Şimdi Ara

Bu Özelliklerde Düşük Performans Sizce Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sistem Özellikleri
    - AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz - İşlemci
    - Sapphire HD 6870 1GB 256 Bit - Ekran Kartı
    - Asus M5A97 - Anakart
    - Corsair Vengeance 1600 MHz 4GB - Ram (Tek Modül)
    - Samsung 250 GB Harddisk (7200 RPM Sata2)
    - Dark Evo2 550 Watt PSU - Kasa&PSU

    Windows değerlendirmesi İşlemci ve Ram 7.5 puan, Oyun ve Windows Aero Performansı 7.8 puan, Harddisk de 5.9 puan. 3DMark Vantage 11'in ücretsiz sürümünde de GPU 3920 puan filan almıştı sanırım. Sapphire'in Trixx yazılımı ile beraber Ekran Kartının fan hızını %50-55 civarına çekip saat hızlarını da 950 ve 1150 olmak üzere değiştirip OC de yapıyorum ama oyunlarda istediğim performansı alamıyorum nedense. Crysis 2'de 1680*1050 çözünürlükte "Gelişmiş" grafik ayarlarında, hafif de olsa donmalar yaşıyordum. 1.9 Yamasını kurdum ve DirectX 11 güncellemesini yaptıktan sonra Extreme grafik ayarı da geldi ama ben DirectX 11'in en düşük ayarı olan "Yüksek" seçeneğinde bile aşarı donmalar yaşadım. Ayrıca Battlefield 3'te de benzer donmalar ve yavaşlamalar oluyor. Acaba bu sistemden çok mu şey bekliyorum, yoksa ortada bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim.







  • Kesinlikle bir problem kokusu var işlemci iyi,ekran kartı orta karar,anakart desteğin biraz zayıf,ramlerin çok iyi,dilersen hdd için ssd(Sata 3) kullanabilirsin(faydası olacaktır) onun dışında hiç bir problem göremiyorum.Crysis 2 gibi neredeyse yeni nesil her ekran kartı ile stabil çalışabilen bir oyunda bile donma yaşıyorsanız bunun sebeplerini araştırmanız gerekmektedir.
  • Sürücüleri güncelledim, oyunları güncelledim, yukarıda belirttiğim gibi ekran kartına az bi oc de yaptım ama hala bir düzelme yok. Benim aklıma başka birşey de gelmiyor maalesef. Sizler fikirlerinizi paylaşırsanız bu sıkıntıyı daha kolayca çözüme kavuşturabiliriz diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.