Şimdi Ara

BU MAKINADAN UZAK DURUN 7 KILO DIYORLAR AMA KESINLIKLE 5 KILO DIKKAT EDIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dandogan isimli arkadaşın tavsiyesi ile profilo cm 1001 ctr aldım hızlı al dan 840 liraya 12 TAKSİTLE.bu arada eski makinam arçelik 4500 5 kilo bozulmadan önce çok işimizi gördu.24 kasim günü makina geldi 26 kasim günü servis geldi.servis gelmeden uygun olmaz diye ambalaji açmadık.servis kuruluşu yaptık 7 KILO yeni makinamız için hanim ile hemen çalıştırmak için çamaşır koyup deneme yapalım dedik ama hayal kırıklığına uğradık makina bizim 5 kiloluk makinanın aldığı çamaşırı ancak aldı.kazanın car ve derinliğine baktım 5 kiloluk makina ile aynı.iade etmek için mail attım sonucu bekliyorum tavsiyelerinizi bekliyorum



  • Candoğan bey sizi kısa zamanda yanıtlar eğer öyle ise bu mesajı dikkate alacağız tabii ki.
  • genel olarak bir sıkıntı diye biliyorum ben. Yani eski 5kg makinalar, şimdinin 7kgsuna falan denk geliyor. Birinden duymuştum ama tam hatırlamıyorum. Bilen birileri aydınlatır eminim bizi.
  • Profilo CM1001CTR 55lt tambur kapasitesine sahiptir. Arçelik 4500 modeli ise 5,5kg kapasitelidir.(tekmelik kapaklı versiyonu) Küçük pompa kapaklı versiyonu ise 5kg kapasitelidir.

    Arçelik 4500'ün 5,5kg kapasiteli modelinin tambur hacmini bilmiyorum ancak 5kg versiyon olan 4500'e kıyasla epey geniş. (5,5 kg kapasiteli versiyonda Alman Siemens tamburu mevcut) Litre olarak hacmini bilseydim kıyas yapabilirdik. Sonraki 4500'lerin 47lt hacimli olduğunu biliyorum.

    Eski makinelerin çoğunluğu günümüzdekilere kıyasla daha geniş tamburlu. Profilo'nun CM1001CTR modeli ekstra geniş tambur kategorisine girmese de 7kg çamaşırı yıkayabilmektedir. Bildiğim kadarıyla şu an piyasada 55lt'den daha büyük hacimle 7kg yıkayan başka bir model yok zaten. Ama daha küçükleri mevcut, iyi ki onlara denk gelmemişsiniz. Eski 4500'ünüzün 55lt hacimli olduğunu zannetmiyorum, tahminimce 50lt civarıdır. Eski makineniz duruyorsa önce onu doldurup sonra doldurduğunuzu Profilo'ya aktararak de deneyebilirsiniz.

    Memnun kalmadığınız cihazı iade almak satıcının insitiyatifindedir, cihaz arızalı olmadığından şansınız az. Yine de memnun kalmasıysanız deneyin derim.




  • Eyvallah candoğan kardeş profilo düzgün bir kullanım klavuzu vermedi.extra su özelliği ne ise yarar nasıl kullanılır vs özellikleri ve nasıl çalıştığını yazabilir misin.bunu iade edemez isem kullanıcam genel durumu iyi gibi.fakat iade edebilirsem 1001 str yi alicam
  • Bu arada eski makinam arçelike koyduğum yatak örtüsü aynı şekilde yeni makinaya da ancak sığdı yani kesinlikle aynı büyüklükte diyebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talip

    Eyvallah candoğan kardeş profilo düzgün bir kullanım klavuzu vermedi.extra su özelliği ne ise yarar nasıl kullanılır vs özellikleri ve nasıl çalıştığını yazabilir misin.bunu iade edemez isem kullanıcam genel durumu iyi gibi.fakat iade edebilirsem 1001 str yi alicam

    Ekstra su fonksiyonunda çamaşırların durulanma performansını artırmak için durulama eklenir. Hassas ciltli insanlar, bebek çamaşırları, perdeler ve battaniye gibi tek parça büyük çamaşırlar için kullanılabilir.

    Makinenizde ihtiyacınız olan sürede çamaşırları yıkayabilmeniz için 3 süre aşamalı program seçimi özelliği vardır (MultiPlus) Yani isterseniz çamaşırlarınızı ekonomik olarak uzun, ister normal, isterseniz Jetplus programı ile hızlıca yıkayabilirsiniz.

    EcoPlus: Bu programda az su, dolayısıyla ısıtma için az enerji harcanarak çamaşırlar 188 dakikada A++ enerji sınıfıyla yüksek performansta yıkanır. Elektrikten tasarruf edip iyi yıkama sonuçları almak için kullanılabilir.

    Normal: Bu programda çamaşırlarınız 2,5 saat civarında A sınıfı enerji ve A sınıfı yıkama performansında yıkanır. Günlük kullanım için idealdir.

    Jetplus: Acelenizin olduğu durumlarda 4kg'a kadar olan kirli çamaşırlarınızı 1 saat içinde yıkayabilirsiniz.

    Bu programlar sentetik çamaşırlar için de geçerlidir. Sentetik çamaşırlarda max dolum 3,5kg'dır. Jetrplus'ta da 2kg civarıdır.

    Karışık programı ise pamuklu, sentetik vs türlerine göre ayırmak gerekmeksizin yıkamak içindir. 3,5kg civarını geçmemenizi öneririm.

    2kg lekelenmemiş ve birkaç saat giyilmiş çamaşırlarınızı ekspress 15 dakika programında hızlıca yıkayabilirsiniz. Sıkma devrini 1000'e yükseltmenizi öneririm.

    Hassas programda da battaniye, hafif yorgan, tül perdeler vs yıkanabilir. Ara sıkma yapılmadan çamaşırlar bol suyla yıkanır.

    Dilediğiniz programı seçtiğinizde makine size o programın gerektirdiği en ideal sıkma devrini ve sıcaklığı önerir. Siz de programın mantığına ters düşmemek kaydıyla istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.




  • siz 7 kiloyu küçük bulmuşsunuz biz 5 kiloluk profilo aldık ama tek kişilik çamaşır yıkamama rağmen bana şimdi okadar küçük geliyor ki hele kışlık kalın giysilerden atınca hemen doluyor pişman oldum açıkçası

    demekki su sarfiyatı az olsun diye kasti küçük yapıyorlar 5 kilo istiyorsan 6-7, 7 kilo istiyorsanda 8-9 kilo yıkayan makine almak lazım heralde
  • YA OFFFF TAM 1 BUÇUK SAATTİR BU SİTEYE ÜYE OLUP BAŞLIK AÇIP BİŞE SORMAYA ÇALIŞIYORUM. RESİM FALAN İSTEDİ YÜKLEDİM BU SEFER SİTE TAKILDI KONUM AÇILDIMI HATTA NERDE AÇILDI BULAMIYORUM ŞİMDİDE. ÇAMAŞIR KURUTMA MAKİNESİ HAKKINDA SORU SORCAKTIM BEN YAA ONLİNE BİRİ YARDIMCI OLSUN
  • Dostum beyaz eşya bölümünü aaraştır daha iyi bilgiler bulursun kurutma makinasıyla ilgili.
  • hımm enteresan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.