Şimdi Ara

Bu Fiyatlar Kalır mı Böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorsunuz dolar aldı başını gidiyor, buna bağlı olarak toplanacak olan sistemlerin parçalarıda aynı şekilde. Birçoğumuz için orta halli bir sistemin yanına yaklaşılmaz oldu nerdeyse fiyatlar hergün artarak devam ediyor.
    Merak ettiğim konu şu; şimdi diyelim ki kendimize bizi 3-4 yıl götürecek bir sistem belirledik. Bu sistemin parçları 6 ay sonra daha mı pahalı olur yoksa yeni nesil parçalar çıktığı için alınabilecek bir fiyata mı gelir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxser -- 17 Nisan 2020; 6:31:17 >



  • Sürekli yeni ürün ve daha önce şu fiyata satıldı alınmaz diyerek öteliyoruz. Sonuç daha öncekinden daha fazla cepten para çıkıyor. Kullanmadığınızda zamanda cabası. İhtiyacınız varsa hiç beklemeden uygun bulduğunuz tüm parçaları alın. Hayat kısa beklemekle ömür geçmez.
  • Hocam bende pc alacağımdan araştırma yaptım. Dövizin ve OEM parçalarının uzun vadede fiyatlarına baktım. Gördümki dövizde geri çekilme olsa bile bu durum OEM parçaların fiyatlarına fazla yansımamış. Dövizde ki geri çekilme de uzun sürmemiş ülkemizde hiç. Bende beklemeden alım yaptım mecbur. 1 yıl önce toplamış olsaydım daha iyi bir sistemim olacaktı. Elbetteki karar sizindir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.