Şimdi Ara

Bu kadar paranız olsa ne yaparsınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuan bulunduğumuz apartman (apartman dediğim altta bir dükkan, üstünde 2 kat birde bodrumu var, zaten para eden apartman değil, arsa ve önemli bir konumda) yaklaşık 1 milyon dolar diğer tabirle yakşalık 2 trilyon para biçiyorlar ve bu miktar her sene katlayabilir. Bu sene verilen para 1.5 trilyon du, 1-2 sene sonra tahmini rakam 2-2.5 arasında değişecektir ve bizde bu süre zarfında bu parayı nasıl değerlendirebiliriz diye düşünüyoruz. Ev mi alsak, iş mi açsak, bankaya yatırıp faiziylemi yaşasak. Hepsi bir seçim, 2 sene içinde genel bir karar vericez, bende yavaş ta olsa araştırmaya başladım. Bu arada üniversiteye yeni başlayacağım (sanırım vakıf), bu yüzden ailem benim geleceğimi çok düşünüyor ve yatırımı benim üzerime yapmayı planlıyorlar.

    Soru gayet açık aslında, böyle bir durumunuz olsa siz ne yapardınız veya babanıza ne yapmasını önerirdiniz. Lütfen mantıklı yorum atalım, işin şakasında değilim ben ciddi olduğu için bu bölüme açtım konuyu. Çok sağolun şimdiden.

    Dip Not: Amacım forumdan bir yorumla yola çıkmak filan değil, aklımızda çoğu şey belli zaten. Sadece öneri istiyorum.







  • Müstakil evini alacaksın altına bmwni ya da mercedesini ya da benim yapacağım gibi 68lik ford mustangini çekeceksin kalan parayı bankaya koyup faizini mustangin benzinine yedireceksin. Budur yani.
  • Üniversite yakınlarından 8 10 daire satın alınıp, ucuz yoldan arsa sahibi olduktan sonra güneş panelleriyle donatıp para kazanmaya çalışılınabilir.
  • Ben olsam satmazdim

    Eğer satmayı kafaya koydun

    Başka sehire yatırım yapardım inşaat konusunda faize (o kadar param olmadıgı için rahat konuşuyorum) girmezdim yada herhangi bir francising firmasiyla calisirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.