Şimdi Ara

Bu Palio Alınır mı? Acil yorumlarınız lütfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Aşağıdaki özelliklerde bir palio buldum. Fiyatı : 11.500 TL

    Palio RSTY 1.4

    Model 1.4 RT
    Yıl 2006
    Km 89000
    Yakıt Tipi Benzinli
    Vites Manuel
    Aktarma Önden Çekiş
    Kasa Tipi Hatchback 5 kapı
    * AİRBAG

    * CD-MP3 ÇALAR

    * KLİMA

    * ABS

    * ELEKTRİKLİ CAM ve AYNALAR

    * YENİ AKÜ (2 AYLIK SIFIR GARANTİLİ)

    * YENİ DÖŞEME (2 AYLIK)

    * YENİ LASTİK (2 AYLIK KAR TİPİ)

    Sizce bu araç nasıl? 1.4 motor dediği Son modellerde kullanılan 1.4 müdür? İlk kez araba alacağım. Çok anlamıyorum. Eski model 1.4 motorlarının yakıt sarfiyatından çok şikayet okudum. Bilen kullanan varmı böyle bir aracı? KM bana fazla geldi. Şehir dışı yazlığa falan gittik, birde emlakçıyız arabayı ev göstermede falan kullandık dediler.

    Değerli yorumlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler..







  • Km modeline göre çok fazla...Bu modelde kullanılan motor diğerinden farklı diye biliyorum fire.. yakıt konusunda cimri.Seriliğinden fazla birşey kaybetmemiş.Donanım olarakta iyi.Fiyatı dahada aşağı çekmeye çalışın.2009 ları 14000 tl van modelleri
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akayogullari

    Km modeline göre çok fazla...Bu modelde kullanılan motor diğerinden farklı diye biliyorum fire.. yakıt konusunda cimri.Seriliğinden fazla birşey kaybetmemiş.Donanım olarakta iyi.Fiyatı dahada aşağı çekmeye çalışın.2009 ları 14000 tl van modelleri

    Ben 10.500 e ikna etmeye çalışıyorum. Bu seviyelerde iyimidir fiyatı?
    İlginiz için teşekkürler
  • bana kalırsa sıfır allmak daha mantıklı bu zamanda 10500 peşin vericen sanırım bunu bayiye peşinat ver üstüne 5-6 bin kredi çek tamam sıfır araban olur en azından
  • Yok zaten kredi ile alabiliyorum.. Bireysel kredi.. Yoksa bu devirde birkmiş param yok.. Ancak bu kadar kredi çekebilirim. Ödemelerde yorulmamak için. Sıfır rakamları benim için fazla..
    Zaten bu fiyat seviyesinde araç bakıyordum. Bu araba bu fiyata uygunmu?
    Teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmrsk -- 28 Mart 2009; 22:11:42 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tmrsk
    Ben 10.500 e ikna etmeye çalışıyorum. Bu seviyelerde iyimidir fiyatı?
    İlginiz için teşekkürler


    500 ü sil neden bu aracın triger değişim zamanı gelmiş.5 yıl yada 90bin km.En az 400 lira tutar serviste...Yağ değişim zamanıda gelmiş.Bununla birlikte filtreler vs.Genel bir kontrol yapılır.Serviste 90bin bakımlarının ne tutacağını araştırın.Servisten ok alınır cevabını alın.Başka özel servisede gidin.Aklında şüphe kalmasın..
  • 11000 e alabilirsen bence iyi fiyat. Hala daha 2000 model klimalı paliolara bu fiyatı isteyenler var ve o palioların çoğu 100 bini devirmiş durumda. Yani km sini dert etmeyina sonuçta 2006 model araba alıyorsunuz derim. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bende İzmir de bu fiyat aralığında palio arıyorum ve şahsen bana uygun geldi.
  • akayogullari uyarın için teşekkürler.:) dedim ya ilk kez araba alıyorum, melere dikkat etmem gerektiğini bimiyorum. Başka önerileriniz varsa lütfen yazınız..
    Bana bir tek KM çok geldi.. Ondan tereddütteyim.

    Birde 2006 modelde 1.4 RT motor hakkında bir şey bulamadım. Nasıldır? Ekonomik midir? Bulduğum yorumlarda akayogullari nın dediği gibi fire ise yeni sistem sıfır arabalardaki motor iyidir diye duydum ama eski tip 1.4 lerden çok şikayet var. 2006 daki 1.4 motorları bilenler lütfen yazsın.. Şimdiden teşekkürler.

    ÖfKeLiKaLaBaLıK 15 yılını İzmir de geçiren biri olarak bende kendimi İzmir li görürüm. Sokak sokak her yerini arşınladım. 10 gün önce İzmir deydim, iş güç koşuşturmasına tadını alamadım pek İzmirin. İnşallah temelli döneceğiz günün birinde.. İn şallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz. Ben şimdi Ispartadayım. Araç Şehir dışından, henüz görmedim yani.. Fiyatta anlaşırsak gideceğim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmrsk -- 29 Mart 2009; 4:35:11 >




  • Sana Fire Motor Hakkında Biraz Bilgi...

    quote:

    froster2006

    Üzerinde değişken egzantrik mili var 'Yani VVT-İ'
    Sıkıştırma oranı çok yüksek 11.0/1 .
    Gerçektende tüketimi rakibi olan motorlardan düşük.




    quote:

    Orjinalden alıntı: comedian9

    Merhabalar.
    Teknik bilgi olarak çok bir bilgim yok ama forum sayfalarında sağlamlığı , yakıt tasarrufu bakımında çok iyi bir motor olduğundan bahsediliyor.Benim aracımdada aynı motor var.Yakıt tüketimi benzinli diğer araçlara göre oldukça az.Birde performansında yüksek devirlerde kullanıldığında çok zevkli oluyor.Gerektiğinde performansta sunabiliyor. Birde 3000 deviri geçmedikçe inanılmaz sessiz.Bazen aracın çalıştığını unutup istop bile ettiriyorum.



    quote:

    Orjinalden alıntı: havnitekin


    çoğu kimse farkında değil ama fiat 1.4 fire motor olağanüstü özelliklere sahiptir...özellikle başka hiç bir motorda bulunmayan yakıt ekonomisi ve yanmamış yakıt bırakmaması,özellikle 2750 ,3000 devirde ürettiği yüksek tork,gücünün de en verimli olduğu 5000 devre çıkarken performansını da sergileyebilmesine yol açıyor...çok iyi hesaplanmış piston ölçüleri ve en üst kalitede yapılandırılmış alimünyum alaşım hem motor ömrünün çok uzun olmasını hem de çok sessiz ve keyifli sürüş niteliğini öne çıkarıyor...

    en son teknoloji ile üretilen bu motorun 8 v olması eski teknolojiden değil düşük devirlerde de tork kaybını engellemek içindir...

    e ne yapalım balık ıslak olduğunu bilmezmiş, bu motora sahip olanların mutluluğu yeter
    ....


    Kullanan ve bu konuda teknik bilgisi olan arkadaşlardan alıntı..




  • akayogullari valla ne diyeyim akayogullari , ilgin için gerçektende teşekkürler.. Sen olmasan pek bir bilgi alamayacaktım.. Sağolasın..
    forumda 2006 1.4 rt, Palio RSTY 1.4 gibi 1001 çeşit arattırdım istediğim bilgileri bulamamıştım..

    Bu model bir aracı kullanan varsa deneyimlerini beklerim..
    Teşekkürler..
  • Bende 1999 model lpgli klimalı 9 bin tl ye bir palio buldum, araç çok temiz. km si 90 binde, almayı düşünüyorum, netten yaptığım fiyat araştırmasına göre fiyatı uygun ama gerçek piyasayı bilmiyorum, pazara falan gitme imkanım olmadı hiç, sizce alınır mı ?
  • bence o paraya internetten daha farkli alternatiflere yönelebilirsin..Özellikle Sahibinden.com ve arabam.com'u yakından takip et..Uygun ve temiz araçlar oluyor..
  • fiyat güzel ama arcı güzelcene bi arştır km siyle oynanmışmı kupada bi sorun varmı vuruğu çürüğü bişeysi araştır. gelelim 1.4 motora ben sıfır bitane kullandım 1.4 güzel yakıtıda normal kullanımda güzel ama 1.2 16V motordan performansı daha kötü diyebilirim her 2 motorlu arcıda kullandım performans olarak 1.2 16V diyorum ama o kadar performans lazım değil diyosan 1.4 iyibir seçim olacaktır zaten...
  • 4 sene palio kullanan biri olarak tavsiye ederim bu aracı, bu özellikleriyle bu fiyata alınabilecek aynı sınıfta başka araç bulamazsın... motor konusunda sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum... ben paliomu 120bin km'de sattım allaha şükür motorla ilgili en ufak problem yaşamadım....
  • fiyat iyi
    araba da iyiyse alınır , mis gibi de kullanılır
  • Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar,
    Maalesef bu araç nasip olmadı, yetişemedim başkası almış.
    Ama Palio club topiğinde belirttiğim üzere :

    http://www.sahibinden.com/full_sifirdan_farksiz_dinamik_sinifinin_en_dolusu_27000_deWQQaXQQ12587588WQQpXQQdisplayitem

    linkteki aracı aldım. Tüm işlemleri tamamladım. Hayırlısıyla artık bende bir paliocu oldum. İlk aracım. Aracı almadan önce bu forumdan bayaa faydalandım. Herkesin emeğine sağlık..

    Araç almak isteyenlere faydası olur düşüncesi ile araç alımında yaşadıklarımı paylaşmak isterim.

    ARAÇ ARAŞTIRMA
    Fiyatlar açısından en uygun site sahibinden.com. Göreceli olarak diğer sitelerden daha ucuza araç bulunabiliyor. Araştırırken özellikle 1 kaç aylık eski ilanlara baktım. Çünkü ÖTV öncesi piyasa bayaa durgundu ve o zamanlarda verilen ilanlarda pek satış olmamış. İlan olarak geride kaldıklarından gözönünde değillerdi. Nitekim aldığım araçta kasım ayı ilanı idi. İlanı yenilememişler ve fiyatı düşmüşlerdi.

    İSTANBUL DAN ARAÇ ALINIRMI?
    Türkiye deki araçların en yoğun olduğu bölge İstanbul olduğuna göre birilerinin bu araçları alması lazım:) İstanbul trafiğine göre aracın yorgun olması düşüncesi ile düşük KM de araç baktım. Sonuçta belli bir bütçemiz var, başka şehirde daha iyisini bulsaydım onu alırdım. Bu yaşlarda araç ile daha çoook km yapılır. Önemli olan aracın temiz olmasına ve özelliklerine göre bütçenize uymasına bağlı karar verin. Tüm İstanbul araçları kötü değildir daha ne temiz araçlar var. İyice araştırılıp bulunabilir..

    ALMAYA GİTMEDEN ÖNCE
    Uzun telefon görüşmeleri ile pazarlığımızı yaptık. Bu fiyattan tabi çok fazla indirme şansımız olmadı. İyi niyetimi ortaya koydum. Araç için geleceğimi aracı alıp aynı gün geri döeceğimi bu yüzden aracın satışa hazır olması gerektiğini belirttim. Satıcı da sağolsun çok iyi niyetli bir arkadaş çıktı. Aracı almaya beraber gittiğimiz abimiz aracı aldıktan sonra senin iyiniyet şansına çıktı bu arkadaş çok şanslısın demişti. Araç trafik sorgusunu yaptığımda kredi borcu görünüyordu. Satıcıya sorduğumda borcun ödndiğini gerekli belgelerin olduğunu ama trafikte ruhsata masraf olmasın diye işletmediğini söyledi. Biraz araştırdık bu durumda ruhsata işletmeden trafikten temiz kağıdı alınabiliyormuş. Satıcı tüm bu işlemleri yaptıktan sonra aracı satışa hazır hale getirdi ve İstanbula yola koyulduk. Aracı es kaza beğenmezsek diye yanıma alternatif bakabileceğim başka araç ilan bilgilerinide götürdüm.

    ARAÇ İNCELEME
    Satıcı ile sabah buluştuk araca kendimizce baktık. Araç sahibininde söylediği park halinde iken olan çamurluk hasarlı birkaç ufak kaza için parça boya vardı. Fotoğraflarınıda çekmiş yaptırtmadan önce. Bu fotolar ayrı bir güven veriyordu. Aldığımız tavsiyeler ile aracı şehir içinde test ettik ve tofaş servisine gittik. Bu alım satım işlemlerinden anlayan bir abimiz mutlaka servise götürmemizi söylemişti. Orjinal durumu görür aracı gönlün rahat alır gelirsin diye. Servis maşşallah kazık. Expertiz 2 saat sürer dediler, bu 2 saatlik işçilik 100+KDV. Yuh dedik ama mecbur kabul ettik. KM nin doğruluğunu özellikle sorduk, motor ve şasi numaralarını "MUTLAKA" RUHSAT ile kontrol ettirdik. Satıcı arkadaşın dediklerine uygun olunca da işimiz bitirip satış için notere gittik.

    SATIŞ İŞLEMLERİ
    Satıcı VD temiz kağıdını vs hazırlamıştı. Sözleşme hazırlandı. Aracı başka şehire adres göstereceğimi, ruhsatı o şehirden çıkaracağımı bildirdim ve sözleşmeyi imzaladık. Satıcı paraya bakmadı bile. İyi niyetin bu kadarı! Çıktık beraber bankaya gittik hesabına yatırdık. Trafik sigortasını yaptırıp geri dönmek üzere yola çıktık. Bu durıumda Trfaik Sigortasını yaptırmak gerekli imiş. Yeni plakayı daha sonra sigortaya bildiriyoruz.

    FARKLI ŞEHİRDEN ARABA ALIMINDA TRAFİK İŞLEMLERİ
    Memlekete dönünce Sözleşme aslı, fotokopisi ve bir dilekçe ile trafiğe gittim. ilk olarak İstanbula sorgu çektiler. 2 gün sonra gelmemi istediler. 2 gün sonra gittim. Sorgu sonucu ve sözleşme fotokopisi ile beraber Şöförler odasına gidip dosya oluşturttum. Ek1 vb belgeler hazırladılar. trafik sigortasını istediler hazırladıkları belgeler ile beraber bir dosya haline getirip bana verdiler. Tekrar trafiğe gittim. Dosyayı kontrol ettikten sonra eski plakalarıda benden aldıktan sonra ruhsat için ertesi gün çağırdılar. Ertesi gün ruhsatım hazırdı. Plaka için bir kağıt verdiler. Şöförler odasına gidip plakaları çıkarttım. Daha sonra tekrar trafiğe gidip plakalara soğuk damga vurdurttum. En nihayetinde işlemler bitti. Araba artık resmen benim oldu. Kazasız belasız deyip duamızı okuduk evimize döndük. :)

    MASRAFLAR

    270TL Noter masrafı
    110 TL Trafik sigortası
    118 TL Serviste expertiz raporu
    40 TL şöförler odası dosya masrafı
    70 TL Ruhsat
    40 TL Plaka

    Tabi ekstradan benzin, yol vb masraflarımız oldu o ayrı.. :)

    PALİO HAKKINDA

    Aldığımız araç 1.2 16 valf benzinli. Full donanımlı. ABS, yol bilgisayarı, elektrikli ön camlar, elektrikli ayarlanabilir farlar, çift airbag vs vs. Satıcı sağ olsun birde deri koltuk kılıfı yaptırmış pırıl pırıl bir araç. İşlerimizden dolayı birazda gezinerek farklı yol şartlarında 2 gün içerisinde 1000 km ye yakın kullandık gelirken..
    Anladığımdan değil duyduklarımdan özellikle 16 valf tavsiye edilmişti bana.. Bir ilanda okumuştum palio hakkında Keçi gibi kaçar diye hakikaten keçi gibi kaçıyor mubarek.. :) Sadece ilk kalkış anında düşük motor olduğundan çok hızlı kalkamıyorsunuz, onun dışında çok seri bir araç, yokuş, viraj falan dinlemiyor bastıkça gidiyor. Otobanda 160 ın üstüne çıktık. 150 den sonra çoook hafif titreme başladı. Tali yollarda bozuk ve dik rampaları çok rahat alıyor. Onca yolda sürücüyü kesinlikle yormuyor araç. Sürüş zevki çok keyifli bir araç.. İç mekanda plastik orta kalitede. Bu son kasa paliolarda özellikle teyp tuş takımları çabuk beyazlıyor. Aracın kullanımı ile ilgili pedal vites topuzu vb dışında aldığımız aracın teyp tuş takımlarınada bakmıştım ne kadar yıpranmış diye.. Bagajı ufak denir ama sınıfındaki araçlarda en büyük bagaj bildiğim kadarıyla. Çook yükünüz olmuyorsa ideal yinede. Arka koltuklar clio lara göre daha ferah geldi bana, diz mesafesi falan uygun. ideal olmayan hızda 1000 km lik yolda " istanbul şehir içi, otoban 160, şehirler arası 130-140" KM de 190 TL yaktı. İdeal kullandığımda kimbilir ne yakacak :) Bu durumda tüp falan düşünmüyorum henüz. E daha ne olsun. Bu tip rakamlarda paliodan daha iyi bir araç alınmaz herhalde..

    Eh artık paliocu olduk. Kazasız belasız inşallah kullanmak nasip olsun..




  • aracınız hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin 1 ay kadar önce aynısını 14000tlye sattı bi arkadaş oda 25500kmde idi çok güzel bi araba palio sizi menun eder
  • Aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler
  • Aracın hayırlı uğurlu olsun arkadasım anlattıklarına göre memnunsun heyecanını anlıyorum O 150 KM /H dan sonra titreme diyorsun ya o muhakkak balans ayarlarıyla yada lastiklerle ilgilidir yani aracın kendisinden ole bir titreme yapacağını sanmıorm kafana takma yani KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH VE MAŞALLAH...
  • Değerli yorum ve dilekleriniz için çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.