Şimdi Ara

Bu saatten sonra ps4 almak mantıklı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Herkes zaten alırım sonra satarım düşüncesinde. Ama İşte o işler öyle düşünmeyle olmuyor. Herkes aynı düşüncede olduğu için piyasada ikinci el ps4 bolluğu oluyor. Doğal olarak fiyatı düşer, yani satmak istiyorsan düşürmek zorunda kalacaksın veya uzun bir süre satamayacaksın eldeki konsolu.

    Konsol oyuncusu değilsen, yani ps5 aldığında hep konsol ile devam etmeyip belli bir süre sonra satarım düşüncesindeysen o zaman alma ps5. Uygun fiyata bir ps4 alıp oyunlarını oynadıktan sonra biraz zararla satarsın. Ama uzun süreli için kesinlikle ps4 önermem. 2200 liranın üstüne biriktirip ps5 almak en mantıklı seçim. Ps4-ps5 tüm oyunları oynarsın sessiz, güçlü bir makinede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arada bende bir soru sorayım. Çocuklar için benimde ps alma niyetim var. 5 alamam tabi. Hem benim için pahalı hemde yazık olur cihaza.
    Peki ps4 almak mantıklı mı sizce. Online oyun oynayamazlar daha o yaşta değiller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS5 al.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil değilse PS5 in fiyatının düşmesini beklemek uzun yıllar kullanacaklar için iyi bir fikir olabilir ama bu koşullarda fiyatı eski zamanlardaki gibi düşer mi bilemiyorum.

  • Eskiden olsa bekle ps5in fiyati duser diyebilirdik ama su an su zaman da boyle birseyi kimse tavsiye mahiyetinde diyemez.Geriye uyumlu ve ileriye de donuk oldugu icin butceyi zorla ps5 digital surum kovala.Bu arada plus aboneligin yoksa kamyalardan indirimliyken al elinde bulunsun.Ps4 ve 5 e guzel oyunlar veriyorlar onlari kacirma.Ilerde faydalanirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı ama yanında özellikle exclusive oyunların da içinde olduğu bir hesapla beraber bulmanı tavsiye ederim. Exclusive olmasa bile birkaç senedir plus'ın bedava oyunlarını kütüphaneye eklemiş bir cihaz da olur. Bu şekilde hem çok fazla oyunun olur hem de oyun masrafın ciddi anlamda düşer eminim hesapsız boş cihaz fiyatlarına yakın bir cihaz bulursun iyi takip et ilanları. Kendi fikrimi söyliyim bugünün fiyatları ile bana göre yeni nesil konsol işi Türkiye'de bitti. Ps3 ve Ps4 neslinin en fazla yarısını görür Türkiye'de. Ben 96 senesinden beri piyasaya çıkan her konsolu aldım aynı zamanda koleksiyon yapıyorum her nesilde ilk gün dükkanların kapısına yapışırdım bugün ps5 almak artık aklımın ucundan bile geçmiyor. He dünya genelinde asgari maaşın 30'da 1 olan oyunlara burada 4'te 1 verecek gücün varsa git ps5 al tabiki. 4 oyun parasına dışarda araba alabiliyorsun böyle saçma sapan fiyatları verebiliyorsan üstüne bir de 4K televizyon/monitörde alman lazım ki ps5 kullandığını fark edebilesin, ona da gücüm yetiyor diyorsan ps5.





  • Ps5’i hiç düşünmedim. Ps4 isteme sebebim ise bir oyun sever olarak özel oyunlarını oynayıp bitirmekti. Oyun fiyatlarına da şöylece bir baktım, sanırsam eski oldukları çok pahalı değillerdi. Yoksa gamepass ve series s’in uygun fiyatı nedeniyle Xbox tercih edecektim. Bugün satıcı arkadaşla tekrar bir pazarlık yaparak Ps4ü 2 bin tl’ye aldım. Bir kaç ay oynayıp yazın en kötü 1800 tl civarına satabilirim diye düşünüyorum. İlgimi çeken tüm özel oyunları bitirdikten sonra belki Xboxa geçerim. Şuan için mantıksız bir iş yaptığımı düşünmüyorum ama bunu zaman göstericek. Konuya yorum yapan herkesin eline sağlık teşekkürler 👍🏻
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.