Şimdi Ara

bu kamera nasıl ? - sony-hxr-mc2000e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.cimri.com/sony-hxr-mc2000e-video-kamera

    merhaba arkadaşlar. sohbet ve ders çekimi ve dışarlarda video çekimi için kaliteli gün ışığında problem çıkarmayan. gece karanlıktada problem olmıyacak. hatta düşüncem olarak gece çekim modu ve gece görüş gibi özellikleri olan. hafıza kartı yüksek öneri istiyorum. yukarıda verdiğim acaba sizce uçuk olarak bir önerimi sundum. yoksa bu kamera beklentileri karşılayacak uzun yıllar boyunca bana problem çıkarmıyacak bir kameramıdır ? öneriniz nedir ? bu kadar para vermeye luzum yokmu ?

    AYRICA YEŞİL PERDE MAVİ FALAN HEPSİNİ KULLANACAĞIM ÖZELLİKTE BUNDA SORUN ÇIKARMASIN İSTİYORUM :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLaVaT_GeTiR -- 23 Ocak 2014; 19:10:06 >







  • arkadaşlar hala önerilerinizi bekliyorum
  • SaLaVaT_GeTiR S kullanıcısına yanıt
    bu kameranın düşük ışık performansı çok kötü biraz daha bekleyin. Panasonic AG-AC8 çıktı aynı paraya onu alır yıllarca kullanırsınız.
  • teşekkür ederim forumnik kardeşim. Başka önerin olurmu ? hemen hemen aynı özelliklerde daha düşük fiyata ve en son önerdiğinizede baktım gayet güzele benziyor. başka öneriniz olurmu ?
  • SaLaVaT_GeTiR S kullanıcısına yanıt
    Başka önerim yok. Bir de Panasonic hmc81 vardı ama fiyatı artmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SaLaVaT_GeTiR S kullanıcısına yanıt
    dostum kamerayı hangi amaçla almak istiyorsun o önemli. Bahsettiğin işler adı üstünde iş yani bir profesyonellik içeriyor ders veya konferans türü şeyler çekiyorsan para kazanıyorsun demektir. Ve ihtiyacın olan şey düdük gibi el kamerası değil. El kamerası da olsa profesyonel kameralara bakman lazım. Canon XA20 gibi veya panasonic AC90 gibi.
    Ha ama yok ben kendim için alıyorum çoluk çocuğu çekicem tatillere götürücem arada da okulda dersleri çekicem diyorsan o zaman bu kamera (hc v700) olur. Aydınlatma için ortama göre ışık kullanmalısın. 2 li veya 3 lü portatif ışık setleri var ucuzu da iş görür.
  • Forumnik kardeşim ders ve konsferans tan para kazandığımız söylenemez genelde dini sohbetler olucak. bu yüzdende üst düzey bir görüntü kalitesi aramıyorum. Ama sohbet yerinde hocanın arkasına yeşil perde koyup güzelde bir görüntü almayı umuyorum. Titreme şeyleri olsun istemiyorum. profesiyonellikte pekte gözüm yok. Ama sorun çıkarmayan bir cihaz olsun uzun seneler kullanalım. ışıklandırmayı dediğin gibi yapacağıım önereceğin ışıklandırmayı nereden temin etmeliyim. AÇıkçası bu işi yeni yeni yapacağım bu yüzdende soruyorum hakkını helal et. Kamera içerdede dışarıdada güzel görüntü alacağımız bize gerekli şeyleri olan türden istiyorum. hakkını helal et
  • İstediğin şeyler çok amatörce değil. Dini sohbet falan hiç anlamam ama anlaşıldığı kadarıyla kapalı mekanlarda çekim yapacaksın, dolayısıyla görüntü kalitesi iyi olan bir kamera şart, hele bir de yeşil fon falan bunlar öyle çok kolay değil. Yapamazsın demiyorum ama ortaya çıkan sonucu kendin bile beğenmezsin. Özetle sana iyi bir kamera lazım tavsiyelerimi dikkate al ucuza kaçma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.