Şimdi Ara

Bu kış moncler giyeceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Moncler Mont
    Spor montların yaratıcısı efsanevi Moncler Mont modelleri hala daha günümüzde erkeklerin en çok tercih ettiği ve severek kullandığı mont markası ve modeli olmaya devam ediyor. Sportif görünümünün yansıra üretiminde kullanılan malzemelerle sıcacık tutan montlar kış aylarında günü daha rahat geçirmenizi sağlıyor.
    Moncler mont tarihçesi
    Moncler aslında Grenoble yakınlarındaki bir dağ köyü olan Monestier de Clermont'un bir kısaltmasıdır. Burada, ilham veren girişimci René Ramillon ve Andrè Vincent 1952'de ünlü ceketini üretmeye devam edecek olan şirketi kurdu. Başlangıçta Moncler kapitone uyku tulumları, teleskopik bir yapıya ve harici bir el sedyesine sahip tek bir kapitone kapüşonlu pelerin ve çadır modeli yaptı.
    Toplumsallık olgusu tutunmaya başlayınca, bu sağlam, işlevsel ürünler hemen kamuoyuna hitap etti. İlk ceketleri, üzerlerindeki tulumları giyen işçileri soğuğa karşı, küçük dağ fabrikalarında korumak için tasarlandı. Ceketler, salopetler, eldivenler ve en zorlu iklimlere karşı yüksek direnç ve koruma sağlayan uyku tulumları üretildi. Tüm yeni ürünler, çeşitli seferlerde teste tabi tutuldu ve aşamalı olarak tamamlandı. Aynı yıl Moncler mont ve ceketleri, İtalyan keşif gezisini tamamlamak üzere seçildi. Bu keşif, Achille Compagnoni ve Lino Lacedelli tarafından yapılan en yüksek zirveyi fethederek doruğa ulaştı.
    Moncler, ilk Sürdürülebilirlik Raporu ve Sürdürülebilirlik Planını üretti. Moncler tarafından kontrol edilen bir ortak girişim, Kore'de kurulmuş olup, şirketin faaliyet gösterdiği tüm pazarlarda doğrudan kontrol sahibi olmasını sağlamaktadır. Moncler, ceketler için teknolojik bir Ar-Ge merkezi oluşturmayı ve üretiminin bir bölümünü dikey olarak entegre etmeyi amaçladığı için, Romanya'daki bir üretim alanının satın alımını tamamladı.
    Çakma Moncler montlardan kaçının
    İnternetten yoğun bir şekilde satışı yapılan Moncler Mont ların tüm diğer marka ve ürünlerde olduğu gibi çok fazla sayıda çakma varyasyonu da bulunuyor. Kalitesi ve yapım tekniklerine doğru orantılı olarak fiyatları da yüksek olan modellerin daha düşük fiyatlara çeşitlerini de internette bulmak mümkün. Ancak bunların ne kadarı orijinal, hangileri sahte anlamak zor olabilir. O nedenle güvenilir olmayan site ve satıcılardan, orijinalliğinden emin olmadığınız Moncler mont ürünlerinden uzak durmanızı tavsiye ederiz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.