Şimdi Ara

Bu laptop un Tf2 Açmaması Normal midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En Düşük TF2 Sistem Gereksinimleri

    1.7 GHz İşlemci,
    512MB RAM,
    DirectX® 8.1 destekli Ekran Kartı (SSE desteği gerekir),
    Windows® 7(32/64-bit)/Vista/XP,
    Fare, Klavye, İnternet Bağlantısı

    Önerilen

    Pentium 4 İşlemci (3.0GHz ya da daha iyisi),
    1GB RAM,
    DirectX® 9 destekli Ekran Kartı,
    Windows® 7(32/64-bit)/Vista/XP, Fare, Klavye, İnternet Bağlantısı


    CPU

    Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 370 @ 2.40GHz


    Gpu

    INTEL R HD Grafikleri

    Ram
    DDR 3 2gb ram

    Evet arkadaşlar böyle bir laptopum var yaklaşık 5 yıllık, VE tf2 oyununu açtığımda gri ekranda yüklenirken yanıt vermiyor hatası veriyor.Eskiden bu laptopla tf2 yi oynardım halbuki.

    Not:Laptop internette gezinirken filan hatta bu yazıyı yazarken takılma yapıyor,word office veya wxcel gibi uygulamalarda da takılma yapıyor galiba virüs var içinde.Açılmaması virüsle mi alakalıdır yoksa sistem yetmediği içinmidir? Şimdiden teşekkürler...







  • Benim de eski bir dizüstü bilgisayarım var artık internette gezinirken bazen klavye işlemiyor bile asus marka telefonların kusursuz işleme ömrü garanti süresi kadardır hatta galaxy s3 ün faturasında bu ürünün ömrü 3 yıldır yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam laptopunuzun garantisi bittikten 2 sene sonra artık dökülmeye başlıyor benimki 5 yıllık artık mavi ekran geliyor ara sıra nasıl hdd ler zamanla ömrü bitiyor yavaşlıyorsa diğer parçalarda zamanla performansını kaybediyor olabilir
  • Yani bu oyunu açmanın tek yolu yeni sistem mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhansuer -- 15 Eylül 2015; 23:58:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhansuer B kullanıcısına yanıt
    ekran kartın onboard ondan açmıyordur
  • bullx kullanıcısına yanıt
    Önceden açılıyordu :) o zaman da onboard du şimdide rastgele cevap vermeyin lütfen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhansuer B kullanıcısına yanıt
    merhaba millet her daim yanınızdayım (bu arada donanımhaber deki ilk hesabım, normalde technopat da takılırdım. Buraya da bi uğriim dedim)
    Her neyse sistemin tam özelliklerini yazarsan daha ii olur. İlk olarak HDTune ile hdd ne iyi bir tarama yap. Tam tarama yap (derin tarama) hızlı tarama olmasın. Genelede bu sorunlar harddisk ten kaynaklı olur (bir de tozlanma ısınma vs.) HDTune ile tarama yaptıktan sonra http://www.tamindir.com/advanced-systemcare/?landing=1&a=1 bunu indir (demo olarak inecektir.) sonra http://www.****deposu.com/advanced-system-care-full-turkce-indir.html buradaki seriali gir ve full yap programı. Ardından tüm seçenekleri seçerek tam tarama yaptır. Sonrasında cihazı yeniden başlat. Eğer garantisi geçti ise içini açıp temizlemenizide tavsiye ediyorum.

    Bunları yaptıktan sonra beni haberdar et devamını yolliim ok?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Norm- -- 16 Eylül 2015; 16:18:17 >




  • batuhansuer B kullanıcısına yanıt
    ben son cümleyi görmedim biraz karışık yazmışsın kusura bakma
    driverlarını ve directx ini güncellemeyi dene. eğer sende varsa intel hd nin kendi kontrol paneli var bazı bilgisayarlarda kendini güç tassarufuna ayarlıyor buda performansta eksilere neden oluyor. eğer virüsten şüpheleniyorsan kaspersky internet security yi sitesinden indir 30 günlük deneme sürümü var zaten onunla temizlersin. daha dün bir arkadaşım ana sayfasının mevyesepeti mi artık birşey portalı mıdır nedir ona kilitlendiğini söyledi. virüs taraması yaptığında 400 yakın dosyanın virüslü olduğunu ve bunları temizlediğini söyledi.
    bunların haricinde aklıma başka birşey gelmiyor.

    norm adlı arkadaşın yazdığı gibi hdd sorunu da olabilir.bence önce bir bilgisayarı tarat driverları falan kontrol et onlarda sıkıntı olmadığından emin olduktan sonra o işlere gir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 16 Eylül 2015; 20:34:45 >
  • Eğer virüsten şüpheleniyorsan arkadaşın dediği gibi kaspersky total security indir tarama yaptır. Hdd taramasını kesinlikle yap. Sonrada dediğim gibi advanced system care uygulamasını kur ve derin tarama yap. Sonrada ordaki alet çantası kısmından disk doktorunu aç hataları temizle. Daha sonra disk birleştirmeyi aç ve derin birleştirmeyi seç. Onboard kartın tasarruf modunda olması böylesine büyük bir etki yaratmaz ayrıca yuk bindiğinde otomatik performans moduna geçior zaten. Onun haricinde beni eksileyen her kimse yaptığının komik olmadığını belirtmek istiyorum. Bilmiosan öğren, troll üosanda hiç komik değilsin. Anlamadıysan da soyle daha açık bir dille anlatıyım. Emeğe saygı biraz ya.. Hiç böylesine saygısızlık görmemiştim
  • I7 640m ve gt 430m ekran kartli 4gb ram olan eski bir laptop'im vardi. Onunla bile zar zor oynardim 2-3 yil kadar once. Bence oynayamamaniz normal ama acilmamasi hakkinda bir fikrim yok.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.