Şimdi Ara

Bu oyunu kasmadan oynayabilmem için ne yapmam gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lol'ü bırakmak üzereyim çünkü oynayamıyorum, olmuyor artık tf'de 10 fps olunca kime daldığımı ne yaptığımı bilmiyorum farm yapmak çok zor her an kasıyor saçma saçma hareketler yapıyorum bütün ayarlar en düşükte ama daha da düşürmek istiyorum veya lol açıkken pc tüm gücünü lole falan versin bilmiyorum böyle bildiğiniz fps artırıcı taktikler varsa paylaşırsanız sevinirim pc özellikleri :

    İşlemci : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @2.20GHz 2.20 GHz

    Ram : 3GB

    Ekran Kartı : Radeon X300/X550/X1050 Series



  • Cop olmus o artik değiştirmenin vakti gelmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oxi ye streaminde sor o çok iyi biliyor bu konuları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Allah bendede masaüstünde böyle bir sistem var ve sabit 50fpsde oynuyorum pc yi temizlemeni öneririm içi çok tozlanmış olabilir hatta benim ram 2 gb idi
  • Ben 1 gb ram ile oynuyordum 30 fps aliyordum. Sen de kasmasi garip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasma kendini kardeşim önce sakin ol derin nefesler al yoksa kasarsın kendini
  • benim de sistem çöp her şey en düşükte gölgeler filan kapalı. çözünürlüğü düşürebilirsin. bide ben görev yöneticisi-işlemler'den explorer.exe'yi kapatıyorum arkadaki her şey kapanmış oluyor. görev yöneticisi yeni görev çalıştırdan'da lolu açıyorum arka boş oldugu için daha az kasıyor. bide bende de çok kasyıordu yeni oturum açtım düzeldi. masaüstü dolu oluncada kasıyor. disk'de çok dolu olmaması lazım. (benim ki çok dolu ama yapcak bişey yok ) bu dediklerimi yeni oturum açıp yap daha kasmaz sanırım. benim pc senden de çöp. ben de bırakmıstım bunları yaptım düzeldi oynuyorum. 1.60 ghz işlemci onboard paylaşımlı ekran kartı var bende. ama 55 fps filan alıyorum genelde. sadece arada pc ısınınca düşüyor fps.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Starixa

    Allah Allah bendede masaüstünde böyle bir sistem var ve sabit 50fpsde oynuyorum pc yi temizlemeni öneririm içi çok tozlanmış olabilir hatta benim ram 2 gb idi

    Temizlemiştim zaten hiçbirşey farketmedi
  • Bilgisayar alman yeterli olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON

    benim de sistem çöp her şey en düşükte gölgeler filan kapalı. çözünürlüğü düşürebilirsin. bide ben görev yöneticisi-işlemler'den explorer.exe'yi kapatıyorum arkadaki her şey kapanmış oluyor. görev yöneticisi yeni görev çalıştırdan'da lolu açıyorum arka boş oldugu için daha az kasıyor. bide bende de çok kasyıordu yeni oturum açtım düzeldi. masaüstü dolu oluncada kasıyor. disk'de çok dolu olmaması lazım. (benim ki çok dolu ama yapcak bişey yok ) bu dediklerimi yeni oturum açıp yap daha kasmaz sanırım. benim pc senden de çöp. ben de bırakmıstım bunları yaptım düzeldi oynuyorum. 1.60 ghz işlemci onboard paylaşımlı ekran kartı var bende. ama 55 fps filan alıyorum genelde. sadece arada pc ısınınca düşüyor fps.

    çözünürlüğü değiştirince yanları falan göremiyorum explorer exe hep kapalı zaten :D formattan sonra bile aynı durum




  • 1000 lira para ayirip bilgisayar topla kendine taksit falan.Sifir sorun oyna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up başka fikri olan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.