Şimdi Ara

BU LİNEA'LARIN SIRRI NE ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar işim gereği yılda 20-30 bin km yapacağımdan dolayı bu aralar FİAT linea'ları inceliyorum, fiyat araştırması yapıyorum. bu esnada sahibinden.com sitesinde 2013 model sıfır km linea 1.3 Multijet Active Plus'lar dikkatimi çekti. ortalama 37,500 Liraya satıyolar. ( sitede 2013 model sıfır km olarak taratın bi sürü karşınıza çıkacaktır ) Bu gun fiat bayisine gittim 48,000 TL fiyat çekti. bahsettiğim bu ilanlardaki araçlar kusurlu mu ? neden bayiye göre fiyatları çok uygun ? bayideki satış temsilcisi bi ara bunların beyniyle ilgili bi problem olduğunu ve düzeltildiğini söyledi. Bu arabalar onlardan olabilir dedi. siz ne dersiniz, bu araçlardan birini almamı tavsiye eder misiniz ?



  • Sanırım plaka çıkarılmış ve KDV'si kullanılmış araçlar.Araçlarda kusur bulunmuyor sadece KDV'yi kullanıp 2. el diye satıyorlar.Tabi eğer aynı araçlardan bahsediyorsak.
  • Bence klasik kasa olanlardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik kasa zaten
  • 2013 nisanda a plus u 34 000 tl ye aldım birmot dan. Mayısta bile fiyat gene iyiymiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekizinoglu

    2013 nisanda a plus u 34 000 tl ye aldım birmot dan. Mayısta bile fiyat gene iyiymiş


    Memmunmusunuz. Bende de Palio var linea ya geçmeyi düşünüyorum. Artıları eksileri nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linea dan çok memnunum. Fakat asla bir bmw vw Mercedes opel ile kiyaslama yın Palio irisi olarak düşünün. Acayip bi bagaji var zaten çok büyük. Onun dışında iç hacmi de oldukça iyi. Yakıt başarılı motoru iyi acarsanız çokta hızlı. Benim linea düz yolda 194 biraz eğimli yolda 210 yapabiliyor.tabi mazot da içiyor. Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim 1.3 m jet motor bir efsane.
    Lakin alırsan lineayi asla KIRMAK a götürme benim arabayi rezil ettiler. Yağ degisiminde sıfırlamaları gereken sayacı sıfırlama mislar yolda yağ degistirin uyarısı çıktı ve yağ lambası yanmaya başladı. Arabaya yağ ilavesi yaptım turbodan motora yağ attı ortalık dumana verdi. Arabayı 500 liraya Boludan cektirdim duzelttiler para istediler vermedim ama çekici parasini alamadım.
    Kısacası süte kıl düştü bir kere bu yüzden satıp yeni kasasını almayi planlıyorum. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum verdiğiniz modelin donanım seviyesi düşük ve ikinci el.km si hakkında da bilgi vermemişsiniz.ufak lokal boyaları olabilir.linea nın sırrı az yakması geniş bir iç hacme sahip olması, konforlu olması(bmw-vw-mercedes konforunu fiatta arama ama renodan hyundaiden kat kat konforlu bir araçtır),motor ömrünün uzun olması,yedek parça fiyatlarının uygun olması lineayı ön plana çıkarıyo.tabi fiyat olarakda muadili araçlara göre ucuz.
  • O fiyatlara alinabilecek en iyi arac bence 2-3 kez linea kiraladim hem sehir ici hem sehir disi deneme sansim oldu sehir ici sehir disi karisik 140-160 km hizla gittim sehir disindayken bayagi zorladim araci 550 km yol yaptirdim 110 tl yakti ayrica bence yol tutus ic hacim olarak da cok guzel bir arac

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.