyoruz bu ülkede bunu unutmayın, sorumlu olduğunuz aileniz sevenleriniz aklınıza gelsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Polislerin şikayetçi olma diyerek seni ikna etmesini de anlamıyorum. Sen görevini yap sanane sonu nereye varırsa varsın...
  • Hocam gecmis olsun ayni olay polisin bir yakininin basina gelse acaba bu tiplere bulasma mi diyecekti..



    Baska karakola gidin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.