Şimdi Ara

Bu Japonic Ne ayak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
25.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdi japonyadan tayini çıkmış galiba ülkeden ayrılacakmış

  • Eski bi fetocu herhal cok.ses getirmisti ilk 5 bin aboneyken
    Bas fetocu adil oksuz hakan sukur enes kantet feto vs bunlari bi yakalasan para ya bogar devlet
    Dusunsene her ay 100 milyar mass yatiyo hesabina
  • ahmetcenantunc kullanıcısına yanıt

    nasıl bir fobi kamera fobisi mi çocuğu gösteriyor bu arada

  • tequila10 T kullanıcısına yanıt

    Anlatiyordu bi videoda, cocuklarimi birdaha videoda gostermiyicem gece korkuyorlar uykularından uyanıyorlar dıye biseyler geveliyordu...

  • 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt

    ehliyetine el konulduğu için taşınıyor

  • Siz ve ön yargılarınız.Adam gibi adamdır.Bırakın ayrıştırmaları.İnsan işte.Dini dili irki ne fark eder..

  • Fetocu diye biliyorum
  • enesemin28 kullanıcısına yanıt
    O bahanesi gerçekleri bilemeyiz
  • 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam bahane olduğunu sanmıyorum
  • ekşi sözlükte ifşa olmuş fetöcü. okulun internet sayfası ekşi sözlükte mevcut. olay şu kendisi fetönün japonyadaki okulda beden eğitimi öğretmenliği yapmakta. kendisi bilkent bilgiyasar programcılığı mezunu. o kadar insan kendi dalında yükseköğretim + master eğitimi gördüğü halde uzmanlaştığı dalda japonya gibi gelişmiş ülkelere gitmesi zor. artık hangi dereceden bir fetöcüyse elini bile tepretmeden kendi bölümüyle alakasız bir şekilde japonyaya yerleşti. hak yemek fetöcülerin doğasında var. yani fetöcünün misyonerlerinden. uzun zamandır fetöcülerin emrinde. Artık ne hikmetse öğretmenlikten galericiliğe başladı.


    aile boyu fetöcü yanlış olmazsam ( yeni doğmuş çocuklarını katmıyorum. inşallah yavrucakların beyinlerini yıkamazlar) ailesini de japonyaya getirmiş. karısı da fetönün organizasyonlarında türkçe eğitimi vermektedir. ( tiplerine, konuşma biçimine bakarsanız zaten uzaktan ben fetöcüyüm diye bağırıyor )


    bir ara japonya hükümetini eleştirdiği birkaç video çekmişti ama japonyanın bu tür hainleri sınırdışı etme ihtimaline karşı hemen videolarını kaldırmıştı. şimdi de aşırı hızdan dolayı ehliyetine 2 yıl el konulmuş, 1 ay felan da hapis yatmış. Allah'ın sopası yok işte faruk efendi. japonya da ehliyetine el konulduktan sonra ekmeği de büyük ölçüde kesilen fetöcü ülke değiştirmeden bahsediyordu. büyük ihtimalle efendileri amerikaya çekecek. bir de fetöcüler ifşa olduktan sonra benim dikkatimi çeken şey fetöcülüğünü ustalıkla saklayan entel barış özcan gibi saklamıyor. ben fetöcüyüm de demiyor.


    eğer japon kanalı takip etmek istiyorsanız japonbu diye bir çocuk var ona bakabilirsiniz daha iyi


    ekşi sözlükten alıntı :


    Alıntı

    metni:
    japonyada yaşayan fetöcü, araba sevdalısı, youtuber.
    çok eski izleyicilerindenim. sözlükte zaten bu kişinin fetöcü olduğu kanıtlandı. ekstra olarak bu arkadaş ile ilgili bir şeyi paylaşmak istiyorum. sözlükte anlatacağım şey hakkında bir bilgi göremedim.
    bu arkadaş ilk kanalında evini tanıtırken yanlışlıkla kitaplıkta fetö destekçisi kitapları göstermişti. bunu fark etmiş bir youtube kullanıcısı da bunun hakkında video çekmişti. bu videodan sonra bu eleman kanalını direk sildi, saçma bir bahane uydurdu ve şuan gördüğümüz yeni kanalı açtı.o zamanlar düzenli olarak takip ederdim. videoları genellikle japonyayı tanıtan arabaları gösteren sıradan videolardı. fetöcü olması kısmen ifşa olduğundan herhalde türkiye'den, kendinden falan pek bahsetmezdi.bir gün videosunda normalde videolarda hiç yapmadığı bir şekilde türkiye'deki haksızlıklardan falan bahsetti. öyle çok ciddi şeyler söylemedi, sıradan türkiye'deki sorunlardan, haksızlıklardan bahsetti. normalde hiç böyle şeylerden konuşmadığı için çok ilginç gelmişti bana. aynı zamanda videoda bunları anlatırken ses tonundan bir farklılık vardı, bir şüphe vardı sesinde, sanki bu videoyu çekmek istemiyormuş gibi konuşuyordu öfleye püfleye konuşuyordu. videonun sonunda da "bunları niye anlatıyorsam ne değişecekki" falan filan diyip kapatmıştı videoyu diye hatırlıyorum.bu videonun yayınlanma tarihi (bkz: 15 temmuz 2017).bu video çok kısa süre yayında kalmıştı, 1-2 gün içinde silinmiştidiye hatırlıyorum.
    şimdi geçmişe gidelim 15 temmuz 2017 de başka kim video çekmiş.(bkz: barış özcan'ın 15 temmuz'da yayınladığı video)o gün ilginç bir video çeken bir başka kişi barış özcan. bknz'daki başlığa giderek barış özcan'ında o tarihte imalı, ilginç bir video çektiği belli oluyor.
    benim fikrim:barış özcan ve japonic, 15 temmuz'un 1.yıldönümünde fetö tarafından emredilmiş/ısmarlanmış video çekmişlerdir.
    japonic'in çektiği videonun kopyası yok, hakkında bir yazıda bulamadım, bu başlıktaki ilk entrylere bakarsanız zaten o tarihte ekşi sözlükte japonic başlığı yarım sayfaymış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 22 Kasım 2021; 9:37:31 >




  • Yazılanlara ve kanıtlara bakılırsa fetö yapılanması içinde olan şahıs. Bende videolarını hep izlerdim, Türkiye den neredeyse hiç bahsetmiyor, o kadar yıldır japonya da olup ta Türkiyeye tatile neden gelmiyor diye düşünürken meğer sebebi buymuş. Bir suçu yoksa ülkesine gelirdi diye düşünüyorum.

  • O değilde bunlar doğru ise (kanıt sunulmuş gerçi araştırmadım sadece buradakileri okuyarak yorumda bulunacağım) örgüt vesaire helal haram olayını kenara alarak bakarsak sağlam yapılanma yapılmış kolay iş değil
  • laylaylaylom L kullanıcısına yanıt
    Barış özcanda mı fedöcü
  • Bir sor bakalım kendine bu adam neden hiç Türkiye'ye ayak basmıyor. O kadar Türkçe içerik yapıyor bari tatil için insan ülkesine gelir. Ama gelemiyorlar bil bakalım neden ..

  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

    Hocam sen hatırlıyorsundur ben şöyle bir videosunu hatırlıyorum bir tane azı dişi eksikmiş o olay da şöyle olmuş:


    Bilkent'te okurken (mühendislik okuyorum) demişti bu arada. Sınav zamanlarıymış ve dişi çok ağrıyormuş diş doktoru demiş ki bunun üzerinde çalışmamız lazım sürekli gidip gelmen lazım o da hem vakti olmadığı için hem de dişi çok ağrıdığı için çek doktor demiş


    Beden eğitimi hocası olduğunu bilmiyordum


    Belki anlattığı da yalandır


    Siz bu videoyu hatırlıyor musunuz?

  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Kişisel olarak takip etmiyorum
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    sanki hatırlıyor gibiyim hocam ben kimim diye bir videosu vardı lise üniversite zamanlarını anlatıyordu o video herhalde.
  • Hollandaya tasındı, artık hollanik diyebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.